Αλβανός Αφέντης (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μετά την πρώτη γνωριμία με τον Βασίλη, τον Αφέντη Αλβανό, πολλά άλλαξαν στην καθημερινότητά μου.

(Στην πρώτη ιστορία ξέχασα να σας πω ότι δεν μένω μόνος αλλά με την μητέρα μου, που όμως έλειπε από το σπίτι εκείνη την πρώτη ημέρα. Το πως κατάφερα να καθαρίσω το στρώμα από τα κάτουρα του αφέντη μου και να μην καταλάβει κάτι η μητέρα μου ένας Θεός το ξέρει.)

Η μητέρα μου ήταν ένα πρόβλημα στο να υπηρετώ τον Αφέντη όπως αυτός ήθελε. Ήδη άρχισε να υποψιάζεται κάτι γιατί πλέον δεν έκανα μπάνιο κάθε μέρα (μετά από απαίτηση του αφέντη φυσικά), γενικά άφηνα τον εαυτό μου να μυρίζει και άλλα πολλά. Ζήτησα από τον Αφέντη να μετακομίσει κάπου αλλού ώστε να πηγαίνω εκεί άνετα να τον υπηρετώ.

Βρήκαμε κεντρικά ένα ημιυπόγειο σε καλή κατάσταση και σχετικά φτηνό και μετακόμισε εκεί, (εγώ πληρώνω το νοίκι φυσικά), και πηγαίνω καθημερινά και τον υπηρετώ ενώ πολλές μέρες δεν πάω καθόλου σπίτι μου.

Ο αφέντης έχει πολύ παράξενα γούστα... δεν του αρέσει να είναι τίποτα καθαρό. Έτσι, από την πρώτη μέρα το σπίτι άρχισε να μυρίζει κάτουρο ιδρώτα και ποδαρίλα.
Για εγκαίνια με ξάπλωσε στο κέντρο του δωματίου φορώντας μόνο το σώβρακό μου, το φανελάκι μου και τις κάλτσες μου και με έκανε να κατουρηθώ επάνω μου. Μετά με κατούρησε και αυτός και για την ξεφτίλα και μόνο με έβαλε να καθαρίσω το πάτωμα με την γλώσσα μου.

Μετά με έδεσε και μου είπε ότι πρέπει να μάθω να αντέχω τον πόνο και το ξύλο. Πήρε μια ζώνη και άρχισε να μου οργώνει όλο το σώμα με αυτή. Πόδια, κώλο, πλάτη, στήθος, πούτσος, όλα γεύτηκαν την ζώνη του Αφέντη.

Όταν άρχισα να φωνάζω από τον πόνο απλά πήρε ένα βρώμικο σώβρακο του και μου το έχωσε στο στόμα ώστε να σκάσω. Μετά το βασάνισμα με έστησε στα τέσσερα και με γάμησε αλύπητα.

Λίγο πριν χύσει βγήκε από τον κώλο μου και ήρθε και μου τα έδωσε όλα στην μούρη και με άφησε εκεί χωρίς να μπορώ καν να σκουπιστώ.

Κάπως έτσι κυλούσε η καθημερινότητα μέχρι που ήρθε από Αλβανία ένας ανιψιός του.. Αυτό όμως την επόμενη φορά.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")