Αγρότης μόνος ψάχνει

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με τον κυρ-Στέλιο πήγαινα κάθε φορά τα καλοκαίρια στο κτήμα του, από μικρούλης. Τώρα πια είχε πάει σαράντα έξι χρονών και ήταν ένας ώριμος άντρας, πολύ ωραίος.
Αν και τώρα με γαμάει αρκετό καιρό, είμαι κάτι σαν... την γκόμενα του. Θα σας πω την πρώτη μας φορά, ήμουν δέκα οκτώ (είκοσι ένα τώρα) και όπως πάντα έχοντας πάει στο χωριό μου, κατέβηκα στο χωράφι του να τον επισκεφτώ.

Πότιζε εκείνη την στιγμή, φορούσε ένα καρό πουκάμισο ανοιχτό και από μέσα μια λευκή κλασσική φανέλα (χωρίς μανίκια). xΜερικές τρίχες του φαίνονταν στο στέρνο, αλλά όχι εκείνο το σιχαμένο, το τζιν του ήταν μέσα στις λάσπες, αλλά αν και σαράντα τρία τότε (σαράντα έξι είναι τώρα) ήταν απίστευτα ακαταμάχητος.

Η γυναίκα του τον είχε χωρίσει χρόνια τώρα και από τότε, ήξερα ότι ζει μόνος του στο χωριό. Φροντίζει τα χωράφια του κτλ. sΜε κοίταξε…

-    «Πω πω πω! Πως ψήλωσες εσύ βρε μόρτη;», είπε και με αγκάλιασε πατρικά και στοργικά.

Μύρισα τον υπέροχο ιδρώτα του… με κοίταξε… είχα καιρό να πάω. tΓια να μην πολυλογώ, εκείνη την ημέρα δεν έγινε τίποτα.

Πέρασαν αρκετές μέρες που τον βοηθούσα στο χωράφι, όταν μια μέρα μάζευα αγγούρια (ναι δεν είναι λογοπαίγνιο) και βρήκα ένα 18,5 πόντους περίπου το οποίο δεν ήξερα αν ήταν καλό και πήγα να τον ρωτήσω. Εκείνος είπε:

-    «Φυσικά και είναι καλό. Πωωω! Αγγούρι ε; Σαν την πούτσα μου είναι, κοίτα!»

Το έβαλε στον καβάλο του παριστάνοντας ότι είναι η πούτσα του και μου είπε παιχνιδιάρικα:

-    «Πάρε μια δαγκωνιά..»

Εννοούσε από το αγγούρι-πούτσα, αλλά εγώ δεν άντεξα άλλο, και γονάτισα. Εκείνος σάστισε αλλά δεν κινήθηκε. Πήρα το αγγούρι και το ακούμπησα κάτω μαζί με τα υπόλοιπα, κατέβασα το φερμουάρ και η ψωλομυρωδιά με χτύπησε στα ρουθούνια. rΕκεί έβαλε το χέρι του…

-    «Μη δεν κάνει...», είπε αλλά εγώ του είπα:

-    «Δεν θα μου πεις εσύ τι κάνει και τι όχι!»

Έπιασα το τζιν και του το κατέβασα μέχρι τα μπούτια. Φορούσε ένα μαύρο σλιπ. Οι κατσαρές του πουτσότριχες έβγαιναν από τα πλαϊνά και ένα μεγάλο καυλί μισοσηκωμένο βγήκε από το σλιπ. Τράβηξα την πέτσα πίσω για να δω το πουτσοκέφαλο.

-    «Έλα μου…» είπε και άρχισε να μου γαμάει το στόμα.

Αχχχ! Οι αγριότριχες του με τσιμπούσαν στα μάγουλα καθώς ο πούτσος του έμπαινε όλος μέσα στο στόμα μου. Βογκούσε από την καύλα του… εγώ είχα παραδοθεί στα χέρια του. Μου γαμούσε το στόμα και αυτό μου αρκούσε. eΤο κωλοτρυπίδι μου παλλόταν για διείσδυση από πίσω, αλλά φοβόμουν, παρθένος ήμουν δεν ήθελα να με τσούξει. Έτσι δεν είπα τίποτα.

Εκείνος πριν χύσει μου είπε να πάμε στο στάβλο. Εκεί αμπάρωσε την πόρτα και μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου. Το έκανα… ξάπλωσα επάνω στο σανό. Δεν ξέρω γιατί έκανα αυτές τις ανωμαλίες ειλικρινά. Το σανό με τσιμπούσε στο σώμα αλλά αν βλέπατε το ύφος του κυρ-Στέλιου… είχε καυλώσει τόσο!

Ήρθε κοντά μου και μου είπε να γυρίσω μπρούμυτα πάνω στο σανό. Το έκανα. Με τσίμπησε το σανό στην κοιλιά αλλά δεν κινήθηκα. Ο κώλος μου παλλόταν στην σκέψη του γαμησιού. Ο Κυρ-Στέλιος μου έγλυψε το κωλοτρυπίδι με όλη του την τέχνη. Για χωριάτης ήξερε αρκετά.

Με έπιασε ταχυπαλμία από την ηδονή. Η γλώσσα του έπαιζε με το στενό κωλοτρυπίδι μου. Αναστέναξα σαν τρελή πουτάνα. aΗ κραυγή μου, βγήκε φυσικά, η γλώσσα του με είχε τρελάνει. Μπήκε μέσα απότομα… έχασα το φως μου!!! Άρχισε να με γαμάει ηδονικά αργά, και να με φιλάει στον λαιμό, χωρίς καπότα. mΉταν ηδονικά επώδυνο. Ένιωθα τον κώλο μου, να έχει μουδιάσει…

Έχυσε μέσα στον κώλο μου. Δεν ξέρω πόση ώρα μείναμε ξαπλωμένοι στο στάβλο γυμνοί, πάνω στο σανό, αλλά ήταν το καλύτερο μου γαμήσι μέχρι τώρα (γιατί τώρα έχω πάρει και άλλους) ο κυρ-Στέλιος δεν συγκρίνεται. Είμαι επίσημα το αγοράκι του, και μ' αρέσσεειιιι! xstream

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")