Η ψωλή του Μηνά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ο Παύλος με πήρε τηλέφωνο λίγες μέρες μετά με μια εξαιρετικά δελεαστική πρόταση. Είχε πετύχει έναν στο Ρομέο που ήθελε να γαμήσει δύο μπότομ ταυτόχρονα και με ρώτησε αν ενδιαφερόμουν. Απάντησα θετικά και κανονίσαμε συνάντηση το βράδυ σπίτι του.

Ο τύπος ήταν 23 ετών, τον έλεγαν Μηνά και είχε το πιο πελώριο καυλί που είχα δει ποτέ. Θα μπορούσα άνετα να του τον παίξω με τα δύο χέρια και το κεφάλι της ψωλής του θα έμενε ακάλυπτο. Ο Παύλος άρχισε να του τη ρουφάει, φτύνοντας που και που για να την υγράνει όλη κι εγώ ανέλαβα τα κρεμαστά αρχίδια του. Έβαλα ένα στο στόμα μου και το ρούφηξα άγρια, μετά πέρασα στο άλλο και κατέληξα να του γλύφω το περίνεο.

Ο Παύλος ήξερε πολύ καλά να παίρνει πίπες και ο νεαρός είχε εκστασιαστεί. Μετά από λίγο αλλάξαμε θέσεις με το Παύλο και ανέλαβα εγώ να τον πιπώσω. Άρχισα να τον γλύφω αργά-αργά από τη βάση αποφεύγοντας να φτάσω στο κεφάλι του καυλιού για να τον παιδέψω. Ο Μηνάς όμως είχε καυλώσει πολύ και δεν είχε όρεξη για παιχνίδια. Άρχισε ένα δυνατό face fuck και παρ’ όλο που ούτε τη μισή δε μπορούσε να χωρέσει στο στόμα μου, εγώ πνιγόμουν και δυσκολευόμουν να αναπνεύσω.

Ο Παύλος το κατάλαβε και άρχισε κι αυτός να του γλύφει τον πούτσο. Ο Μηνάς τον τράβηξε τότε απ’ το στόμα μου και μας άφησε με τον Παύλο να του τον περιποιούμαστε με τις γλώσσες μας. Δίναμε μάχη για το ποιος θα ρουφάει το κεφάλι της πούτσας του κι αυτό φάνηκε να τον φτιάχνει πολύ.

Ο Μηνάς ήταν έτοιμος να μας γαμήσει. Ζήτησε να πηδήξει εμένα πρώτα, και αφού κάθισε στον καναπέ έδωσε εντολή στον Παύλο να ετοιμάσει την κωλοτρυπίδα μου. Ο Παύλος με έβαλε στα τέσσερα και άρχισε να με σαλιώνει. Ήταν μόλις η δεύτερη φορά που ένιωθα μια γλωσσίτσα να ερεθίζει την τρύπα μου και ανακάλυπτα πως με άναβε όσο τίποτα άλλο.

Άρχισα να βογκάω δυνατά και ο Παύλος πήρε στο χέρι του το καυλί μου για να μου τραβήξει μαλακία. Παράλληλα έβαλε μέσα το κωλοδάχτυλό του και προσπάθησε να μου ανοίξει την τρύπα. Ο Μηνάς μας κοίταζε από τον καναπέ και τον έπαιζε αργά. Οι φλέβες του πούτσου του είχαν πεταχτεί αγριεμένες και το κεφάλι γυάλιζε. Σηκώθηκε από τον καναπέ, πήρε κάτι από την τσέπη του τζιν του που ήταν πεσμένο στο πάτωμα ανάμεσα σ’ ένα σωρό από ρούχα, και έσκυψε μπροστά μου. Έβαλε ένα μικρό μπουκαλάκι κάτω απ’ τη μύτη μου κι εγώ εισέπνευσα την έντονη μυρωδιά που έβγαζε.

Η καύλα μου πέρασε σε τελείως άλλη διάσταση. Ο Μηνάς με γύρισε ανάσκελα στο πάτωμα, σήκωσε ψηλά τα πόδια μου και άρχισε να σπρώχνει το καυλί του μέσα μου. Ένιωθα πως θα με έσκιζε στα δύο αλλά είχα καυλώσει τόσο που τον εκλιπαρούσα να μου τον βάλει πιο βαθιά. Ο Μηνάς δε μου χάλασε χατίρι και συνέχισε να σπρώχνει την ατελείωτη ψωλάρα του μέσα μου.

Η κωλοτρυπίδα μου τον κατάπινε πόντο-πόντο κι όταν με είχε καρφώσει με περίπου τα τρία τέταρτα του καυλιού του άρχισε να με γαμάει αργά. Ο Παύλος ήρθε και τοποθέτησε τον κώλο του κοντά στο στόμα μου κι εγώ επιτέθηκα λαίμαργα με τη γλώσσα μου στην τρύπα του. Κρατούσε τα πόδια μου στον αέρα, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο στο Μηνά να σκίζει τον κώλο μου. Δε τολμούσα να πιάσω τον πούτσο μου, ήταν τέτοια η καύλα που σίγουρα θα τελείωνα αμέσως.

Μετά ήρθε η σειρά του Παύλου. Ο Μηνάς τον έβαλε στα τέσσερα και τον γαμούσε από πίσω τραβώντας του τα μαλλιά. Ο μαθημένος κώλος του Παύλου μπορούσε να χωρέσει τέτοιο καυλί πολύ πιο εύκολα κι έτσι ο Μηνάς δεν έδειξε έλεος. Τον πηδούσε αλύπητα. Εγώ είχα ξαπλώσει κάτω απ’ τον Παύλο και του δάγκωνα τις ρώγες, κάτι που ήξερα πως του άρεσε πολύ. Μετά από λίγο δεν άντεξε και άρχισε να χύνει. Το χύσι του έπεσε ζεστό πάνω μου κι όταν ήρθε η σειρά του Μηνά τον έκανε στην άκρη κι άρχισε να με ποτίζει με το καυτό σπέρμα του.

Ο Παύλος με πήρε τότε στο στόμα του και σε πολύ λίγο ένιωσα πως ήρθε η σειρά μου. Έβγαλα το καυλί μου απ’ το στόμα του και με δυο-τρεις κινήσεις της παλάμης μου, ο πούτσος μου έφτυσε χύσια που με κάλυψαν από το πιγούνι μέχρι τις πουτσότριχες. Ο Μηνάς τότε ξάπλωσε πάνω μου, ο Παύλος ήρθε δίπλα μου και οι τρεις μας φιλιόμασταν για ώρα παθιασμένα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")