Σχέση στο Λονδίνο (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η πρώτη μέρα που ανακαλύψαμε ο ένας τα αισθήματα του άλλου, ήταν καταπληκτική αφού την περάσαμε γυμνοί ανακαλύπτοντας ο ένας τον άλλο. Ήταν βήματα μικρά και δειλά που γίνονταν όλο και πιο τολμηρά. Δεν κάναμε "πραγματικό" σεξ, δεν ξέραμε από ταυτότητες κλπ, απλά παίζαμε ο ένας με τον άλλο ανακαλύπτοντας κάθε πτυχή του σώματος μας.

Όταν ξύπνησα ο "Ιωάννης" ήταν ξύπνιος. Εγώ κοιμόμουν ανάσκελα και αυτός μου χάιδευε την πλάτη και τα οπίσθια. Είχα καυλώσει. Με καλημέρισε και ανταλλάξαμε ένα καυτό γλωσσόφιλο. Ήταν κι αυτός ολόγυμνος και επίσης καυλωμένος. Γύρισα κι εγώ και αμέσως αρχίσαμε το παιχνίδι. Τον φίλησα στο λαιμό και στη συνέχεια στο ελαφρά τριχωτό στήθος του. Πιπίλισα τις ρώγες του και προχώρησα προς τα κάτω.

Ξάπλωσε να το απολαύσει δίνοντάς μου την ευκαιρία να παίξω μαζί του. Από τις ρώγες προχώρησα πιο κάτω στο στήθος και στην αρκετά γυμνασμένη κοιλιά. Οι τρίχες του ήταν αραιές αλλά πολύ ωραίες. Τον βασάνισα αρκετά αφού αντί να προχωρήσω στον πούτσο του, προχώρησα προς τα πόδια του. Φίλησα κάθε πιθαμή των ποδιών του πριν ανεβώ προς τα πάνω. Αυτός άνοιξε τα πόδια του θέλοντας δείχνοντάς μου πως ήθελε να του πάρω πίπα. Εγώ το καθυστερούσα περισσότερο.

Ώσπου ανεβαίνοντας προς τα πάνω, έφτασα στα μεγάλα του αρχίδια. Τα χάιδευα και τα έγλυφα, ενώ κι εγώ ένιωθα πως θα εκραγώ. Σιγά- σιγά έβαλα τον πούτσο του στο στόμα μου και τον έγλυψα με όση μαεστρία μπορούσα. Αυτός ξαφνικά φώναξε ότι τελειώνει κι εγώ έβγαλα από το στόμα μου τον πούτσο. Τον πήρε στα χέρια και άρχισε να τον παίζει. Γονάτισα από πάνω του και πήρε και τον δικό μου πούτσο στο χέρι. Με το ένα έπαιζε το δικό του και με το άλλο τον δικό μου. Τελειώσαμε μαζί. Αυτός ήταν γεμάτος από τα χύσια μας και πήγαμε στο μπάνιο όπου τον καθάρισα εντελώς.

Το μεσημέρι - απόγευμα πήγαμε βόλτα στην πόλη. Νωρίς το βράδυ επιστρέψαμε στο σπίτι με μια ταινία για να δούμε. Ήταν μια νερόβραστη κωμωδία που δεν αντέξαμε να τη δούμε όλη. Αντίθετα καταλήξαμε στο να φιλιόμαστε. Σιγά-σιγά μείναμε ολόγυμνοι.

Με ρώτησε αν θα θελα να προχωρήσουμε λίγο περισσότερο. Ομολογήσαμε και οι δύο ότι μας φόβιζε το βήμα. Αλλά θα το δοκιμάζαμε. Θα ξεκινούσαμε από εμένα. Παρόλο που ήμασταν παρθένοι θα φορούσε προφυλακτικό. Αρχικά κάναμε ντους και οι δύο, καθαριστήκαμε καλά. Πήγαμε στο δωμάτιο και αρχίζαμε τα γλωσσόφιλα. Αγγίζαμε ο ένας τον άλλο σε ολόκληρο το σώμα.

Για να γίνει σωστά, όπως το αντιλαμβανόμασταν τότε, έπρεπε να γίνει με μικρά-μικρά βήματα. Φόρεσε το προφυλακτικό και με έβαλε να ανακαθίσω. Έπαιξε λίγο με την τρύπα μου, έβαλε βαζελίνη πάνω της και σιγά-σιγά άρχισε να μπαίνει. Εγώ πόνεσα πολύ και δεν ήθελα να προχωρήσει, ωστόσο συνέχισε ακόμα λίγο.

Βγήκε χωρίς να μπει εντελώς ενώ εγώ πόναγα αρκετά.

Με φίλησε και μου είπε αν ήθελα να ξαναδοκιμάσουμε. Είπα όχι προς το παρόν. Ξαπλώσαμε και παίξαμε λίγο ακόμα ο ένας με τον άλλο. Είπαμε ότι την άλλη μέρα θα δοκίμαζε εκείνος...

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")