Με τον αδελφό του κολλητού

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καθώς ο συγκάτοικός μου ήταν και συμφοιτητής, δεν είχα λόγο να του αρνηθώ τη χάρη που μου ζήτησε. Μοιραζόμαστε μαζί το ίδιο διαμέρισμα της Baker Street ήδη κάπου ενάμιση χρόνο.

Δεν μπορούσα λοιπόν να του αρνηθώ τη φιλοξενία του μικρότερου αδερφού του για μια βδομάδα πριν τις εορτές των Χριστουγέννων. Άλλωστε το Λονδίνο είναι από τις πιο όμορφα στολισμένες πρωτεύουσες στον κόσμο κάθε Χριστούγεννα. Ήμουν ήδη δύο χρόνια εκεί ως φοιτητής και ομολογώ πως τα φώτα, οι βιτρίνες και η εορταστική διάθεση με συνέπαιρναν τόσο, ώστε να έφευγα πάντα από τους τελευταίους, για να γιορτάσω τα Χριστούγεννα με την οικογένεια στην Ελλάδα.

Την ημέρα που έφθασε ο Χρήστος, ο αδερφός του συγκάτοικου μου Τάσου, είχα απορροφηθεί στο διάβασμα στη βιβλιοθήκη. Για την ακρίβεια τελείωνα την εργασία που έπρεπε να καταθέσω την επομένη το πρωί, και όσοι έχουν σπουδάσει έξω, ξέρουν καλά πως με τις ημερομηνίες το σύστημα στα πανεπιστήμια εκεί δεν παίζει. Κατάκοπος και με μάτια τεντωμένα από τα δεκάωρα στον υπολογιστή αλλά και με την εργασία μου ‘σωσμένη’ στο usb, περπάτησα μέχρι το σπίτι όπου γνώρισα και το νεαρό επισκέπτη.

Ο Τάσος είχε αγοράσει ήδη κινέζικο να φάμε και η κοπέλα του έφερνε τις μπύρες από το ψυγείο. Ο Χρήστος ήταν τρία χρόνια μικρότερος από εμάς και εκείνη τη χρονιά θα έδινε εισαγωγικές εξετάσεις για το πανεπιστήμιο. Λίγο αργότερα κατέφθασε και η κοπέλα που τα είχα τότε, η Lesley μια πολύ εμφανίσιμη Ιρλανδέζα με ανοιχτό μυαλό. Απολάμβανα μαζί της τα παιχνίδια στο σεξ δίχως περιορισμούς και το αγαπημένο μας αφροδισιακό ήταν να δενόμαστε και να άφηνε ο καθένας το κορμί του στις ορέξεις του άλλου. Βέβαια όλα αυτά γίνονταν με τον συγκάτοικο στο δωμάτιο του, αφού είχαμε συμφωνήσει με τον Τάσο πως δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα να φέρνουμε γυναίκες στα δωμάτιά μας.

Μόλις μπήκε η Lesly κάθισε στα πόδια μου και περάσαμε τις υπόλοιπες ώρες πίνοντας και λέγαμε διάφορα όλοι σαν μια παρέα. Ο Χρήστος μας έλεγε για τις πρώτες του εντυπώσεις στην πόλη και ρωτούσε για τον την καθημερινότητά μας. Έτσι η ώρα πέρασε. Δεν αρνήθηκα στη Lesly να κοιμηθούμε μαζί στο δωμάτιό μου αφού και ο Τάσος θα κοιμόταν με την κοπέλα του στο δικό του. Ο Χρηστάκης βέβαια δεν είχε και πολλές επιλογές. Θα χρησιμοποιούσε το σαλόνι όπου θα είχε την τηλεόραση και το dvd στη διάθεσή του. Μην είμαστε και πλεονέχτες!

Οι επόμενες ημέρες κύλησαν χαλαρά αφού το βάρος για την ξενάγηση του Χρήστου έπεφτε στον αδερφό του. Καθώς μέναμε τρία αγόρια σπίτι δεν υπήρχε κανέναν πρόβλημα να κυκλοφοράμε ελεύθερα. Μια συνήθεια που την είχαμε με τον συγκάτοικο και ξεκαθαρίσαμε και στον επισκέπτη πως εδώ περνάμε χαλαρά. Έτσι λοιπόν μετά το μπάνιο δεν έτρεχε μία αν βγαίναμε με την πετσέτα στα χέρια αντί να την τυλίξουμε στο γυμνό σώμα ή αν κυκλοφορούσαμε με σλιπάκια αντί για τζιν. Ο Χρήστος βέβαια ήταν πολύ συγκρατημένος και πάντα φορούσε τη φόρμα ή τις πιζάμες του μέσα στο σπίτι, αλλά δεν το παρεξήγησα καθώς φαντάστηκα ότι θα ντρεπόταν από το νεαρό της ηλικίας.

Ένα από τα βράδια που κοιμόμαστε με τη Lesley, είχα το παράξενο συναίσθημα πως δεν είμαστε μόνοι στο δωμάτιο. Κάτι βέβαια που δεν ίσχυε καθώς ο Χρηστάκης ήταν στο σαλόνι και έβλεπε τηλεόραση και ο συγκάτοικος πηδούσε τη δικιά του στο διπλανό δωμάτιο. Κι όμως εκείνη η αίσθηση πως κάποιος μας έβλεπε μου είχε καρφωθεί στο μυαλό και με καύλωνε πολλαπλάσια. Έμπαινα με δύναμη στην κοπέλα μου και έβγαινα ολόκληρος έξω ώστε να ξαναμπώ με ταχύτητα και πίεση. Το σκηνικό άναβε απίστευτα την ιρλανδέζα και δεν μπόρεσε να μην αφήσει κάποια βογγητά που ήμουν σίγουρος ότι ξεπέρασαν την ακουστική του δωματίου.

Το σεξ ήταν απίστευτο, το τσιγάρο που ακολούθησε αναζωογονητικό και η μικρή πουτανίτσα κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου ενώ εκείνη την ώρα έσκαγα για κατούρημα. Δίχως να την ξυπνήσω, ξεγλίστρησα και πήγα στην τουαλέτα όπου χωρίς να δώσω σημασία στο αναμμένο φώς -ο συγκάτοικος μου πάντα αναμμένο το ξέχναγε- άνοιξα την πόρτα. Ξαφνιάστηκα καθώς είδα τον Χρήστο καυλωμένο να σαπουνίζεται και αφού ζήτησα συγνώμη, έβγαλα έξω την πούτσα μου και κατούρησα με την ησυχία μου.

Ο Χρήστος έμεινε μαλάκας από την όλη φάση ενώ συνέχισε να είναι καυλωμένος και να κρύβεται γυρνώντας μου την πλάτη. Λες και δε μπορούσα να δω τις καύλες τους από τον καθρέφτη απέναντί μου. Για να κάνω και λίγο πλάκα συνέχιζα να τον κοιτάζω και να τον ρωτάω πως και άγρυπνος και καθώς έπλενα τα χέρια μου, μπόρεσα να διαπιστώσω το ωραίο αθλητικό του κορμί που ήταν γεμάτο σαπουνάδες.

Την έκανα για το κρεβάτι μου και κοιμήθηκα αγκαλιάζοντας γλυκά την κοπέλα μου όπου το πρωί με αντάμειψε με μια άψογη πίπα. Όμως οι μέρες πέρναγαν και πλησίαζε η εβδομάδα της επιστροφής. Η Lesley είχε ήδη φύγει για την πατρίδα της και ο Τάσος πήγε να κλείσει εισιτήρια για εκείνον και τον αδερφό του. Εγώ ήδη είχα κλείσει για επιστροφή παραμονή Χριστουγέννων.

Εκείνο το απόγευμα ο Τάσος επέστρεψε σπίτι αναστατωμένος. Ήρθε αμέσως στο δωμάτιό μου όπου διάβαζα και μου εξήγησε ότι ήταν αδύνατο να βρει δύο εισιτήρια για την ίδια πτήση ώστε να ταξιδέψει μαζί με τον Χρήστο. Αναγκαστικά ο ένας θα έφευγε Παρασκευή και ο άλλος Δευτέρα με την ίδια πτήση με εμένα. Ακόμα πιο δύσκολο έκανε τη φάση το γεγονός ότι το εισιτήριο του Τάσου ήταν ήδη pre-booked κάτι που έκανε αδύνατη την αλλαγή του ώστε να ταξιδέψει πρώτα ο Χρήστος. Με λίγα λόγια ο Τάσος μου έλεγε πως θα έπρεπε να φορτωθώ τον αδερφό του για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο και να τον βάλω και στην πτήση για Αθήνα. Αυτό άλλαζε άρδην τα σχέδιά μου καθώς είχα κατά νου με το που θα έφευγαν τα δύο αδέρφια, να κανόνιζα παρτουζίτσες με κάτι ρετάλια συμφοιτήτριες που θα ξέμεναν στην πόλη για τις γιορτές.

Δε μπορούσε να γίνει αλλιώς. Με τον Χρήστο πήγαμε τον Τάσο στο αεροδρόμιο, του κουνήσαμε το μαντίλι και επιστρέψαμε στο σπίτι. Για ένα τριήμερο θα έπρεπε να ασχοληθώ με κάποιον που δεν είχα λόγο. Πρότεινα λοιπόν αφού πάμε γυμναστήριο -όπως σταθερά πήγαινα με τον αδερφό του- να κανονίσουμε για σινεμά και φαγητό. Η αλήθεια είναι ότι δεν έπαιρνε τον Χρηστάκη να έχει αντιρρήσεις γιατί στην καλύτερη θα την έβγαζε σπίτι. Δεν εξέφρασε όμως καμία αντίρρηση. Είδα μάλιστα ότι καθόλου δεν τον χάλασε που θα έμενε λίγες μέρες παραπάνω, έστω και με λιγότερες εξόδους σε σχέση με ότι έκανε με τον αδερφό του τις προηγούμενες μέρες.

Στο γυμναστήριο διαπίστωσα ότι έδινε τον καλύτερο εαυτό του στα όργανα. Είχε ένα καλό σώμα με 1.80 ύψος όσο εγώ και αρκετά αδύνατος, ενώ εγώ πιο γραμμωμένος. Ο ιδρώτας έκανε τα σγουρά του μαλλιά να κολλάνε επάνω του και ενώ ήταν εμφανής η προσπάθειά του να δείξει το καλύτερο ίδρωνε περισσότερο με την αγωνία του να τα καταφέρει. Τον έκανα γούστο που υπερθεμάτιζε στην προσπάθεια και τον προέτρεπα να μην πιέζεται τόσο γιατί αντί για καλό εύκολα θα είχε κάποιον τραυματισμό. Όταν είπα ‘τελειώσαμε’ είδα ότι ανακουφίστηκε, φοβήθηκε όμως όταν στα αποδυτήρια με είδε να γδύνομαι εντελώς και να κατευθύνομαι στις ντουζιέρες.

-    «Έλα, μην αργούμε», του είπα δίνοντάς του μια πετσέτα και με κοίταξε ταραγμένος.

-    «Δεν ήμουν προετοιμασμένος γι’ αυτό», μου απάντησε και έκανε να κάτσει στον πάγκο των αποδυτηρίων.

-    «Πλάκα μου κάνεις! Αν είναι να προετοιμάζεσαι ψυχολογικά κάθε φορά που πας για μπάνιο να ξέρεις πως έχεις θεματάκι», του είπα γελώντας και καθώς ήμουν ολόγυμνος με την πετσέτα στο ένα χέρι τον τράβηξα να σηκωθεί.

Πήγα προς τις ντουζιέρες και άφηνα το νερό να τρέχει πάνω μου. Ο χώρος άδειος καθώς τις Παρασκευές οι άγγλοι μόνο στα γυμναστήρια δεν πάνε. Γεμίζουν τα μπαρ και κατά συνέπεια τα στομάχια τους με άφθονη μπύρα ικανή να τους καθηλώσει σε ακινησία ολόκληρο τριήμερο.

Σε λίγα λεπτά καταφθάνει ο Χρήστος. Με την πετσέτα περασμένη στη μέση του μου έδωσε την εντύπωση ότι εκμεταλλεύτηκε κάθε τετραγωνικό εκατοστό της για να καλύψει το γυμνό κορμί του. Τον είδα να γυρνά την πλάτη καθώς πήγε στην απέναντι ντουζιέρα, να βγάζει την πετσέτα και αφού την κρεμά όπως- όπως κοιτώντας σταθερά τον τοίχο άφηνε το νερό να τρέχει επάνω του. Ε, λοιπόν είχε πλάκα ο πιτσιρικάς. Είχε πλάκα αυτή η αίσθηση ντροπής που τον κυρίευε και με επέστρεφε στα χρόνια της εφηβείας μου όπου μάλλον τότε υποθέτω θα ήμουν το ίδιο ντροπαλός.

Τελειώνοντας το ντους πήρα την πετσέτα να σκουπιστώ ενώ ο Χρήστος μου είχε σταθερά γυρισμένα τα νώτα του. Σκέφτηκα να κάνω κάτι προκειμένου να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε λίγο αυτή την αίσθηση της ντροπής και το μόνο που σκέφτηκα ήταν να του χαστουκίσω το κωλαράκι. Τυλίγοντας την πετσέτα γύρω από το σβέρκο μου πήγα πίσω του και καθώς του χτύπησα το κωλαράκι του είπα πόσο πεταχτό και σέξι είναι. Ξαφνιάστηκε και ενώ πήγε να γυρίσει αστραπιαία μου γύρισε την πλάτη βάζοντας το χέρι του μπροστά. Από την κίνηση αυτή όμως ήταν αρκετό να δω το καυλωμένο εργαλείο του που μάταια προσπαθούσε να κρύψει. Μου είχε κάνει εντύπωση αυτή η καύλα σε τέτοια έκταση. Κι εγώ ενίοτε ψιλοκαύλωνα στις ντουζιέρες αλλά ποτέ δεν ήμουν τέρμα γκάζια.

Καθώς ντυνόμουν βλέπω τον Χρήστο να επιστρέφει στα αποδυτήρια και με βιαστικές κινήσεις, αμίλητος να ντύνεται προσπαθώντας να καλύψει το εξόγκωμα της πετσέτας που κάλυπτε η στύση του. Συνέχισα να ντύνομαι κρυφογελώντας για το πάθημα του και καθώς χτενιζόμουν είδα από τον καθρέφτη πως με κοιτούσε. Δίχως να δώσω σημασία, έφτιαξα τον σάκο μου και περίμενα να τελειώσει κι εκείνος.

Φεύγαμε από το γυμναστήριο και πήγαμε σινεμά. Η ώρα κύλησε ευχάριστα δίχως όμως να μπορούσα να αποκωδικοποιήσω τις ματιές που αιχμαλώτιζα όταν γύριζα να τον κοιτάξω. Είχα την αίσθηση πως με το ένα μάτι έβλεπε την ταινία και με το άλλο με εξερευνούσε. Μετά το σινεμά μας άνοιξε η όρεξη και σταματήσαμε σε ένα φοιτητικό στέκι της Paddington Street. Εκεί ο Χρήστος με ρώτησε αν πάντα όταν κάνω σεξ μιλάω τόσο δυνατά. Μου είπε πως μας άκουγε κάθε φορά που κάναμε σεξ με την κοπέλα μου και αναρωτιόταν αν το επιδιώκω ή βγαίνει αυθόρμητα. Μου είπε ακόμα πως και ο αδερφός του ακουγόταν όταν έκανε σεξ αλλά εγώ ήμουν άλλο πράγμα.

-    «Και εσύ πως κατάφερνες να κοιμηθείς με τόση ένταση γύρω σου;» τον ρώτησα γελώντας.

-    «Παίζοντας το πουλί μου τρεις φορές κάθε βράδυ τελικά κοιμόμουν από την κούραση», μου απάντησε ο Χρήστος σκασμένος από τα γέλια.

Τον ρώτησα αν είχε γκόμενα αλλά απάντησε αρνητικά και μου αποκάλυψε πως ανυπομονεί να περάσει στο πανεπιστήμιο για να φύγει από το σπίτι ώστε να μπορεί να κάνει μια πιο χαλαρή προσωπική ζωή. Η ώρα κυλούσε ευχάριστα και πρότεινα στον Χρηστάρα να πιούμε μερικές μπύρες πριν καταλήξουμε σπίτι. Επόμενος σταθμός μας η παμπ που ήταν στη γωνία κάτω από το σπίτι.

Το μόνο σίγουρο ήταν πως εγώ έπινα και ο Χρήστος μέτραγε. Δε θυμάμαι πόσες μπύρες ήπια, αλλά ήδη είχα φθάσει στο κέφι. Φθάνοντας στο σπίτι πήγα για ένα αιώνιο κατούρημα και με το σλιπάκι καθώς ήμουν σωριάστηκα στον καναπέ απέναντι από την τηλεόραση.
Μέσα στην ηρεμία του μυαλού καθώς ο ύπνος καταλαγιάζει τις αισθήσεις άρχισα να συνειδητοποιώ πως ο πούτσος μου σίγουρα δεν ήταν στο σλιπ μου. Ήταν κάπου ζεστά και υγρά. Ήταν σίγουρα καυλωμένος και προστατευμένος.

Δεν ήταν μέρος του ονείρου, ήταν μια πραγματικότητα αλλά ήμουν αδύναμος να καταλάβω τι ακριβώς συνέβαινε και ανίκανος να πείσω τον εαυτό μου να σηκωθεί. Ήταν τόσο τέλειο αυτό που ένιωθα που δεν ήθελα να το σταματήσω αφήνοντας άλλες σκέψεις να μου χαλάσουν αυτό το αληθινό όνειρο. Σε δευτερόλεπτα άρχισα να συνειδητοποιώ ότι αυτό που νιώθω στον πούτσο μου δεν ήταν πίπα. Μου είχαν πάρει εκατοντάδες πίπες, διάφορες γκόμενες, αλλά αυτό το πρωτόγνωρο που ένιωθα στον πουτσοκέφαλο δεν είχε όμοιο ως εμπειρία.

Και εκεί ανατρίχιασα. Γκόμενα; Μα δεν υπήρχε γκόμενα σπίτι. Υπήρχε μόνο ο Χρήστος κι εγώ. Έκανα να τιναχτώ αλλά ο πούτσος μου πιέστηκε πιο βαθιά στο λαρύγγι του και όλο το εργαλείο κατέβηκε σε βάθος. Λες και το στόμα του εφάρμοζε τέλεια στο μέγεθος τους δεκαοχτάρη πούτσου μου. Οι ρυθμοί γίνονταν όλο και πιο γρήγοροι, οι παλμοί μου το ίδιο και αποφασίζοντας να ανοίξω τα μάτια είδα ότι κανένα φως δεν υπήρχε στο δωμάτιο. Και πλέον συνειδητοποίησα ότι δε φορούσα καν σλιπάκι.

Το μόνο σίγουρο ήταν πως ο Χρήστος μου έπαιρνε την καλύτερη πίπα που μου χαν κάνει ποτέ. Και η αλήθεια είναι πως δεν μπήκα καν στο τρυπάκι να το σταματήσω. Εκείνη τη στιγμή δηλαδή γιατί κάποια λεπτά αργότερα άρχισα να γαργαλιέμαι από το σάλιο που έσταζε από τον πούτσο στις μπάλες μου και κατέβαινε πίσω στην τρύπα και στα μπούτια μου. Πριν προλάβω να αρθρώσω λέξη καταλαβαίνω πως τα χείλια του σταμάτησαν να με πιπώνουν και κόλλησαν στα δικά μου. Ενώ ετοιμαζόμουν να ξεκόψω τη φάση νιώθω πως σηκώνεται και με μια κίνηση που ακόμα δεν καταλαβαίνω κάθισε πάνω στον πρησμένο από την καύλα και το σάλιο γλιστερό πούτσο μου. Τον ένιωθα να κάθεται και να σκίζεται ο κώλος του ενώ τον διέλυε ο πούτσος μου και τα χείλια του ήταν κολλημένα στα δικά μου.

Αυτό που ένιωσα ήταν αδιανόητο. Άρχισα να τον γαμάω ανελέητα καθώς ήταν καθισμένος πάνω μου και άκουγα τα αρχίδια μου που χτυπούσαν την τρύπα του. Ένιωθα τα χείλια του στα δικά μου και τα δάκρυά του από τον πόνο να κυλάνε στα μάγουλα και στο στόμα μου. Ένιωθα τα κλαμένα βογγητά του και άρχισα να τον βρίζω χυδαία, αυτόν τη μάνα του και το σόι του για το πουσταριλίκι που κουβαλούν. Τον άκουγα να κλαίει και να παρακαλά να συνεχίζω να πηγαινοέρχομαι με δύναμη μέσα του ενώ η καύλα γινόταν όλο και πιο δυνατή.

Δεν ξέρω πόση ώρα πέρασε σε αυτή τη μάχη μέσα στο σκοτάδι. Τα κορμιά μας είχαν μουσκέψει, τρέμαμε και οι δύο από την ηδονή και δεν τόλμησα να του πω να τραβηχτεί καθώς άδειαζα το σπέρμα μου μέσα του. Έχυνα, έχυνα, έχυνα και δεν τελείωνα ενώ τον κρατούσα στην αγκαλιά μου και φιλιόμαστε με δαγκωματιές σα ζώα. Χρειάστηκαν κάνα δυο λεπτά να τον μετακινήσω από πάνω μου καθώς είχε γαντζωθεί στο κορμί μου. Τον πήγα στο μπάνιο όπου και οι δύο μαζί βρεθήκαμε κάτω από τη ντουζιέρα.

Το σαββατοκύριακο που ακολούθησε το περάσαμε στο σπίτι κάνοντας σεξ. Μου εξομολογήθηκε πως πριν από εμένα είχε γνωρίσει σεξουαλικά τον καθηγητή των μαθηματικών του και δεν ήμουν ο πρώτος του.

Ο Χρήστος είναι η ωραιότερη σεξουαλική μου ανάμνηση και η πρώτη μου εμπειρία στο ομοφυλοφιλικό σεξ. Από τότε έχουν περάσει οκτώ χρόνια, δεν έχουμε ξαναβρεθεί αλλά πάντα τον θυμάμαι με αγάπη.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")