Ο καθηγητής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πριν μερικές μέρες είχα ανέβει στην Αθήνα για δουλειές, μένοντας μερικές μέρες. Ξεμπέρδεψα εύκολα μια μέρα νωρίτερα από ότι περίμενα, όποτε δεν είχα τίποτα να κάνω. Κατέβηκα κέντρο για καμιά βόλτα και περπατώντας στην ομόνοια θυμήθηκα ότι εκεί γύρω υπήρχαν σινεμά με πορνό, αποφάσισα λοιπόν να πάω μια βόλτα να χαζέψω, να περάσει λίγο η ώρα.

Μπαίνοντας μέσα το σκοτάδι ήταν πολύ πυκνό, και το μόνο που ξεχώριζε ήταν η οθόνη. Η ταινία ήταν ιταλική κρίνοντας από τη γλώσσα, ενώ εκείνη την ώρα έδειχνε μια μπαλκονατη να την παίρνει από πίσω ένας καμπριο τύπος. Κινήθηκα αριστερά και στάθηκα λίγο σε μια γωνία με σκοπό να συνηθίσω λίγο το σκοτάδι για να δω που θα πάω να κάτσω.

Πέρασαν έτσι 4-5 λεπτά και Κατέβηκα προς τα κάτω για να βρω θέση, θέσεις υπήρχαν πολλές μια και αν και υπήρχε κόσμος καθόταν αραιά. Βρήκα μια σε μια σειρά που δεν καθόταν άλλος και έκατσα κάπου στη μέση. Εκτός από αυτούς που καθόταν υπήρχε και πολύς κόσμος που έκοβε βόλτες πάνω κάτω. Μέσα στο σκοτάδι δε μπορούσες να ξεχωρίσεις εύκολα πρόσωπα, αλλά φαινόταν να είναι άντρες όλων των ηλικιών εκεί μέσα.

Στην επόμενη σκηνή της ταινίας η δράση είχε μεταφερθεί σε κάποιο σχόλιο, και το γαμήσι γινόταν μεταξύ καθηγητών μάλλον. Το θέαμα δεν ήταν άσχημο έτσι ξεκούμπωσα το φερμουάρ και άρχισα να χαιδευω τον πούτσο μου, χωρίς να τον παίζω κανονικά. Κατά καιρούς περνούσαν κάποιοι και έριχναν ματιές αλλά δεν έδινα σημασία. Ένας από αυτούς, στάθηκε στον τοίχο δίπλα στα καθίσματα και κοίταγε πότε την ταινία πότε εμένα. Ήταν μέτριου αναστήματος, πολύ λεπτός, με κάτασπρα μαλλιά, και γυαλιά. Τελικά έκατσε στην άκρη της σειράς και συνέχισε να παίρνει μάτι.

Εγώ κοιτούσα προς την οθόνη, έκανα το μποξερακι στην άκρη, και έβγαλα τον πούτσο έξω και συνέχισα να τον χαιδευω. Αυτή την κίνηση την θεώρησε θετικό σινιάλο και σηκώθηκε και ήρθε και κάθισε δίπλα μου. Εγώ σταμάτησα κάθε κίνηση και σκέπασα το καυλί μου με το μποξερακι, άφησα όμως το φερμουάρ ανοιχτό.

Μετά από κανα δυο λεπτά μου έπιασε την κουβέντα μου είπε το όνομα του, και διάφορα αλλά για αυτόν, καθηγητής, χήρος. Σιγά σιγά πήρε θάρρος και έβαλε το χέρι του όπως μιλούσαμε πάνω στο μποξερακι και άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο. Είσαι ωραίο αγόρι μου λέει και εγώ έχω καψώσει με όλα αυτά τα καυλιά στην οθόνη, άσε με να δω λίγο και το δικό σου. Εντάξει λέω εγώ κάνω στην άκρη το μποξερακι άρχισε αργά αργά να μου τον παίζει. Μου είπε ότι πάντα του άρεσαν τα αγόρια και όταν ήταν καθηγητής στην επαρχία όποτε μπορούσε πήγαινε με νεαρούς.

Στο τέλος έσκυψε και τον πήρε μέσα στο στόμα του. Στην αρχή έπαιζε μόνο με τη γλώσσα αλλά μετά άρχισε να τον γεμίζει φιλιά, να τον παίρνει βαθιά μέχρι το λαιμό. Το τσιμπούκι του ήταν απολαυστικό, το στόμα του ζεστό και η γλώσσα του ξερή, με ερέθιζε αφάνταστα. Με τα χέρια μου του έσπρωχνα το κεφάλι, κόντευα να τον πνίξω έτσι όπως του το κάρφωνα αλλά δεν τον ένοιαζε. Οι περαστικοί έριχναν ματιές, αλλά αυτός συνέχισε. Μετά από κανα δεκάλεπτο δεν άντεξα άλλο και έχυσα. Παρόλα αυτά δεν σήκωσε καθόλου το κεφάλι του αλλά άρχισε να μου τρομπάρει το σπέρμα κανονικά. Όσες ριπές και αν έχυσα τα κατάπιε όλα. Μετά σηκώθηκε έβγαλε ένα μαντίλι με σκούπισε τα χείλια του. Με ευχαρίστησε και σηκώθηκε από δίπλα μου.

Άναψα ένα τσιγάρο και έκατσα να χαζέψω την ταινία, αλλά σε λίγο ήρθε ένας νεαρός και έκατσε δίπλα μου. Δε μιλούσε για πολύ ώρα ούτε έκανε τίποτα. Κάποια στιγμή έσκυψε προς τα μένα και μου είπε ότι είδα τι έκανα με τον άλλο και αν ήθελα θα μου έκανε και αυτός το ίδιο. Χωρίς πολλά πολλά λόγια ξεκούμπωσα το φερμουάρ και τα σχετικά και βρέθηκα να μου παίρνει πίπα ένα βλαστάρι ούτε καν 20 χρόνων. Δεν με άφησε όμως να τελειώσω στο στόμα του αλλά μου είπε αν ήθελα να πάμε στις τουαλέτες για τη συνέχεια. Εντάξει λέω εγώ, κατεβήκαμε κάτω, βρήκαμε μια άδεια και μπήκαμε. εκεί άρχισε το τσιμπούκι από την αρχή, και όταν πια ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα έβγαλε ένα προφυλακτικό και μου το φόρεσε, ενώ μου έδωσε και ένα κουτάκι λιπαντικό για να του αλείψω την τρύπα του.

Όταν έβγαλε τα ρούχα του και μου γύρισε το κωλαράκι του, που ήταν εντελώς άτριχο όπως και το υπόλοιπο σώμα του, είδα ότι τέτοιο κώλο θα τον ζήλευαν πολλές γυναίκες. Έσκυψε και ουσιαστικά κάρφωσε το κλαράκι του στο καυλί μου, τον έπιασα από τη μέση και άρχισα το γαμήσι. Στη στενή τουαλέτα το κεφάλι του χτυπούσε στον τοίχο έτσι όπως είχε σκύψει όποτε του είπα να σταματήσω, αλλά αυτός είπε να συνεχίσω να τον γαμάω και πιο δυνατά αν γίνετε. Ήταν υπέροχη η αίσθηση με το μικρό που παρόλο που είχες φάει και αλλά καυλιά είχε στενό κλαράκι και ένα πολύ απαλό σχεδόν κοριτσίστικο δέρμα. Η μέση μου είχε πιαστεί γιατί ήταν άβολα αλλά ανταμείφθηκα με ένα καλό γαμήσι.
Ο μικρός έχυσε παίζοντας το πουλί του, και εγώ στο προφυλακτικό.

Βγήκα έξω πλύθηκα και έκατσα σε μια θέση να ηρεμήσω λίγο πριν να φύγω. Τότε ήρθε ο καθηγητής και ξανακατσε δίπλα μου. Με ρώτησε τι έγινε με το μικρό και του είπα. Μου είπε τότε ότι θα ήθελε και αυτός να τον πάρω, λέω αδύνατον τώρα έχω κουραστεί. Εντάξει μου λέει πάμε σπίτι μου αν θέλεις.
Καλά λέω εγώ αλλά μην περιμένεις και πολλά. Πήγαμε με ταξί σε μια περιοχή στον Πειραιά. Έμενε μόνος σε μια πολύ ωραία μονοκατοικία. Με το που μπήκαμε μέσα έκατσα λίγο και του λέω πάω να κάνω κανα μπανακι για να φύγει ο ιδρώτας.

Πήγα και χώθηκα μέσα στη μπανιέρα. Άραξα εκεί για κανα μισάωρο και μετά όταν βγήκα είχε φτιάξει φαγητό , φάγαμε και ήπιαμε λίγο. Μετά την άραξα στον καναπέ και χάζευα την τηλεόραση. ήρθε έκατσε δίπλα μου και σιγά σιγά μου έβγαλε τα ρούχα. Μου χάιδευε το καυλί και για να με καυλώσει και άλλο άρχισε να μου λέει παλιές ιστορίες, πως τον είχαν πάρει μαθητές, φαντάροι και φοιτητές. Τα έλεγε με πολύ παραστατικό τρόπο, αυτό και τα χάδια του μου τον ξανασήκωσαν. Γύρισε τότε και ξάπλωσε στον καναπέ ενώ εγώ βρέθηκα από πάνω του να του βάζω 2 δάχτυλα στην αρχή και τον πούτσο μου μετά μέσα στο κωλάντερο του.

Το γαμήσι κράτησε πολύ ώρα γιατί ήδη είχα χύσει 2 φορές, αλλά πολλές φορές το παράκανα και τον κάρφωνα με τόση δύναμη στον καναπέ που νόμιζα ότι θα του κάνω καμιά ζημία, αλλά αυτός με παρότρυνε να μην τον λυπηθώ και να τον ξεκωλιασω αλύπητα. Το κάναμε άλλη μια φορά εκείνο το απόγευμα πριν να φύγω, χώρια τα τσιμπούκια. Μου είπε όποτε ξανανεβώ Αθήνα να τον επισκεφτώ.

Τελικά δεν πέρασα και άσχημα εκείνη τη μέρα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")