Θείος και ξάδερφος μαζί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Θα σας διηγηθώ μια ιστορία που μου συνέβη πριν μια εβδομάδα (αληθινή ιστορία). Εγώ από μικρός ήμουν μεγάλο πουστράκι (βαφόμουν, έβαζα γυναικεία ρούχα) κρυφά από τους δικούς μου εννοείται. Είχα πολλούς γαμιάδες, ειδικά στο στρατό με είχαν ξεσκίσει όλοι (δεν το έλεγε κανένας φυσικά μην εκτεθεί).

Πριν δυο εβδομάδες, η αδελφή του πατέρα μου αποφάσισε να πάει διακοπές με τον άντρα της (θείο μου) και έφυγε αφήνοντας μόνο του τον ξάδελφο μου ο οποίος ήταν ο καλύτερος μου φίλος (ήξερε τα μυστικά μου και του είχα πάρει μόνο μια πίπα). Μόλις είπα στους γονεύς μου ότι θα πάω να μείνω στον ξάδελφο μου, δέχτηκαν αμέσως (σου λέει είναι ευκαιρία να τον καθοδηγήσει ο ξάδελφος του για να ξεπαρθενευτεί με γυναίκα). Που να ‘ξεραν....

Τέλος πάντων, πάω εκεί και φτιάχνω το δωμάτιο που θα έμενα. Στο μεταξύ είχα μια βίδα να κυκλοφορώ γυμνός στο σπίτι (όταν δεν ήταν οι δικοί μου εκεί) και έπεισα και τον ξάδελφο μου να είμαστε όλοι μέρα γυμνοί.

Μια μέρα που τα πίναμε (ο ξάδελφος μου είχε γίνει λιώμα) πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα των γονιών του και καθίσαμε ολόγυμνοι πάνω στο σεντόνι. Άρχισα εγώ τότε να τον χαϊδεύω παντού. Στα μαλλιά, στην πουτσάρα του και τέλος δεν αντιστάθηκε, με έβαλε ανάσκελα στο κρεβάτι, μου άνοιξε τα πόδια και άρχισε να με γαμάει με ένταση. Θεϊκές στιγμές!

Μετά από αυτό είχαμε πολύ ωραίες στιγμές μαζί του. Φιλιά, χάδια, πίπες, πηδήματα. Μέχρι που μια μέρα όπως κάναμε σεξ φωνάζοντας, βλέπουμε το θείο να ξεπροβάλλει από την πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Στην αρχή άρχιζε να στριγγλίζει.

-    «Τι κάνετε; Δεν ντρέπεστε κοτζάμ παλικάρια;»

Ο ξάδελφος μου τον ρώτησε πως και γύρισε τόσο σύντομα και του είπε πως είχε επείγον τηλεφώνημα από τη δουλειά και γύρισε μόνος. Τότε του είπα:

-    «Μην πεις τίποτα σε παρακαλώ…»

-    «Αν μου κάνεις μία απ’ τα ίδια θα το σκεφτώ…»

Έρχεται τότε κοντά μου, βγάζει τα ρούχα και μου χώνει την πουτσάρα του στο στόμα. Μετά από κάμποση ώρα με γυρίζει και μου χώνει μέσα - έξω τον πούτσο. Σαν να μην μου έφτανε αυτό, μου έχωσε στο στόμα και ο ξάδελφος την πούτσα. Στο τέλος μου κάρφωσαν και οι δύο τον πούτσο στον κώλο και ησύχασα! Έχυσαν βογκώντας μέσα στο στόμα μου. Από τότε έχει μια εβδομάδα δεν πήγα σπίτι τους και ούτε ο ξάδελφος μου ξανατηλεφώνησε. Πάντως ο θείος δεν είπε τίποτε. Για να δούμε...

Ο θείος τελικά δεν είπε τίποτα απολύτως σε κανένα. Εχθές όμως που πήγα να του ζητήσω συγγνώμη, γύρισε και είπε στη θεία μου ότι θα με πάρει να τον βοηθήσω να κουβαλήσει κάτι και να το πάρει κάπου αλλού στο χωριό του, δεν πολυκατάλαβα κιόλας. Όταν πλέον βγήκε από το κέντρο της πόλις και είχε πιάσει τον αυτοκινητόδρομο μου λέει:

-    «Έχω πολύ ανάγκη για γαμήσι. Είσαι ο πρώτος που δέχεται να βγάζω την ένταση μου πάνω του. Γυναίκες άλλες δεν μπορώ να γαμήσω λόγω του ότι είμαι πενήντα χρονών και δεν με θέλουν».

-    «Και τι θέλεις από μένα;», του λέω.

-    «Μια φορά την εβδομάδα να συναντιόμαστε και να σε ξεσκίζω!», μου απάντησε. «Τώρα πάμε σε ένα μέρος που θα σου αρέσει τρελά».

Πέρασε τις πλαγιές, στροφές, και τέλος με πήγε σε ένα έρημο τόπο μακριά από χωριά η άλλα μέρη. Άρχισε να με αγκαλιάζει και να μου δίνει ρουφηχτά φιλιά στο στόμα. Σταμάτησα και του είπα ότι είναι αμαρτία. Και μου λέει:

-    «Τη θεία σου παντρεύτηκα, δεν είμαι συγγενής εξ αίματος».

Μου έβγαλε τα ρούχα και γδύθηκε κι αυτός. Μπροστά στον ξάδερφο μου ντρεπόμουνα να εκδηλωθώ αλλά μόνος μου αγρίεψα. Άρχισα να του γλείφω όλο το κορμί του σαν παγωτό και όταν έφτασα στην πούτσα του την έβαλα όλη μέσα και την έγλειφα συνέχεια.

-    «Αααααχ! Πουτανάκι μου! Έτσι, πάρ’ τον όλο μέσα. Και μετά να δεις τι θα γίνει....», μου έλεγε.

Μετά με ξάπλωσε πάνω στα χόρτα και ήρθε από πάνω μου. Μου τον έχωσε βαθιά στον κώλο και άρχισε να με γαμάει.

-    «Έλα καύλα μου, σε γαμάω βλέπεις. Πουτανιάρικο μου!»

Όσο μου έλεγε προστυχόλογα, τόσο περισσότερο ήθελε να με γάμα.

-    «Έλα, έλα, έλα... Χύνω!!! Χύνω πουτάνα μου!»

Έχυσε και με έκανε λούτσα από τα χύματα. Στο τέλος πήγαμε στο πατρικό του, κάναμε μπάνιο μαζί και κάτσαμε να ξεκουραστούμε. Στην επιστροφή του λέω:

-    «Ανυπομονώ ως την άλλη εβδομάδα…»

-    «Εγώ να δεις..!», μου λέει.

Και πράγματι ανυπομονώ...!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")