Άπειρος στο... κυνήγι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Συνέβη το περασμένο καλοκαίρι σε ένα χωριό όπου βρέθηκα με την ξαδέρφη μου. Είμαι 28 χρονών 1.72 ωραίο παιδί, μια ιδέα στρουμπουλός από το κανονικό.

Ο λόγος του ταξιδιού ήταν επαγγελματικός για την ξαδέρφη μου και εγώ πήγα για παρέα.
Τυχαία από εκεί είναι μια παλιά φίλη, όπου θεωρήσαμε σωστό να την επισκεφθούμε. Κανονίσαμε και πήγαμε στο σπίτι της, η οποία είναι παντρεμένη με 2 παιδιά. Τον σύζυγο δεν τον γνωρίζαμε, αλλά τον μάθαμε.

Ο Γιάννης κοιμόταν γιατί δούλευε ως αργά. Το σπίτι είχε περιμετρικά βεράντα και κάποια στιγμή έπρεπε να μιλήσω στο κινητό και αναγκάστηκα να αλλάξω πλευρά στο μπαλκόνι. Στην πλευρά που πήγα είχε ανοιχτό παράθυρο στην κρεβατοκάμαρα των παιδιών και εκεί που μιλούσα βλέπω από το παράθυρο τον Γιάννη. Έναν πολύ ψηλό μελαχρινό γκόμενο, με γυμνασμένο από την δουλειά σώμα και κανονικό σε τρίχες, υπέροχα ίσια πόδια. Μόλις είχε ξυπνήσει.

Φορούσε μόνο ένα μποξεράκι και ήταν καυλωμένος από τον ύπνο. Τα μάτια μου χτύπησαν τζακ ποτ από το φούσκωμα στο μποξεράκι του. Σηκώθηκε, τεντώθηκε και έβαλε το χέρι του μέσα στο καυλί του να τα φτιάξει. Τα είδα όλα από την καύλα!!!

Επέστρεψα πίσω και το έπαιξα κύριος μιας και δεν με έπαιρνε για κάτι άλλο! Κάποια στιγμή εμφανίζεται, μας συστήθηκε και όταν μου έδωσε το χέρι του έπαθα σοκ σκεπτόμενος ότι με αυτό έπιανε την πούτσα του. Εν ολίγοις η βραδιά κύλησε χαλαρά και ομαλά χωρίς πολλά-πολλά. Ήταν ευγενικό και καλό παιδί και ένιωσα και άσχημα που με καύλωσε.

Σε μια συζήτηση για κυνήγι που έλεγε, ανέφερα πως δεν έχω κυνηγήσει ποτέ και μου λέει:

-    Έχω κανονίσει αύριο. Θα έρθεις;

Εγώ αρχικά αρνήθηκα, αφού τα βαριέμαι αυτά αλλά σκέφτηκα με ποιους θα είναι και θα με ζαλίσουν, αλλά λέει η ξαδέρφη μου:

-    Πήγαινε ρε. Εγώ αύριο θα δουλεύω όλη μέρα, τι θα κάνεις;

Τελικά δέχτηκα και είπαμε να το πάμε σερί μέχρι το πρωί που θα πήγαινε αφού ήταν αργά! Εκεί επανήλθαν οι πονηρές σκέψεις αφού όσο κοίταγα το παιδικό του πρόσωπο σε αντίθεση με το μυώδες σώμα του πάθαινα σοκ. Γύρω στις 3 το πρωί σκάνε μύτη κάτι κακάσχημα πλάσματα, φίλοι του όλοι για κυνήγι. Βαράω μια ξενέρα αλλά ήταν αργά!

Any way, στριμωχνόμαστε σε ένα αγροτικό και ξεκινάμε. Στον δρόμο ήμουν σχεδόν απάνω στον Γιάννη και δεν είχα καταλάβει ακόμα πως δεν έχει καυλώσει με τόσο τρίψιμο που είχε φάει, λόγω του στριμωξιδιού. Αφού φτάσαμε και είπαμε να πιούμε καφέ, λέει το ένα χάλι:

-    Ρε μαλάκα, έχω κάτι καύλες που, και κατσίκα να περάσει σαν την Ναόμι θα την δω!

-    Εγώ να δεις!

Κι εκεί ο Γιάννης άρχισε να τρίβει επιδεικτικά το καυλί του. Γελάσαμε όλοι η αντροπαρέα! Και μετά χωριστήκαμε για κάτι πόστα λέγανε! Εγώ πήγα με τον Γιάννη και τα 2 χάλια μόνα τους! Εκεί που πήγαμε δεν είχε τίποτα και είχαμε πιάσει την συζήτηση. Με είχε καυλώσει ο μαλάκας αλλά δεν είχα και πάσα να κάνω κάτι, μιας και δεν είμαι και κανένα ξελιγωμένο ξέκωλο που θα έκανε τα πάντα για ένα πούτσο και ειδικά σε τέτοια φάση. Και όσο τα σκεφτόμουνα αυτά κάτι έπιασε ο άλλος και λέει:

-    Τι σκέφτεσαι ρε; Δεν με ακούς;

Δεν απαντάω…

-    Τι, ρε; Και απαντάω:

-    Μα καλά, ο άλλος από πότε έχει να γαμήσει και μας ζάλισε; Βάζει τα γέλια.

-    Ας τον ρε τον μαλάκα! Τόση μαλακία που χει ρίξει ακόμα και σε μένα θα καθότανε!

Όπαααα! Βάζω τα γέλια και του λέω:

-    Ε, όχι και με εσένα ρε φίλε! Μια χαρά γκόμενος και θα πήγαινες με αυτό το χάλι!!!

Εκεί που γέλαγε σταματάει και μου λέει:

-    ΤΙ;  

-    Εννοώ ότι είσαι πολύ ωραίος για αυτόν.

Γυρνάει σοβαρά και μου λέει:

-    Εσύ στην Αθήνα μπορεί να κάνεις ότι γουστάρεις, αλλά εδώ είναι αλλιώς. Και στα λέω γιατί φαίνεσαι οκ. Γουστάρω άντρες αλλά… άρα ακόμα και αυτόν γαμάω!

Μια που το λέει και μια που έχω σηκωθεί. Σηκώνεται και έρχεται από πίσω μου.

-    Που πας ρε;

-    Πάμε, του λέω, γιατί άμα μείνουμε και άλλο εδώ θα γαμηθούμε άγρια!

-    Αυτό θέλω και εγώ! Λέει και κολλάει πίσω μου!

Η ψωλάρα του ήταν τόσο καυλωμένη που ένιωθα όλες τις φλέβες επάνω μου. Γυρνάει και με φιλάει, ενώ τα μεγάλα του δάχτυλα ήδη έψαχναν το κωλαράκι μου. Δυσκολευόταν και μου λέει:

-    Παρθένος είσαι;

-    Όχι. Του λέω. Απλά στενός.

Μιας και η αλήθεια είναι ότι παρά τα γαμήσια που έχω φάει είμαι στενός(!) και όλοι μου οι γαμιάδες πεθαίνουν για αυτό!

-    Τώρα θα δεις!

Με ρίχνει κάτω μου κατεβάζει το παντελόνι και χωρίς πολλά-πολλά με σάλιωσε με δυο δάχτυλα και με γάμησε λίγο. Νόμιζε πως θα πεθάνω από τον πόνο, αλλά για μένα αυτή είναι η καύλα αφού το κωλαράκι μου είναι συνηθισμένο.

Όπως ήταν κατεβάζει το δικό του ελευθερώνει την ψωλάρα του και μου την φέρνει κοντά στο στόμα μου..

-    Γλύψ’ την!

Αμέσως την βουτάω και στην συνέχεια την πιάνω και την φτύνω! Φαίνεται αυτό τον καύλωσε πολύ και χωρίς πολλά-πολλά με γυρνάει πάλι και με μια άγρια κίνηση μου την καρφώνει απότομα! Εκεί ίσως ο πόνος να ήταν μεγαλύτερος από την καύλα αλλά.. Ο Γιάννης έμεινε κολλημένος πίσω μου και μέσα μου πολύ ώρα χωρίς να κουνιέται.

Μου μίλαγε γλυκά και πονηρά στο αυτί όπου με φίλαγε κιόλας. Ήθελε να με ανοίξει λέει για να γαμιέμαι καλύτερα. Προς έκπληξη μου τον είχα μέσα μου πολύ ώρα, δεν ξέρω πόση και δεν κουνιόταν καθόλου. Εγώ είχα χύσει 2 φορές ώσπου κάποια στιγμή μου λέει:

-    Δεν αντέχω άλλο… θα τελειώσω!

Βγαίνει μια και απότομα μπαίνει ξανά. Βγαίνει και βάζει μόνο το τεράστιο πουτσοκέφαλο του στο κωλαράκι μου!
Καταλαβαίνω την καύλα του και σφίγγω την σούφρα μου δεν άντεξε και έχυσε ατελείωτα μέσα μου!!! Μείναμε εκεί για λίγο ακόμα. Φρικάρω και γυρνάω και του τον παίρνω στο στόμα μου.. Του έγλυφα το καυλί του με πολύ λαχτάρα και εντελώς για πάρτη μου, δεν ήθελα να του δείξω τι ξέρω! Εγώ ήθελα να ικανοποιηθώ!!! Βόγκηξε και όταν τα δάχτυλα μου χάιδευαν το κωλαράκι του με έχυσε.

Φύγαμε σαν να μην συνέβη κάτι! Ίσως να μην βρεθούμε κάποτε…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")