Για πίπα πήγαινα, πουτανάκι έφυγα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Με λένε Νίκο και θέλω να σας μιλήσω για την περιπέτεια μου και που, χωρίς να το θέλω, την ευχαριστήθηκα (ο Άλεξ ήταν 24 και ο Κώστας ήταν 26).

Πριν δυο χρόνια, ένας τύπος αρκετά όμορφος, με έβαλε στους φίλους του στο site και άρχισε να μου μιλάει στο chat. Άρχισε να μου λέει ότι θα ήθελε να τον γαμήσω και άλλα τέτοια.

Εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν κάπως θλιμμένος γιατί μόλις με είχε παρατήσει η κοπέλα μου. Τότε λοιπόν εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος, έτσι τον έλεγαν, και που πρότεινε να το κάνουμε. Εγώ του είπα ότι ήθελα να μου κάνει μόνο πίπα γιατί δεν ήθελα να κάνω κάτι με gay, και αυτός συμφώνησε.

Δώσαμε ραντεβού και συναντηθήκαμε μετά από μια ώρα σε ένα μαγαζί. Ήπιαμε έναν καφέ και πήγαμε σπίτι του. Στο σπίτι όταν φτάσαμε, κάθισα στον καναπέ και κάθισε δίπλα μου. Αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και ο Άλεξ μετά από λίγο άρχισε να γδύνεται σιγά - σιγά.

Τον ρώτησα τι κάνει και μου απάντησε ότι σήμερα θα γίνω η πουτάνα του και του φίλου του, που τον είδα εκείνη τη στιγμή να βγαίνει από την κρεβατοκάμαρα… κούκλος! Εγώ εκείνη την στιγμή άρχισα να φοβάμαι γιατί τον έβλεπα πολύ αποφασισμένο να πραγματοποιήσει αυτό που ήθελε.

Σηκώθηκε όρθιος ο Άλεξ με την 17 πόντους χοντρή πούτσα και μου έλεγε να του πάρω πίπα. Εγώ να προσπαθούσα να το αποφύγω… έρχεται ο Κώστας (ο φίλος του Άλεξ) από πίσω μου και προσπαθούσε να μου ανοίξει το στόμα για να βάλει o Άλεξ την πούτσα του μέσα μου.

Τελικά τα κατάφεραν και άρχισε ο Άλεξ να μου γαμάει το στόμα με πολλή δύναμη. Μετά από λίγο άρχισε να μου αρέσει η ιδέα και είπα και στον Κώστα να έρθει μπροστά μου για να τσιμπουκώνω και τους δυο μαζί.

Έρχεται μπροστά μου ο Κώστας και είχε μια πούτσα 19 πόντους αλλά πιο λεπτή από του Άλεξ, ευτυχώς. Μετά από λίγο μου λένε να στηθώ στα τέσσερα για να με ξεκωλιάσουν.

Εγώ μαγεμένος από τις πούτσες τους, χωρίς να σκεφτώ, υπάκουσα σαν καλό πουτανάκι. Χωρίς να καταλάβω πότε συνέβη, είχα τον Άλεξ να μπαινοβγαίνει στον κώλο μου και τον Κώστα να με ξελαρυγγιάζει. Ο Άλεξ να με γαμάει αλύπητα και να με πονάει αφόρητα… τόσο που μάτωσε το κωλαράκι μου.

Μετά από κανένα εικοσάλεπτο, χύσανε και οι δυο στο στόμα μου και με ανάγκασαν να πιω τα ζεστά χύσια τους.

Από εκείνη την ημέρα δεν τα ξαναείδα τα παιδιά και άρχισα να γαμιέμαι συνέχεια έτσι. Έχω αρκετές ιστορίες να γράψω ακόμη με τρελές εμπειρίες.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")