Πίπα στο Μάικλ (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αν και είχα αποφασίσει να μην πω την παρούσα ιστορία, μετά από παρότρυνση μερικών στο e-mail μου, τελικά θα σας την πω και την συνέχεια. Είμαι ο Τόνι (Αντώνης) είμαι bisexual και η ιστορία αυτή αφορά συνέχεια της ιστορίας (Πίπα στο Μάικλ) όπου ο συγκεκριμένος παίδαρος κυριολεκτικά μου τον έδωσε πίπα. Τες πα, είναι ηθοποιός αλλά μέχρι εκεί, εδώ δεν πρόκειται να πω άλλα για το ποιος είναι.

Μετά από εκείνο το τσιμπούκι που έμοιαζε σαν όνειρο, μιλούσαμε καθαρά και μόνο στο msn και αυτό με ενοχλούσε λιγάκι γιατί, ειλικρινά, ο Μάικλ ήταν πρωταγωνιστής σε πολλές φαντασιώσεις μου πριν τον συναντήσω και πόσο μάλλον αφού τον συνάντησα. Το γεγονός και μόνο ότι μου έδειξε εμπιστοσύνη με έκανε να νιώθω καλά. Ξαναμιλούσαμε για σεξουαλικά υπονοούμενα αλλά ποτέ πάλι δεν είχε καταλήξει να συναντηθούμε. Έτρεχε και με μια νέα σειρά στην οποία παίζει και έτσι λογικό ήταν, αλλά μια μέρα μου είχε στείλει e-mail. Επιτέλους μου είχε κλείσει ραντεβού να γνωρίσω κάποιον που διαβάζει σενάρια και είτε τα απορρίπτει αν είναι κακά, είτε τα προωθεί αν είναι καλά.

Εμένα μου αρκούσε μια απλή αξιολόγηση αλλά ο Μάικλ τήρησε τον λόγο του και με έφερε σε επαφή με έναν κύριο με όνομα (μικρό πάντα δεν λέω επώνυμο) Τζον. Συναντηθήκαμε σε ένα καφέ και εκεί αφού συζητήσαμε, ο Μάικλ του είπε περί τίνος πρόκειται, έδειξα μερικά σεναριάκια, ερασιτεχνικά πάντα. Ο τύπος έδειχνε να ενδιαφέρεται και είπε ότι θα το σκεφτεί. Έτσι τελείωσε αυτή η επαγγελματική συνάντηση. Αφού χαιρετήθηκαν με τον Μάικλ, εκείνος με μεγάλη μου έκπληξη στράφηκε σε μένα και είπε:

-    «Πάμε»

-    «Που;», τον ρώτησα εγώ.

-    «Σπίτι σου θα σε πάω» μου είπε εκείνος.

Κύριος έτσι; Δεν περίμενα από έναν ηθοποιό σαν αυτόν που τον παρουσίαζαν teddy boy να είναι και ευγενικός. Δεν αρνήθηκα καθόλου. Μπήκαμε στο αμάξι του αλλά πριν ξεκινήσει, εγώ χωρίς να το πολυσκεφτώ, έβαλα το χέρι μου στο τζιν του (πάνω στην πούτσα). Εκείνος με κοίταξε, έβαλε τα μαύρα γυαλιά του και είπε:

-    «Θες και άλλο ε;»

Αχ! Ότι έλεγε ήταν ερεθιστικό. Ίσως εγώ να το έβλεπα έτσι επειδή πάντα τον θαύμαζα στην τηλεόραση. Όταν κατάλαβα ότι οδηγεί για το μοτέλ που είχαμε πάει την προηγούμενη φορά, τρελάθηκα από την χαρά μου! Εκείνος μου ζήτησε ευγενικά να ζητήσω εγώ κλειδί, γιατί εντάξει ως γνωστόν δεν ήθελε να δώσει στίγμα στους δημοσιογράφους, και πόσο μάλλον να τον πιάσουν με ένα bisexual αγόρι σε μοτέλ. Εγώ το έκανα και μπήκαμε στο δωμάτιο μας. Δεν χρειάζεται να σας περιγράψω. Είχε την ίδια διακόσμηση με το προηγούμενο. Ξέρετε όλα τα δωμάτια σε ένα μοτέλ μοιάζουν φτυστά. Μόνο που τώρα βρισκόταν στον πάνω όροφο.

Εκεί έβγαλε την μπλούζα του και ξάπλωσε δίπλα μου. Εγώ έκανα αυτό που ήθελα κάθε φορά που έβλεπα τις ρώγες του σε έργο: έσκυψα και με όλη μου την τέχνη άρχισα να τις γλύφω απαλά και να τις δαγκώνω. Εκείνος αναστέναζε απίστευτα καυλωτικά. Παρατήρησα την ελαφριά τριχοφυΐα που είχε στο στέρνο, όλα πάνω του έμοιαζαν τόσο αληθινά από κοντά… εννοώ στην τηλεόραση δεν πιστεύεις ότι αυτοί οι ωραίοι άνδρες υπάρχουν, αλλά τώρα βρισκόμουν πάνω στο στήθος του και έγλυφα τις ρώγες του.

Μετά ξεκούμπωσα το τζιν και κατέβασα το μποξεράκι του. Ο πούτσος του είχε σηκωθεί. Τον χάιδεψα λίγο και άρχισα την πίπα. Εκείνος με κοιτούσε. Είχε σηκωθεί και καθόταν όσο έγλυφα την πούτσα του. Με απαλές κινήσεις μου χάιδευε τα μαλλιά όπως και την πρώτη φορά. Μου έδινε ελαφρώς ώθηση και ρυθμό για να τον ρουφάω. Τα αρχίδια του ήταν απίστευτα παχουλά. Πόσο σπέρμα να είχαν μέσα;

Δεν έχυσε παρότι εγώ έβαλα τα δυνατά μου. Μου ζήτησε να σηκωθώ. Εκεί σηκώθηκε και έβγαλε όλα τα ρούχα του. Ολόγυμνος έδειχνε ακόμα μια απλός άνθρωπος, σαν ένας αμερικανός από αυτούς που βλέπεις στο δρόμο. Μου ζήτησε να ξαπλώσω. Εγώ, αφού έβγαλα όλα τα ρούχα μου, ξάπλωσα γυμνός στο κρεβάτι που έτριζε ελαφρά. Έβγαλε μια καπότα από το τζιν του και την φόρεσε στον δεκαεξάποντο πούτσο του. Με πλησίασε και με επιτακτική φωνή είπε:

-    «Άνοιξε τα πόδια σου!»

Εγώ το έκανα, παρότι δεν του είχα πει ότι είμαι παρθένος από πίσω. Ειλικρινά, τον ήθελα να με γαμήσει. Άνοιξα τα πόδια και εκείνος έγειρε εμπρός σε στιλ missionary πόζα. Μου κράτησε τα χέρια ανοιχτά κάτω στο κρεβάτι ψηλά. Για έναν ανεξήγητο λόγο ένιωθα τόσο ωραία παγιδευμένος από κάτω του! Μύριζα επιτέλους τον ιδρώτα του από κοντά. Εκείνος με το ένα χέρι άρχισε να τον βάζει. Όταν πήρε ευθυγράμμιση, ξαναέπιασε το χέρι μου και με κρατούσε κάτω. Έσπρωξε χωρίς ιδιαίτερες αναστολές. Εγώ βόγκηξα, αλλά συγκρατήθηκα να μην ουρλιάξω. Εκείνος χαμογέλασε αμήχανα αλλά συνέχισε να γαμάει.

Είχα δει αστεράκια. Από την μια να προσπαθώ να κρύψω τις κραυγές του ξεπαρθενιάσματος και από την άλλη εκείνος να επιταχύνει, γιατί προφανώς νόμιζε ότι το είχα ξανακάνει. Τα πόδια μου ήταν ανοιχτά και σηκωμένα και με γαμούσε σαν φτηνή πουτάνα. Είχε βάλει την γρήγορη ταχύτητα και αναστέναζε και αυτός μαζί. Εγώ δεν άντεξα, άφησα μια δυνατή κραυγή να βγει από το στόμα μου. Εκείνος έριξε άλλη μια δυνατή.

Με γαμούσε ένα τέταρτο μέχρι που τον άκουσα να λέει:

-    "Oh yeah! Thats i! Oooooh..."

Τώρα σταματούσε σιγά-σιγά… μάλλον έχυσε μέσα στην καπότα. Τον τράβηξε έξω και ένιωσα κρύο αέρα στην τρύπα μου. Μου έδειξε την καπότα παραξενεμένος και είδα ότι είχε αίμα…

-    «Ήσουν παρθένος;», ρώτησε.

Εγώ έδωσα τόνο αστείου:

-    «Όχι πια…», απάντησα.

Χαμογέλασε και έκανε ένα ντους. Φύγαμε, με άφησε σπίτι. Ειλικρινά ήθελα να ξαναβρεθώ μαζί του, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")