Έφοδος... μέσα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Πάνο, είμαι 21 ετών και μου αρέσουν οι άντρες. Μετά από πολλές εμπειρίες που είχα, βασικά η πρώτη μου εμπειρία ήταν στα 18 όταν πήγα φαντάρος, μην φανταστείτε, εγώ ήθελα να πάω τόσο νωρίς αλλά πρόλαβα τις σκοπιές που κάθεται μόνο ένας. Μετά από μένα καθιερώθηκαν οι διπλές σκοπιές.

Έκανε κρύο στην Ορεστιάδα. Ήμουν μόνος, ήταν αρχές Νοέμβρη… το κωλαράκι μου εντωμεταξύ αν και παρθένο, ζητούσε απεγνωσμένα να το γαμήσει κάποιος. Με λίγα λόγια πέρασε η πρώτη εβδομάδα προσαρμογής, την δεύτερη αναλάβαμε θαλαμοφύλακες ως αρχάριοι, να μην τα πολυλογώ κάπου την προτελευταία ημέρα της δεύτερης εβδομάδας σκάει η έφοδος.

Την ώρα που είχα υπηρεσία, μπαίνει μέσα η έφοδος. Ο ένας ήταν κούκλος, αρρενωπός, 23-24 ετών, με άγρια χαρακτηριστικά. Είπα ότι είχα να πω, ως θαλαμοφύλακας τέλεια, αλλά για κάποιο λόγο με έβαλε στο μάτι. Οκ, φοβήθηκα λίγο, θα μου κάνει την ζωή κόλαση. Αναλάβαμε σκοπιές στο τέλος της εβδομάδας, εγώ έπεσα σε αυτή που φοβόμουν: δώδεκα με τρείς. Ολομόναχος στην σκοπιά με τέτοιο κρύο…

Είχα βαρεθεί στην σκοπιά και τότε είδα μια φιγούρα να έρχεται. Τρόμαξα. Ήταν η πρώτη μου έφοδος στον Έβρο. Αυτός που ερχόταν ήταν μυώδης, ψηλός και είχε βαρύ βήμα. Δεν τον κατάλαβα στην αρχή, αλλά κάνοντας κανονικά αναγνώριση, είδα ότι ήταν αυτός που δεν ήθελα… εκείνος που με είχε βάλει στο μάτι. Αφού τελείωσε η αναγνώριση, πλησιάζει κοντά μου, παίρνει το τετράδιο και υπογράφει κοιτάζοντάς με από πάνω μέχρι κάτω με βλέμμα περίεργο. Μου δίνει το τετράδιο και μπαίνω μέσα να το ξαναφήσω.

Όπως πήγα να βγω έξω έπεσα πάνω του. Στεκόταν πίσω μου και με ειρωνικό ύφος είπε:

-    «Έχεις ωραία χείλια! Ότι πρέπει για πίπα!»

Εγώ αμέσως απάντησα:

-    «Τι λέτε; Έχετε και άλλες σκοπιές..»

Εκείνος όμως φαινόταν αποφασισμένος, και φαινόταν καλά στην κάτω παραλλαγή. Χωρίς πολλά-πολλά μου λέει:

-    «Πέσε στα γόνατα!»

Εγώ μηχανικά το έκανα. Με τρόμαζε η διάπλασή του, αλλά και με καύλωνε κατά κάποιο τρόπο. Το πρόσωπο μου ακούμπαγε στην φουσκωμένη παραλλαγή. Με διέταξε να του τον βγάλω έξω. Το έκανα με τρόμο, γιατί δεν το είχα ξανακάνει παρότι πάντα γούσταρα άνδρες. Το εργαλείο του ήταν μεγάλο, 18 πόντους περίπου, με φλέβες και αρχίδια σαν μαξιλάρια, και ατίθασες πουτσότριχες μαύρες. Μύριζε έντονα…

Εγώ δίσταζα να ανοίξω το στόμα μου. Τον έπιασε απαλά και με φόρα μου τον κάρφωσε στο στόμα. Τα χείλη μου αγκάλιασαν με χαρά το τεράστιο όργανο του. Έχω μεγάλα χείλη. Είχε ευχάριστη γεύση. Ο πούτσος του σκλήραινε όσο βρισκόταν μέσα στο στόμα μου. Μετά, χωρίς πολλά-πολλά μου είπε να σηκωθώ και να κατεβάσω το παντελόνι μου. Το έκανα, το κατέβασα μέχρι τους αστραγάλους.

Ο κώλος μου ένιωσε τον κρύο αέρα… εκείνος έγλυψε τα δύο δάχτυλα του και άρχισε να παίζει με τον παρθένο κώλο μου. Με ερέθιζε… τα δάχτυλα του χοντρά σαν λουκάνικα, μου τα έβαζε άτσαλα μέσα-έξω…. και αν και φοβόμουν τον τεράστιο πούτσο του, συνάμα ανυπομονούσα την στιγμή που θα βρισκόταν μέσα μου. Ένιωσα το καυτό πουτσοκέφαλο να αγγίζει την είσοδο της κωλοτρυπίδας μου.

Έκαιγε τρελά, και παλλόταν… η τρύπα μου το ήθελε σαν τρελή. Εκείνος χωρίς ευγένειες, τον έβαλε και έσπρωξε με την μία. Οι φωνές μου πνίγηκαν στην σιωπή της σκοπιάς. Μέσα-έξω για μισή ώρα υπέμενα τον τρομερό εφιάλτη αλλά και όνειρο κάθε γκέι. Με πηδούσε ένας κούκλος ένστολος. Νόμιζα ότι με έσκιζε στα δύο.

Όταν έχυσε, τα πηχτά χύσια του στον κώλο μέσα, τραβώντας τον έξω, παρατηρήσαμε λίγο αίμα. Πανικοβλήθηκα, αλλά φόρεσα το παντελόνι και μετά βίας συνέχισα την σκοπιά. Μετά από αυτό δεν μου ξαναέδωσε σημασία. Σαν να μην συνέβη… αλλά εγώ ποτέ δεν θα ξεχάσω τον πρώτο μου...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")