Το πρώτο μου γαμήσι από τον ξάδερφό μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας παιδιά. Με λένε Γιάννη. Με έχουν γαμήσει πολλές φορές, συμφοιτητές, φίλοι, και τις περισσότερες χωρίς να το θέλω. Ουσιαστικά με έχουν βιάσει δηλαδή. Σήμερα θα σας μιλήσω για την πρώτη μου φορά, για τις άλλες θα σας τα πω σε επόμενες ιστορίες. Η ιστορία μου είναι αληθινή και με σημάδεψε και άλλαξε για πάντα τη ζωή μου.

Ήταν καλοκαίρι. Ήμουν για διακοπές στο εξοχικό του ξαδέλφου μου. Με τον ξάδερφό μου ήμασταν πολύ δεμένοι, σαν αδέρφια και κάτι παραπάνω. Τόσο πολύ που όταν πριν από δύο χρόνια είχε ένα ατύχημα με μια κροτίδα και είχε χτυπήσει και τα δυο του χέρια και δεν μπορούσε να αυτοσυντηρηθεί, μου ζήτησε να μένω στο σπίτι τους μέχρι να γίνει καλά για να τον βοηθάω να ντύνεται, να πηγαίνει τουαλέτα, να κάνει μπάνιο κλπ. γιατί ντρεπόταν τους γονείς του.

Εκείνη τη χρονιά όμως είχε παραξενέψει. Δεν ήθελε να πειράζουν τα πράγματά του, δεν ήθελε να μπαίνουμε στο δωμάτιό του χωρίς να χτυπήσουμε την πόρτα, όταν πήγαινε τουαλέτα κλείδωνε την πόρτα κλπ., πράγματα που δεν τα έκανε πριν.

Μια μέρα γυρίσαμε από τη θάλασσα και αυτός μπήκε στο μπάνιο να πλυθεί. Εγώ είχα μπει στο δωμάτιο του ξαδέρφου (κρυφά) και κοίταζα κάτι άλμπουμ με φωτογραφίες με φίλους του και φίλες του από καλοκαιρινές διακοπές. Εγώ φυσικά σαν αγοράκι κοιτούσα τα κοριτσάκια με τα μαγιό και καύλωνα. Σε κάποια στιγμή, άκουσα τον ξάδερφο να έρχεται και δεν προλάβαινα να φύγω και κρύφτηκα κάτω από το κρεβάτι.

Μπήκε στο δωμάτιο (χωρίς να έχει δει ότι είμαι μέσα) έκλεισε την πόρτα και κλείδωσε. Έβγαλε την πετσέτα που ήταν τυλιγμένος και άρχισε να παίζει με το καυλί του. Εγώ είχα μείνει κάγκελο βλέποντας το καυλί του ξαδέρφου μου. Είχε πολλές τρίχες και μου ερχόταν να τσιρίξω από το θέαμα, καθώς ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα κάτι τέτοιο. Αμέσως έβγαλα το κινητό και άρχισα να τραβάω βίντεο για να το δείξω στους φίλους μου. Όταν τελείωσε, ντύθηκε και έσκυψε να πάρει την πετσέτα από κάτω. Η ματιά του έπεσε πάνω μου...

Με πιάνει απ’ το πόδι και με τραβάει έξω. Μου δίνει μερικά χαστούκια και μου λέει:

-    «Τι κάνεις εδώ ρε μαλακισμένο; Βιντεοσκοπείς τον ξάδερφό σου να τραβάει μαλακία; Ανώμαλο είσαι;»

Εγώ από το σοκ που είχα πάθει (από αυτά που είχα δει δηλαδή), ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα να τραβάνε μαλακία καθώς και το άσπρο χύσι που έβγαινε όταν τελείωσε. Με ξαναχτυπάει και μου λέει:

-    «Μίλα ρε! Δεν σου έχω πει δεν θα μπαίνεις στο δωμάτιό μου χωρίς να ρωτήσεις;»

-    «Συγνώμη… δεν θα το ξανακάνω».

-    «Τώρα θα δεις τι θα πάθεις! Και αν θες ξανακάντο».

Γδύθηκε και μετά έγδυσε κι εμένα.

-    «Γονάτισε ρε μαλακισμένο!», μου λέει.

Εγώ δεν το έκανα και προσπάθησα να φύγω. Τότε με σπρώχνει με πετάει κάτω και έτριβε το πουλί του στο στόμα μου.

-    «Άνοιξε το στόμα ρε μαλακισμένο! Τον πούτσο μου δεν ήθελες να δεις; Γλύψτον τώρα!»

Εγώ δεν το άνοιγα, βασικά δεν έκανα τίποτα, είχα παγώσει. Τότε με γύρισε μπρούμυτα, μου άνοιξε τα πόδια και μου το έχωσε με τη μία στον κώλο. Εγώ σπάραζα από τον πόνο και τον παρακαλούσα να σταματήσει, μα όσο τον παρακαλούσα τόσο πιο άγρια με γαμούσε. Είκοσι λεπτά κράτησε το μαρτύριό μου που εμένα μου φάνηκαν αιώνας. Μετά άνοιξε την πόρτα, με έβγαλε έξω και μου είπε:

-    «Δεν χρειάζεται να σου πω να μην πεις τίποτα σε κανένα. Αν μάθω ότι είπες κάτι, ξέρεις τι θα πάθεις, οκ;»

-    «Ναι ξαδερφούλη. Δεν θα το μάθει κανείς, συγνώμη…» και έφυγα κλαίγοντας.

Εκείνη τη στιγμή τον μίσησα. Έφυγα την άλλη μέρα και γύρισα σπίτι μου. Όσο κι αν επιχείρησε να μιλήσει μαζί μου εγώ δε του μίλαγα. Τελικά, μετά από 15 μέρες ήρθε σπίτι μου και μου με αγκάλιασε κλαίγοντας και μου είπε:

-    «Συγνώμη ρε Γιαννάκη. δεν έπρεπε να γίνει. Δεν ήθελα να σου κάνω κακό. Το ξέρω δεν υπάρχει δικαιολογία αλλά είχα καύλες και δεν μπόρεσα να κρατηθώ. Τώρα δεν μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ, αλλά κάποια στιγμή που θα το νιώσεις κι εσύ, θα με καταλάβεις. Θέλω να γίνουμε όπως πριν».

Εγώ τον συγχώρεσα και ήταν όλα εντάξει. Όταν κάποια στιγμή που είχα πολλές καύλες και τράβηξα μαλακία, κατάλαβα πως ένιωσε τη μέρα που με γάμησε…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")