Ο Ντένις, ο θείος και η.... πουτάνα τους (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ούτε ο Ντένις που μου έριχνε πουτσοσκάμπιλα ούτε αυτός έδωσαν σημασία στις φωνές μου, που με είχε πιάσει και κάρφωνε βίαια την κωλοτρυπίδα μου πάνω στην χοντρή του ψωλάρα. Κόντεψα να λιποθυμήσω από τον πόνο και την καύλα του ξεσκίσματός μου. Μετά από λίγο ένιωσα πίδακες καυτού ψωλοχύματος να πετάγονται και να πλημμυρίζουν βαθιά τον πάτο μου. Αφού τον στράγγισε τον έβγαλε από μέσα και μου είπε κρατώντας τα κωλομάγουλα ανοιχτά να κοιτάξω στον καθρέφτη την τεράστια τρύπα μου. Ο Ντένις πήγε και αυτός πίσω μου, κοίταξε την τρυπάρα μου, άλειψε το χέρι του με αλοιφή και όπως μου κράταγε ανοιχτό τον κώλο ο θείος χωρίς δισταγμό, έχωσε ξεπερνώντας την μικρή πια αντίσταση του σφικτήρα μου το χέρι του μέσα στον κώλο, ενώ με το άλλο έπαιζε το καυλί του.

Μου έφυγαν τα χύσια και μπορώ να πω και λίγα κάτουρα επάνω στο κρεβάτι. Ο Ντένις έτοιμος να χύσει έβγαλε το χέρι πλησίασε τον πούτσο του στην ορθάνοιχτη τεράστια τρύπα και άφησε τα ψωλοχύματα να πεταχτούν μέσα της. Πρώτα ο Ντένις μετά ο θείος έφτυσαν δυνατά μέσα μου, και εκεί που κοιτούσα στον καθρέφτη την σπηλιά μου ο θείος πήρε και αφού τη πασάλειψε με αλοιφή, μου έχωσε την τερατώδη σφήνα μέσα ενώ ο Ντένις χτυπούσε δυνατά τον κώλο μου, και την άφησαν εκεί σφηνωμένη.

- «Γαμιόλη, αυτό ήταν! Η κωλάρα, σου ξεσκίστηκε τελείως, έχει γίνει πηγάδι. Δέκα πόντους διάμετρο έχει η σφήνα. Είναι η μεγαλύτερη που υπάρχει στην αγορά και είναι τώρα καρφωμένη μέσα σου πουστάρα! Πενήντα να σε γαμήσουν, η κωλάρα σου δεν θα καταλάβει τίποτα με τέτοιο άνοιγμα ξεκωλιασμένε! Αλλά συμφωνείς να σε μάθω να καυλώνεις αλλιώς σκατοπούστη; Πες μου τώρα γαμημένε μπροστά στο γαμιά σου».

Παρ’ όλο τον πόνο που είχα στην ξεσκισμένη μου τρύπα από την τεράστια σφήνα αποζητούσα ακόμα και άλλη ηδονή. Κοίταξα τον Ντένι περιμένοντας ένα νεύμα του και αυτός μου απάντησε:

- «Μην κοιτάς παλιογαμημένε βρωμιάρη εμένα να σου πω αν θα συναινέσεις ή όχι. Εσύ γνωρίζεις την αντοχή σου, και εσύ καθορίζεις τα όρια που θα φτάσεις, γιατί αν κρίνω από την σούφρα σου δεν έχεις θέσει όρια σε τίποτε μπροστά στην καύλα πουστάρα. Εντάξει;»

Κοίταξα τον θείο και του έγνεψα καταφατικά να συνεχίσουμε, πραγματικά θέλοντας να δω τα όριά μου. Πήγε στην ντουλάπα, έφερε και άπλωσε στο κρεβάτι τα εργαλεία. Μου φόρεσε το περιλαίμιο και έπιασε τον χαλκά του σε μια μακριά αλυσίδα που κατάληγε σε λουράκι, και κάνοντας νόημα στον Ντένι τον έβαλε και μου έδεσε σφιχτά το φίμωτρο στο ανοιχτό μου στόμα.

Μετά με ένα μακρύ μεταξένιο κόκκινο σχοινί με έδεσε σφιχτά πάνω από τις ζαρτιέρες στη μέση, έφερε την ένωση πίσω, το πέρασε από το αυλάκι του κώλου μου, έβγαλε λίγο έξω από την ξεχειλωμένη σούφρα την γιγάντια σφήνα και την έδεσε έτσι ώστε η μεγάλη διάμετρος να είναι ακριβώς στην κωλοτρυπίδα. Μετά μου έδεσε τα αρχίδια και την καυλωμένη πούτσα μου. Κατόπιν το πέρασε κάτω από το σχοινί που ήταν δεμένο στην μέση το πέρασε κάτω από το σουτιέν ανάμεσα στα βυζιά μου και το έδεσε στον άλλο κρίκο του περιλαίμιου.

Ο Ντένις πήρε τρία μεταλλικά μανταλάκια. Με τα δύο έπιασε τις ρώγες μου και με το τρίτο έπιασε την πέτσα από τα αρχίδια μου. Ο θείος έπιασε την βίτσα, χτύπησε ελαφρά το πίσω μέρος της σφήνας που το χτύπημα αυτό το ένιωσα έντονο μέσα μου. Μου είπε να κατεβώ από το κρεβάτι και να καθίσω στα τέσσερα στο πάτωμα. Το δέσιμο μα πιο πολύ η τεράστια σφήνα δεν με άφηναν να κινηθώ γρήγορα γιατί πονούσα. Καθώς γύρισα τον κώλο μου για να κατεβώ από το κρεβάτι, ο Ντένις του έριξε μια με το εννιάουρο μαστίγιο κάνοντάς με να μουγγρίσω από τον πόνο.

Κάθισα στο πάτωμα και ο θείος έπιασε την αλυσίδα με το λουράκι, το πέρασε στο χέρι του και με τράβηξε σαν σκυλάκι, ενώ ο Ντένις πήρε τις χειροπέδες. Με τραβούσε για το σαλόνι, προχωρούσα αργά-αργά, αυτός κάθε τόσο με χτύπαγε με την βίτσα στα κωλομάγουλα και στην καρφωμένη σφήνα. Όταν φτάσαμε στο σαλόνι κάθισαν στον καναπέ με καυλωμένες τις πούτσες τους, ο θείος τράβηξε την αλυσίδα και με ανάγκασε να πάω κοντά στα πόδια τους, πήρε το μαστίγιο με χτύπησε δυνατά στον κώλο, μου είπε να σηκωθώ όρθιος και να τους φτιάξω δυο ποτά γρήγορα γιατί θα με τιμωρούσαν σκληρά.

Σηκώθηκα και περπάτησα σαν χεσμένος από την τεράστια σφήνα που ήταν χωμένη στην σούφρα μου ως την κουζίνα για να πάρω τα ποτήρια. Γύρισα στο σαλόνι και έκπληκτος είδα τον θείο ανάμεσα στα πόδια του Ντένι και να του παίρνει πίπα. Αγριοκοίταξα τον Ντένι κι αυτός σηκώθηκε άρπαξε το μαστίγιο και μου έριξε δυο δυνατά μαστιγώματα. Μέχρι να φτιάξω τα ποτά ο θείος ρουφούσε το καυλί.

Άφησα τα ποτά, έβγαλα το φίμωτρο, γονάτισα πλάι στο θείο και απαίτησα και εγώ μερτικό από την πούτσα του Ντένι. Πότε την έπαιρνε ο ένας πότε ο άλλος και πότε την βάζαμε ανάμεσα στα ανοιχτά μας στόματα και την γλύφαμε και οι δυο, ενώ ο Ντένις μας χτυπούσε τους κώλους με την βίτσα.

Κάποια στιγμή πήγα πίσω στον κώλο του θείου του, τον έγλυψα, τον γάμησα με την γλώσσα, κατόπιν πήρα το μαστίγιο και έχωσα την λαβή σιγά-σιγά μέσα στην καυλωμένη του σούφρα. «Δεν μπορεί να έχει γκόμενα την Μαριλίζα» σκέφτηκα, «και να μην τον γαμάει αυτή που το πάθος της είναι να πηδάει αντρικά κωλαράκια».

Του το άφησα έτσι να φαίνεται σαν ουρά, ξάπλωσα κάτω έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια και του έγλυψα τα αρχίδια και την τεράστια πούτσα του.
Ο Ντένις σηκώθηκε ήρθε από πάνω, γονάτισε πλάι από τις μασχάλες μου έβγαλε το μαστίγιο από την κωλοτρυπίδα του θείου και έτριψε πάνω της το καυλί του. Μετά το πέρασε κάτω από τα αρχίδια του και το έφερε στο στόμα μου. Αφού το έγλυψα και το σάλιωσα καλά το έχωσε μέσα στην σούφρα του θείου που φώναζε να τον ξεσκίσει από την καύλα. Τους έγλυφα τα αρχίδια και των δυο, σάλιωνα και έγλυφα την πούτσα που παλινδρομούσε και την τρύπα του θείου, ενώ κάθε τόσο έβγαζε την ψωλάρα του ο Ντένις και την έχωνε στο στόμα μου.

Σηκώθηκα, έλυσα το σχοινί και προσπάθησα να βγάλω την τεράστια σφήνα από τον πάτο μου. Ο πόνος ήταν τόσο μεγάλος που νόμισα πως σφηνώθηκε και δεν θα έβγαινε από μέσα μου. Από τον πόνο και από τον φόβο μου για το ξεφτιλίκι της γιγαντιαίας σφήνας αν μαθευόταν με έπιασαν τα κλάματα.
Αυτοί σταμάτησαν το γαμήσι τους και ήρθαν να με βοηθήσουν.
Ο θείος με ξάπλωσε ανάσκελα έβαλε ένα μαξιλάρι κάτω από τον κώλο μου και σήκωσε τα πόδια μου ψηλά ενώ ο Ντένις κάθισε με τις πρησμένες αρχιδάρες του πάνω στο πρόσωπο μου και μου κρατούσε τα πόδια.

- «Μωρή πούστρα σιγά μην κόλλησε μέσα στο πηγάδι που έχεις η σφήνα. Από την ζήλια σου τα κάνεις αυτά που δεν σε γαμάμε ξεκωλιάρη! Θα σου βγάλω την σφήνα και θα σου χώσω το χέρι μου πουστάρα και μετά να δεις τι θα σου κάνουμε γαμημένε. Ντένι! Φέρε τις χειροπέδες να δέσουμε τον παλιοπούστη και να τον ξεσκίσουμε ως εκεί που δεν παίρνει άλλο».

Του έδωσε τις χειροπέδες και μου έδεσε τα χέρια κάτω από τα σηκωμένα πόδια μου, έβαλε αλοιφή στο δάχτυλο του το έχωσε στην ξεσκισμένη τρύπα μου ανοίγοντας την περισσότερο και το γύρισε γύρω-γύρω από την τεράστια σφήνα, κάνοντάς με να φωνάζω δυνατά από τον πόνο. Έπιασε την σφήνα, την κούνησε μπρος-πίσω, και την έβγαλε από τον κώλο μου αφήνοντας πίσω της ένα τεράστιο άνοιγμα.
Αφού ανακουφίστηκα που βρήκε η σφήνα, έβγαλα την γλώσσα και έγλυψα τα αρχίδια του Ντένι που συνέχιζε να είναι πάνω μου και να κρατά τα πόδια.
Ο θείος βρίζοντας με, σκούπισε την σφήνα, την άλειψε ξανά με αλοιφή και με γάμησε με αυτή μπαινοβγάζοντάς την στον ξεχειλωμένο κώλο μου.
Ο Ντένις του είπε να τον αφήσει να με γαμήσει με την καυλωμένη του πούτσα.

- «Τι να καταλάβεις ρε μαλάκα μέσα στο πηγάδι που θα τον χώσεις; Η κωλοτρυπίδα του έχει γίνει χειρότερη και από γριάς πουτάνας! Αλλά δεν πειράζει, γάμησέ την και κάτι θα κάνω…», είπε και σηκώθηκε όρθιος.

Ήρθε, έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του, και έχωσε απότομα όλο το καυλί του στην ορθάνοιχτη σούφρα μου ως τα αρχίδια και άρχισε να με γαμάει βίαια.
Ο θείος έφερε έναν μεγάλο λαστιχένιο πούτσο και αφού τον άλειψε με αλοιφή, τον πέρασε κάτω από τα αρχίδια του Ντένι, τον ακούμπησε στην ψωλάρα του που με γαμούσε και τον έσπρωξε να χωθεί στην ξεχειλωμένη κωλότρυπα μαζί του.

Για αρκετή ώρα με γαμούσαν και οι δυο πούτσες μαζί μέσα στη κωλάρα μου μέχρι που ο θείος θέλησε να με γαμήσει και αυτός. Βγήκε ο Ντένις από μέσα μου και την θέση του την πήρε αυτός. Αφού έχωσε βαθιά το λαστιχένιο καυλί, έχωσε και το τεράστιο καυλί του αποξεσκίζοντας την ξεχειλωμένη μου αχόρταγη κωλοτρυπίδα.
Ο Ντένις βλέποντας αυτό πήγε από πίσω του έχωσε το καυλί του στον κώλο του θείου και τον γαμούσε αφήνοντάς τον να έχει το ρυθμό που γαμούσε εμένα.

Μετά από αρκετή ώρα ξεσκίσματος μέσα σε ένα παραλήρημα από φωνές και μουγκρητά πρώτα ο θείος εκτόξευσε τα ψωλοχύματα της καύλας του καρφώνοντάς με, με δύναμη πάνω στην ψωλάρα του στο βάθος του κώλου μου, και ακολούθησαν οι κραυγές του Ντένι που άδειασε τους χυμούς του στην καυλωμένη κωλοτρυπίδα του θείου. Μου έβγαλε τις χειροπέδες, ελευθέρωσε τα μουδιασμένα χέρια μου και πέσαμε και οι τρεις πάνω στο χαλί μέχρι να συνέλθουμε από το γαμήσι.

Στον κώλο μου πίσω το μόνο που κατάλαβα ήταν ένα τεράστιο άνοιγμα που παρόλη την προσπάθεια που έκανα για να κλείσει παρέμενε επικίνδυνα ανοιχτό, και έτρεχαν έξω τα ψωλοχύματα του θείου ανακατεμένα μετά υγρά του ξεσκισμένου κώλου.
Εκεί που νόμιζα πως είχαμε τελειώσει το γαμήσι σηκώθηκε ο Ντένις, με έπιασε, και με έβαλε γονατιστό μπροστά στο τραπεζάκι και μου είπε να ξαπλώσω με τουρλωμένο τον κώλο. Όπως ξάπλωσα έφερε άλλο ένα ζευγάρι χειροπέδες και έδεσε με αυτές τα χέρια μου στα μπροστά πόδια του τραπεζιού ενώ στα πίσω έδεσε τα πόδια μου με το σχοινί. Μετά πήρε το εννιάουρο μαστίγιο και άρχισε βρίζοντάς με να με μαστιγώνει στον τουρλωμένο μου κώλο.

Από τις κραυγές πόνου που έβγαζα, ο θείος ενώ κοιτούσε, αναγκάστηκε να σηκωθεί και να μου δέσει το φίμωτρο στο στόμα. Όταν μου τον έκανε ολοκόκκινο σταμάτησε, πήρε την σφήνα, μου την κάρφωσε στην σούφρα και κάθισε με τον θείο στον καναπέ έχοντας μπροστά τους τον καταξεσκισμένο κώλο μου. Έπιναν τα ποτά που τους είχα φέρει, με έβριζαν, σχολίαζαν την κωλοτρυπίδα μου και κάθε τόσο εναλλάξ, χτύπαγαν το πίσω μέρος της σφήνας με την βίτσα κάνοντας με να σπαρταρώ από την καύλα που ένιωθα μέσα στον κώλο μετά από κάθε χτύπημα. Κάποια στιγμή ο θείος πήγε στον «γαμιστρώνα» έτσι ονόμασα το δωμάτιο με τους καθρέφτες, και γύρισε δείχνοντας στον Ντένι δυο διακοσμητικά κεριά. Το ένα ήταν χοντρό και το άλλο πιο λεπτό, αλλά και τα δυο από ότι είπε τα είχε ζεστάνει σε νερό και τα είχε γυρίσει σε γωνία.

Ήρθε, μου έβγαλε το φίμωτρο, μου έβαλε στο στόμα το λεπτό κερί και μου είπε να το δαγκώσω ελαφρά. Μετά, έβγαλε από την κωλάρα μου την σφήνα, έχωσε μέσα της το χοντρό κερί, και είπε στον Ντένι να σβήσει τα φώτα. Όπως τα έσβησε, άναψε με τον αναπτήρα τα κεριά, στον κώλο μου και στο στόμα μου κάνοντας με ζωντανό κηροπήγιο. Ξανακάθισαν στον καναπέ μέχρι που τελείωσαν τα ποτά, οπότε σηκώθηκε ο θείος, με ελευθέρωσε από τα δεσμά μου, έπιασε την αλυσίδα του κολάρου και γονατιστός όπως ήμουν με αναμμένα τα κεριά, μαζί με τον Ντένι με οδήγησαν στο μπάνιο. Εκεί με έβαλαν να μπω στην μπανιέρα χωρίς να σβήσουν τα κεριά. Αφού μπήκα μέσα ο Ντένις ανέβηκε όρθιος στο μπροστά μέρος της μπανιέρας και ο θείος στο πίσω. Έπιασαν και οι δυο τις ψωλάρες τους και άρχισαν να με κατουρούν για να σβήσουν τα κεριά.

Ο Ντένις κατούρησε το πρόσωπό μου, την περούκα και την πλάτη μου, και ο θείος την κωλάρα μου και την υπόλοιπη πλάτη. Όταν τελείωσε το μπάνιο από τα καυτά τους κάτουρα, μου έβγαλαν τα κεριά και με έβαλαν να καθίσω με ανοιχτά τα πόδια στα τοιχώματα της μπανιέρας μπροστά. Ο θείος έβγαλε το ντους από το λάστιχο, μου το έβαλε μέσα στην σούφρα μου, άνοιξε λίγο το νερό και μου γέμισε τον κώλο. Μου είπε πως δεν θα σταματούσε αν δεν κατάφερνα να εκτοξεύσω το νερό μέχρι την άλλη άκρη της μπανιέρας. Μου γέμιζε τον κώλο με νερό και εγώ πίεζα σαν σιντριβάνι. Από το ξέσκισμα και το άνοιγμα της κωλοτρυπίδες μου ήταν δύσκολο να φτάσω αυτήν την απόσταση. Κάθε αποτυχημένη προσπάθεια ο Ντένις με χτυπούσε με την βίτσα επάνω ακριβώς στην κωλοσούφρα.

Ευτυχώς μετά από πέντε-έξι προσπάθειες τα κατάφερα. Μετά μου έβγαλαν τα μουσκεμένα από τα κάτουρά τους εσώρουχα την περούκα, με γέμισαν αφρόλουτρο και με έπλυναν χαϊδεύοντας όλο το κορμί μου, χώνοντας και αρκετά κωλοδάχτυλα στην σούφρα όταν την έπλεναν από το αφρόλουτρο που γλιστρούσε. Όταν με ξέπλυναν καλά, ο θείος με σκούπισε με μια απαλή πετσέτα και ο Ντένις με πήρε στην αγκαλιά του και φιλώντας με ως το σαλόνι με ξάπλωσε στον καναπέ, ενώ ο θείος μου έφερε το αγαπημένο μου ποτό και μου ψιθύρισε στο αφτί ότι την επόμενη φορά που θα κανονίσουμε να συναντηθούμε, θα μου έχει μια μεγάλη έκπληξη.

Αυτή ήταν η δεύτερη ιστορία με τον θείο. Αν εξαιρέσετε το ότι τις επόμενες πέντε ημέρες κυκλοφορούσα με σερβιέτες ανάμεσα στον ξεχειλωμένο κώλο μου, η εμπειρία ήταν καταπληκτική.

Τέλος

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")