Το αφεντικό με τον εργάτη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας φίλοι μου.

Είμαι παντρεμένος 45 χρονών αρκετά γεμάτος και έχω μια κανονική ερωτική ζωή με τη γυναίκα μου. Εργάζομαι σαν μικροεργολαβος και ταξιδεύω τακτικά σε κοντινούς προορισμούς για δουλειές.

Πριν μερικό καιρό φόρτωσα τα εργαλεία στο φορτηγάκι χαιρέτισα τη γυναίκα μου πηρα μαζί μου και ένα Αλβανό που μου σύστησε ένας φίλος για καλό εργάτη και ξεκίνησα για μια δουλεια δυο τριών μερών.
Φτάσαμε μεσημέρι και αφού φάγαμε ένα σάντουιτς αρχίσαμε αμέσως τη δουλειά, ο εργάτης μου ήταν γρήγορος και μου άρεσε ο τρόπος που δούλευε. Μέχρι αργά το βράδυ και σταματήσαμε όταν δεν βλέπαμε, χωρίς να λέμε πολλά .τα Ελληνικά του ήταν μέτρια αλλά καταλάβαινες τι σου έλεγε, ήταν περίπου 30 χρονών κοντός με μακριά μαλλιά.

Φάγαμε πρόχειρα σε ένα μαγαζί και πήγαμε σε ένα δωμάτιο που είχα ενοικιασει.
Έκανα πρώτος μπάνιο και έβαλα την πιτζάμα μου και έκατσα στο καναπέ να διαβάσω εφημερίδα. Σε λίγο έκανε και ο Αλβανός και έκατσε κοντά μου φορώντας μια φόρμα. Μιλήσαμε αρκετά για τη δουλειά και για αλλά θέματα και του είπα πως με πονάει η μέση μου, προσφερ8ηκε να μου κάνει μασάζ για να χαλαρώσω και δέχτηκα.

Ξεκίνησε από τον ωμό και παρόλο που δεν ήταν τόσο καλός στο μασάζ μου άρεσε, μου έβγαλε το μπλουζάκι και ασχολήθηκε αρκετά με τη πλάτη και τη μέση μου. Εγώ δεν μιλούσα καθόλου και τον άφηνα να κάνει οπός θέλει αυτός, αφού με ξέντυσε από τη μέση και κάτω άρχισε μα κάνει μασάζ στα κωλομέρια μου ,μου έβγαλε και το σλιπάκι και συνέχυσε.

Χωρίς να το καταλάβω κούνησα ελαφρά το κώλο μου και αυτό του έδωσε το πράσινο φως. Άρχισε να ασχολείτο τεχνικά με τη τρύπα μου και να τη παίζει με το δάκτυλο, εγώ δεν μιλούσα καθόλου αλλά δεν έκανα καμία κίνηση αντίδρασης. Έβαλε σιγά πρώτα το ένα δάκτυλο και μετά το δεύτερο, τα έπαιξε μέσα και στη συνεχεία σταμάτησε και άρχισε να γδύνεται, κατάλαβα και του έδειξα τη τσάντα και του είπα να βάλει προφυλακτικό, χωρίς ομως να αλλάξω θέση και να πω τίποτα άλλο.

Ένοιωσα μια όχι τόσο μεγάλη αλλά πολύ σκληρή πούτσα να μπαίνει μέσα μου και ο αρχικός πόνος να φεύγει από τη γλυκά, κάτι είπε στα Αλβανικά και συνέχισε να με γαμάει με τεχνική και να με κάνει να νιώθω πολύ ωραία.

Μετά από μερικά λεπτά έχυσε μέσα μου και ξάπλωσε δίπλα μου. Έχυσα και εγώ παίζοντας μαλακία και αφού ντυθήκαμε κοιμηθήκαμε χωρίς να πούμε τίποτα.
Το πρωί τον πλήρωσα για δύο μέρες τον χαιρέτισα και τον πήρα στη στάση του λεωφορείου.
Ντρεπόμουν πολύ αλλά και ένιωθα πως είχα περάσει τέλεια.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")