Καύλα για τον μπαμπά μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Μάριο και είμαι 21 χρονών. Το Σαββατοκύριακο πήγα στο χωριό μου. Είχα κενό από την εξεταστική και ήθελα να δω τους δικούς μου.

Το Σάββατο επειδή βαριόμουν, πήρα το ποδήλατο μου να κάνω βόλτα στο χωριό και στα χωράφια. Τι το ‘θελα..; Μετά από λίγη ώρα σκέφτηκα να πάω μέχρι την αποθήκη μας που βρίσκεται έξω από το χωριό για να ξεκουραστώ λίγο και να πιω νερό.

Όταν πλησίαζα, παρατήρησα πως το μηχανάκι μας ήταν εκεί, άρα και ο πατέρας μου. Μόλις έφτασα είδα την πόρτα της αποθήκης κλειστή. Δεν ήταν κανείς. Κοίταξα γύρω τίποτα.

Έκανα τον κύκλο της αποθήκης και πήγα από πίσω. Η πίσω μεριά είναι πάνω σε υψωματάκι. Ανέβηκα πάνω σε κάτι καφάσια για να μπορέσω να δω μέσα από το παράθυρο που βρίσκεται ψηλά στον τοίχο. Και τι να δω...;;;

Τον πατέρα μου να πηδάει το τσιγγανάκι που τον βοηθάει στα χωράφια. Τρελάθηκα!! Τον πατέρα μου δεν τον είχα δει ποτέ μου ερωτικά, αλλά από εκείνη τη στιγμή με έχει καυλώσει..

Ο πατέρας μου είναι πενήντα χρονών και γυμνασμένος λόγω της δουλειάς, ενώ το τσιγγανάκι πρέπει να ήταν γύρω στα είκοσι τρία. Πιο πολύ βέβαια με Λατίνο έμοιαζε παρά με τσιγγάνο.

Είχε στήσει, λοιπόν, το τσιγγανάκι πάνω σε κάτι σακιά με λίπασμα και τον πηδούσε από πίσω. Το εργαλείο του πατέρα μου ήταν τεράστιο. Δεν το είχα ξαναδεί. Χοντρό ήταν κυρίως από όσο μπορούσα να δω.

Ο κώλος του έκανε συσπάσεις καθώς έμπαινε μέσα στο κωλαράκι του μικρού. Τα είχα παίξει.

Μετά από κανένα πεντάλεπτο ο πατέρας μου έχυσε και ξάπλωσε πάνω στον μικρό ενώ ήταν ακόμα μέσα του. Τότε κι εγώ έφυγα πριν με καταλάβουν.

Από εκείνη τη στιγμή κάνω συνέχεια σκέψεις. Είτε ότι με πηδάει ο μπαμπάς μου, είτε ότι πηδάω εγώ το κωλαράκι του μπαμπά, είτε να κάνουμε παρτούζα...

Όσο ήμουν στο χωριό και τύχαινε ο μπαμπάς μου να με ακουμπήσει καύλωνα. Δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")