Ορεξάτοι παντρεμένοι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Οι παντρεμένοι τελικά είναι αυτοί με την περισσότερη όρεξη και φαντασία από όλους κι αυτό είναι σίγουρο.

Με τον Γιάννη βρεθήκαμε μέσω μέιλ. Πρόσφατα χωρισμένος, ούτε δυο βδομάδες αποφάσισε να ξεσκάσει και να μην καταπιέζει άλλο την φαντασία του. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Δεν είχε πρόβλημα που ήμουνα χοντρός είπε. Κανονίσαμε να έρθει να με πάρει από κάπου κεντρικά με το αμάξι του, μετά την δουλειά του. Είμαι 25 χρονών, παχουλός με μεγάλο κώλο και χοντρά μπουτάκια. Αρρενωπός, με μούσι. Μπήκα στο αυτοκίνητο του και πηγαίναμε προς το σπίτι.

Σπάσαμε τον πάγο λέγοντας τα ονόματα μας κτλ. Αυτός ήταν 46 χρονών με γυαλιά, χοντρός με μουστάκι ψηλός. Είχε ωραία βαθιά και μπάσα φωνή.
- Μου αρέσεις, δεν είσαι κανας κραγμένος παλιόπουστας. Είσαι αντράκι κι αυτό μου αρέσει. Γουστάρω να είναι άντρας αυτός που γαμάω. Να γίνεται γκόμενα μόνο πάνω στο γαμήσι.
Με είχε αναστατώσει. Ένιωθα να καυλώνω. Ήταν ένας βαρβάτος άντρας και όχι κανας φλώρος.
- Θα σου δώσω να φορέσεις τα εσώρουχα της γυναίκας μου.
- Ότι θέλεις, του είπα.
- Μου αρέσει που δεν φέρνεις αντιρρήσεις.

Μου έπιασε το καυλί μου πάνω από το παντελόνι μου. Μου αρέσει να βλέπω πούτσους μέσε σε κιλοτάκια.

Για να μην τα πολυλέμε πήγαμε στο σπίτι του Γιάννη. Με έβαλε να κάνω μπάνιο κι αυτός κάθισε και με κοίταζε. - Σκύψε λίγο, μου είπε. Άρχισε να μου πλένει την τρυπούλα μου με σαπούνι. Έτριψε τα μπούτια μου και μου έβαλε να φορέσω ένα σετ από κόκκινα εσώρουχα. Ένα στρινγκάκι που ίσα ίσα μου έμπαινε κι ένα σουτιέν που μου έφτιαχνε λίγο παραπάνω βυζί. Πήγαινε μέσα και ξάπλωσε πουτανάκι μου φώναξε. Ξάπλωσα στο κρεβάτι. Τον περίμενα για λίγο. Άρχισα να τρίβομαι σαν τρελός. Τέτοια καύλα. μετά από λίγο είδα τον Γιάννη να έρχεται ντυμένος κι αυτός με γυναικεία εσώρουχα. Ήταν άσπρα. Φορούσε και ζαρτιέρες.

- Τώρα μπορούμε να αρχίσουμε το γλείψιμο.

Με αγκάλιασε, και άρχισε να με φιλάει. Είχα πεθάνει από την καύλα. Τον έγλειφα παντού στο λαιμό, στο στήθος του. Αυτός άρχισε να στρίβει τις ρώγες μου αργά. Πέθαινα! Κατέβηκα με το κεφάλι μου προς τον πούτσο του, όχι πολύ μεγάλος, αλλά αρκετά χοντρός, κι άρχισα να τον γλύφω. Πήρε κι αυτός τον δικό μου πούτσο στο στόμα του και γλειφόμασταν σαν πουτάνες σε πορνοταινια!

- Τώρα θα σε ξεσκίσω, πουστράκο.
- Κάνε με Ότι θες, του είπα
- Θα σε ξεπατώσω στο γαμήσι. Θα σκίσω την σούφρα σου, πουτάνα.
- Ξεκώλιασε με την πουτάνα. Φώναζα
- Τι κωλάρα τεράστια είναι αυτή?
- Μόνο δική σου, γαμιά μου.
- Μόνο δικιά μου, τσούλα! Κι άρχισε να με χαστουκίζει στα κωλομέρια μου.

Με γαμούσε με μεγάλη αντοχή. Πέθαινα από την καύλα.

- Τώρα θα χύσω στη γλώσσα σου!

Με το που σήκωσα το κεφάλι μου, το άρπαξε κι άρχισε να μου το γαμάει! Με έχυνε και πήγα να πνιγώ αλλά δεν με άφησε να πάρω ανάσα. Ήταν η πρώτη φορά που το κατάπια!

Αυτό ξανάγινε τέσσερις φορές μα μετά μετακόμισε από το σπίτι και έμπλεξε με κάποια καινούρια γυναίκα. Ήταν το πιο εντυπωσιακό γαμήσι της ζωής μου.

Όποιος έχει στο μυαλό του κάτι τέτοιο ή και κάτι ακόμη καλύτερο! Ας μου το πει. Φιλιά

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")