Ο Αλβανός Αφέντης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το όνομά μου είναι Σωτήρης και είμαι τριάντα πέντε ετών και εμφανισιακά πολύ μέτριος. Από πολύ μικρός ήξερα ότι μου άρεσαν οι άντρες και όχι μόνο αυτό, αλλά και ότι είμαι πλήρους υποτακτικής ψυχολογίας, και ότι έχω γενικά πολύ παράξενα γούστα.
Αυτό ισχύει γενικά και όχι μόνο στο σεξ, γι’ αυτό εξάλλου και εργασιακά δεν έχω καμιά φιλοδοξία και μου αρέσει που είμαι ένας χαμηλόμισθος υπάλληλος γραφείου. Όμως εκτός από νορμάλ σεξ με άντρες δεν είχα κάνει τίποτα άλλο γιατί είμαι τρομερά ντροπαλός.

Η ιστορία που θα σας πω συνέβηκε πρόσφατα, όταν ήρθε και κάθισε στο διπλανό διαμέρισμα από εμένα ένας Αλβανός. Αυτό το διαμέρισμα ήταν μια μικρή γκαρσονιέρα και για καιρό άδεια γιατί είχε τα χάλια της. Από την ημέρα που κατοικήθηκε όμως είχα προβλήματα γιατί έβγαιναν πολλά νερά στο μπάνιο μου και μάλιστα βρώμικα νερά. Έκανα παράπονα στον ιδιοκτήτη αλλά αυτός μου είπε ότι δεν ξέρει τίποτα και ότι έπρεπε να μιλήσω στον Βασίλη που έμενε στο σπίτι.

Χτύπησα την πόρτα και μου άνοιξε ο Βασίλης. Ο Βασίλης είναι γύρω στα πενήντα, 1.80, χοντρός, με ξυρισμένο κεφάλι και τριχωτός. Όταν μου άνοιξε φορούσε μια φόρμα γυμναστικής μέσα στην βρώμα, άσπρες κάλτσες (που μόνο άσπρες δεν ήτανε) και σαγιονάρες. Του είπα το πρόβλημα και μου είπε να περάσω μέσα να το δούμε...

Με το που μπήκα, με χτύπησε η μπόχα! Ιδρωτίλα και ποδαρίλα μαζί. Ξέρω ότι στους περισσότερους αυτές οι μυρωδιές είναι αηδιαστικές αλλά εμένα με κάνουνε τούρμπο τελείως. Και ο ίδιος ο Βασίλης με καύλωνε τρομερά. Η γκαρσονιέρα ήτανε άνω κάτω. Μόνο ένα κρεβάτι μέσα στο δωμάτιο και άπλυτα ρούχα, σώβρακα και κάλτσες πεταμένα παντού. Πήγαμε στην τουαλέτα και εκεί ήτανε ακόμα χειρότερα, χειρότερα ακόμα και από δημόσιες τουαλέτες.

Με ρώτησε ποιο είναι τελικά το πρόβλημα αλλά εγώ από την καύλα δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη. Του έλεγα κάτι ακαταλαβίστικα και κοίταζα συνέχεια τις κάλτσες του (που είναι και το μεγαλύτερό μου φετίχ). Αυτός το κατάλαβε φυσικά και στην αρχή δεν είπε τίποτα, αλλά μετά μου είπε να πάμε στο δωμάτιο να το συζητήσουμε. Κάθισε στο κρεβάτι και όταν πήγα να καθίσω και εγώ μου είπε ότι ήταν καλύτερα να κάτσω όρθιος...

Εγώ υπάκουσα και τότε άρχισε να με ρωτάει γιατί κοίταζα συνέχεια τις κάλτσες του. Εγώ δεν μίλαγα και τότε σηκώθηκε και μου έριξε δύο σφαλιάρες. Εγώ δεν αντιστάθηκα καθόλου και έσκυψα απλά το κεφάλι. Τότε με διέταξε να γδυθώ... Όταν το έκανα, άρχισε να με χλευάζει που είμαι άτριχος, που έχω μικρό καυλί και άρχισε να γυρνάει γύρω μου και ξαφνικά μου έδωσε μια κλωτσιά πίσω στα πόδια και έπεσα στο έδαφος.

Ήρθε μπροστά μου και είπε ότι εφόσον μου άρεσαν τόσο πολύ οι κάλτσες του, να τις μυρίσω και να τις γλύψω. Μύριζαν φοβερά και η γεύση τους ήτανε πικρόξινη. Εγώ είχα καυλώσει αφάνταστα και ο Αλβανός γέλαγε με την κατάντια μου. Άρχισε να με πατάει και να με κλωτσάει παντού, και μετά με έπιασε από τα μαλλιά με σήκωσε στα γόνατα, κατέβασε την φόρμα και μου έβαλε το καυλί έξω.

Ήταν γύρω στους 18 πόντους και χοντρό. Βρώμαγε πουτσίλα κατουρλίλα και ιδρωτίλα.. Μου κράτησε το κεφάλι γερά και μου γαμούσε το στόμα ασταμάτητα. Τα σαγόνια μου πόναγαν αλλά εγώ μέσα στην καύλα. Στο τέλος έχυσε μέσα στο στόμα μου και με έβαλε να τα καταπιώ.

Μετά μου έδεσε τα χέρια πίσω και μετά με ένα σχοινί τα τράβηξε επάνω σε έναν κρίκο που υπήρχε στο ταβάνι. Με άφησε να στέκομαι στις μύτες των ποδιών μου και άρχισε να μου λέει ότι δεν θα ξαναπαραπονεθώ για τίποτα πλέον... ότι βρωμιές έρχονται στο σπίτι μου θα τις αφήνω έτσι για να μυρίζω τον αφέντη μου. Ταυτόχρονα με αυτό πήρε και μια ζώνη και άρχισε να με βαράει παντού.

Αφού με έκανε του αλατιού, με ξέδεσε και με άφησε να πέσω ανάσκελα στο πάτωμα. Μου έδωσε να φορέσω ένα πανβρώμικο δικό του σώβρακο και φανέλα και μια δικιά του φόρμα. Μετά πήγαμε μαζί σπίτι μου, με έβαλε πάνω στο κρεβάτι μου και με κατούρησε εκεί.

Μου είπε ότι δεν θα καθαρίσω και ότι από εδώ και πέρα έτσι θα πάμε γιατί γουστάρει, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")