Μετακόμιση με απρόοπτα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Λοιπόν, την προηγούμενη εβδομάδα βοηθούσα μια ξαδέλφη μου να μαζέψει τα πράγματά της γιατί μετακόμιζε και ήταν μόνη. θα τα μαζεύαμε εμείς για να έρθουν οι μεταφορείς να τα πάρουν. εγώ βέβαια βαριόμουν αλλά τι να έκανα. . όταν ήρθαν λοιπόν, άλλαξαν όλα. ανάμεσα στους μεταφορείς ήταν ένας παίδαρος, γύρω στα 25, γυμνασμένος και καυλόφατσα. . τον κοιτούσα συνέχεια και φοβόμουν μην καρφωθώ.

Οταν ήμουν στον δεύτερο όροφο μόνος κάποια στιγμή, έσκυψα να πάρω κάτι από κάτω και αυτός ανέβαινε. . και ακούω να μου λέει, μην μου στρώνεσαι έτσι και έχω καιρό να αδειάσω το ψωλόχυμά μου. πάγωσα γιατί δεν περίμενα κάτι τέτοιο. . προφανώς είχε καταλάβει πώς τον κοιτούσα γιατί γενικά δεν φαίνεται ότι γαμιέμαι. . εγώ απλά του χαμογέλασα με νόημα και πέρασα δίπλα του, πολύ κοντά στο καυλί του. ο μόνος λόγος που δεν στήθηκα αμέσως στα 4 να με γαμήσει αυτός ο παιδαράς είναι επειδή οι άλλοι ήταν από κάτω. .

Το καλό είναι ότι γρήγορα τελείωσαν και φύγαμε. εγώ θα πήγαινα προς το σπίτι μου που είναι μερικά τετράγωνα πιο πάνω. ο κάυλας είχε έρθει με δικό του αυτοκίνητο και δεν θα έφευγε με τους άλλους. έτσι προσφέρθηκε να με πάει σπίτι. παρκάραμε και σε λίγα λεπτά ήμαστε μέσα ( του πρότεινα να ανέβει για ένα νερό μιας και φαινόταν κουρασμένος ). αμέσως με το που μπήκε έβγαλε τη μπλούζα του. είχε απίστευτο σώμα, σκέτη καύλα. . αμέσως μετά έβγαλε και το παντελόνι και το εσώρουχό του. . εγώ τα έβγαλα όλα εξίσου γρήγορα και έσκυψα και άρχισα να του γλύφω το καυλί. ήταν όπως ακριβώς μ αρέσει: μακρύ αλλά λεπτό ( το προτιμώ ) με ωραία αρχίδια και γεμάτο υγρά.

Για αρκετά λεπτά του έπαιρνα πίπα μέχρι που έχυσε. φώναζε από καύλα και ηδονή και με έλεγε πουστράκι του συνέχεια. . τις πρώτες ριπές από το ψωλόχυμά του τις έχυσε στο στόμα μου, και τις κατάπια, το χύσι του ήταν τέλειο, ζεστό και πηχτό, ενώ τα υπόλοιπα τα έριξε στο πρόσωπο και το στήθος μου. μου είπε ότι όσες φορές με γαμήσει, θέλει να με χύνει έτσι μέχρι να κολλάω. .

Αφού το του στράγγιξα δεν άργησε να ξανακαυλώσει και άρχισε να μου ρίχνει πουτσοσκάμπιλα βρίζοντας με. μετά με σήκωσε πάνω και με κάρφωσε στη ψωλή του. ήταν απίστευτο. . με γαμούσε ενώ ήταν όρθιος. . αυτό συνέβαινε για αρκετή ώρα. όταν κουράστηκε με πέταξε στο κρεβάτι, μου σήκωσε τα πόδια, τα έβαλε στους ώμους του και μου ξαναέχωσε την ψωλή του. έχυσε σε αυτή την στάση και πάλι με γέμισε με το καυτό του ψωλόχυμα που αυτή την φορά ήταν πιο πολύ.

Εκεί πίστεψα ότι θα σταματήσει αλλά όχι. για καλή μου τύχη, είχε και άλλες καύλες. γύρισε και μου έφερε το καυλί του στο στόμα και άρχισε να μου το γαμάει. το έκανε μέχρι να ξαναγίνει πέτρα και τότε με γύρισε απότομα και με έβαλε στα 4. τον έβαλε όλο σιγά- σιγά και άρχισε να με γαμάει. όσο πήγαινε έμπαινε και πιο γρήγορα μέχρι που ένιωθα τα αρχίδια του να χτυπάνε στον πάτο μου. . ταυτόχρονα μου έριχνε και κωλοσκάμπιλα. όταν έχυσε, μου τα έριξε όλα στο πρόσωπο. . ήμουν σαν πουτάνα χυμένη παντού. τότε ξάπλωσε κουρασμένος και μου ζήτησε να τον γλείψω παντού. και αυτό έκανα. δεν έμεινα μόνο στο καυλί και τα αρχίδια του αλλά για πρώτη φορά έγλειψα την τρύπα του. ήταν ωραία, άτριχη και καθαρή και έτσι την έφαγα. . μετά μπήκαμε για μπάνιο μαζί για να καθαριστώ από τα χύσια και εκεί με κάρφωσε άλλη μία φορά στα όρθια.

Εμεινε το βράδυ σπίτι μου και με γάμησε άλλες τρεις φορές, τον καβάλησα την μία, την άλλη έστησα κώλο και την τρίτη ήμουν πάλι στα 4. είχα ξεθεωθεί και δεν πίστευα πόσο χύσι είχα πάνω μου.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")