Ο ξάδερφος και ο μαύρος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Εδώ και μερικές εβδομάδες σταμάτησα να αναζητάω γαμιά για να μου ξεσκίσει την τρύπα μου, επειδή με πονούσε αρκετά μετά από κάποιο ξέσκισμα που μου έκανε ένας μαύρος γαμιάς. Με ξέσκισε πολύ άσχημα, αλλά τι να κάνω έχω αδυναμία στα μεγάλα και μάλιστα μαύρα καυλιά. Μου αρέσει να έχω ανάμεσα στα σκέλια μου ένα μαύρο καυλί, να χαϊδεύω ένα μαύρο σώμα, και να βλέπω όταν ο μαύρος καύλαρος μου πετάει στα μούτρα το λευκό αχνιστό σπέρμα του. Τέλος πάντων ας μη μακρηγορώ άλλο και ας μπω στην υπόθεση.

Μια μέρα λοιπόν και ενώ ήμουν μόνος στο σπίτι, κτύπησε η πόρτα, άνοιξα, ήταν ο ξάδερφος μου. Αλλά δεν ήταν μόνος, μαζί του ήταν και ένας ψηλόσωμος και γεροδεμένος μαύρος. Μόλις είδα τον μαύρο άντρακλα ξέχασα τους προηγούμενους πόνους μου και όλα. Ήταν φανερό γιατί ο ξάδερφος είχε φέρει τον μαύρο φίλο του μαζί του. Βλέπετε ο ξάδερφος μου ήταν εκείνος που με είχε ξεπαρθενέψει και ήταν ο μόνος από το σόι που ήξερε ότι μου άρεσε πάρα πολύ να γαμιέμαι. Με τον ξάδερφο ήταν που έμαθα καλές πίπες, με τον ξάδερφο επίσης ξεσκιζόμουν σχεδόν κάθε μέρα όταν ήμασταν νέοι, πόσο νέοι; Αυτό απαγορεύετε να το πω. Ακόμα και σήμερα όταν ο ξάδερφος θέλει κάτι διαφορετικό, αφήνει την γυναίκα του και έρχεται να αδειάσει τα μεγάλα (έχει φοβερά αρχίδια) αρχίδια του πότε στο στόμα μου και πότε στο άντερο μου. Έτσι λοιπόν είχε φέρει μαζί του και έναν φίλο του που ήταν μαύρος.

Με το που μπήκαν μέσα, ο ξάδερφος μου δεν έχασε καιρό και μου είπε: «Από εδώ ο «Ν», θέλει να αδειάσει τα υγρά του κάπου και επειδή ξέρω πόσο πολύ γουστάρεις τα μαύρα καυλιά του μίλησα για σένα και δεν έχει κανένα πρόβλημα να σου ξεσκίσει την τρύπα. Τι λες ξαδερφάκι; Γουστάρω να σε πάρουμε και οι δύο, είσαι;».

Ακου τώρα τι ρωτούσε ο ξάδερφος; Ήταν δυνατόν να μην ήθελα, να μπουκώσω την πεινασμένη μου τρύπα και μάλιστα με δύο άντρες στο κρεβάτι μου. Ο μαύρος μιλούσε μόνο αγγλικά και έτσι ότι έλεγε μου τα μετάφραζε ο ξάδερφος. Καθίσαμε για λίγο στο σαλόνι, τους έβαλα ποτά, μετά πήγα στο μπάνιο να προετοιμάσω την τρύπα μου. Την έπλυνα καλά-καλά μέσα έξω και όταν πια ήμουν έτοιμος, έριξα ένα μπουρνούζι επάνω μου και βγήκα.
Κάθισα ανάμεσα τους, μιλούσαν και γελούσαν, ενώ έπιναν τα ποτά τους. Έβαλα και εγώ ένα ποτό και κάθισα. Στα δεξιά μου καθόταν ο μαύρος, ενώ στα αριστερά είχα τον ξάδερφο που από ότι είδα ήταν ήδη καυλωμένος μιας και η αρκετά χοντρή πούτσα του (που μου είχε ξεσκίσει το άντερο εκατοντάδες φορές μέχρι σήμερα) φαίνονταν από το στενό παντελόνι του. Αφησα το ποτήρι μου στο τραπέζι και αποφάσισα να περάσω στην δράση. Δεν άντεχα άλλο, είχα ξελιγωθεί να έχω δύο άντρες δίπλα μου, πεινούσα, ήθελα να τους φάω.

Ασε πια που με έτρωγε η περιέργεια να δω πόσο μεγάλη θα ήταν του μαύρου, αν και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν τρομερές πούτσες. Έτσι λοιπόν του ξεκούμπωσα το τζιν και κατέβασα το φερμουάρ του. Δεν φορούσε τίποτα από μέσα και έτσι είδα να ξεπροβάλει ένα απίθανα χοντρό, γεμάτο δυνατές φλέβες και τεράστιο καυλί. Δεν είχε ακόμα καυλώσει για τα καλά, έτσι το άρπαξα και το έχωσα σαν τρελός μέσα στο στόμα μου, ενώ ο ξάδερφος μου είχε ήδη βγάλει τα ρούχα του, με είχε γδύσει από το μπουρνούζι και εμένα και άρχισε να μου χαϊδεύει τις ρόγες, ενώ με το άλλο χέρι μου άνοιγε την τρύπα, εγώ αναστέναζα με το υπερφυσικό καυλί του μαύρου στο στόμα μου. Ήταν φανερό ότι ο ξάδερφος μου ήταν πολύ καυλωμένος, γιατί άφησα το καυλί του μαύρου για να μπορέσει να γδυθεί και αυτός και παίρνοντας το καυλί του ξαδέρφου μου στο στόμα είδα ότι ήταν ήδη μούσκεμα από προσπερματικά υγρά, τα οποία του τα ρούφηξα με πάθος (άλλωστε αυτά είναι τα πιο γευστικά και μυρίζουν σκληρή αντρική μυρωδιά) ενώ άρχισα να πασαλείβω τα μούτρα μου με αυτά και να ανοίγω και να κλείνω το στόμα μου ώστε να σχηματίζονται χορδές από τα υγρά του ξαδέρφου μου, ήξερα άλλωστε ότι αυτό του άρεσε να το βλέπει, τον τρέλαινε, τόσα χρόνια που με ξέσκιζε ήξερα κάθε του επιθυμία και του την ικανοποιούσα, ήμουν η πουτάνα του, το δοχείο που άδειαζε τα αρχίδια του και αυτός ο ρόλος μου άρεσε πολύ.

Εκείνος μούγκριζε συνεχώς και ανάμεσα στα μουγκρητά του μου έλεγε: «Ξαδερφάκι; Ξέρεις τι θέλω; Θέλω να σε δω να ξεσκίζεσαι με τον μαύρο και εγώ να τελειώνω μέσα στο στόμα σου». Αυτό θα γινόταν έτσι και αλλιώς. Έκατσα στα τέσσερα, τούρλωσα τα γαμημένα, ξεσκισμένα κωλομέρια μου στον μαύρο που ήταν πίσω μου, ενώ ο ξάδερφος είχε καθίσει στο «μπράτσο» της πολυθρόνας και μου έχωνε το όμορφο καυλί του στο στόμα μου. Τα δύο μαύρα χέρια, άνοιξαν τα κωλομέρια μου, ύστερα άρχισε να με καρφώνει με το φονικό εκείνο εργαλείο. Αισθανόμουν το υπερφυσικό μαύρο καύλαρο να βυθίζετε στην ανοιχτή πλέον τρύπα μου (μετά από τόσα καυλιά έχει γίνει σαν μουνί), πονούσα και έτσουζα αλλά πέθαινα από καύλα.

Φυσικά δεν μπορούσε να τον βάλει όλο μέσα, ήταν τεράστιος, αλλά μέχρι και εκεί που τον έβαζε, κάθε φορά που έκανε παλινδρομική κίνηση μου μούδιαζε όλο μου το κορμί από ευχαρίστηση. Δυστυχώς ο ξάδερφος δεν άντεξε πάνω από τρία λεπτά και άρχισε να χύνει (πάντοτε χύνει μεγάλες ποσότητες, που βρίσκει τόσο χύση δεν μπορώ να καταλάβω, από μικρός έχυνε πολύ), μέσα στο στόμα μου. Το κακό με τον ξάδερφο είναι ότι όταν αρχίσει να χύνει δεν καταλαβαίνει τίποτα, με πιάνει πάντα από το πίσω μέρος του κεφαλιού και δεν βγάζει το καυλί του από το στόμα μου αν δεν στραγγίσει και την τελευταία σταγόνα του καυλιού του μέσα στο στομάχι μου.

Όταν τελείωσε, σηκώθηκε για να πάει στο μπάνιο, μετά το μετάνιωσε και κάθισε απέναντι μας, ήξερα τι ήθελε, πάντα το έκανε ο άτιμος, αλλά μου άρεσε και εμένα. Ήθελε να ξεκαυλώσει τελείως και μετά να με κατουρήσει. Φαίνετε όμως ότι αυτή την φορά θα περίμενε να τελειώσει και ο μαύρος. Ζήτησα από τον μαύρο να πέσω ανάσκελα (μου άρεσε αυτή η στάση, αισθανόμουν πιο γκόμενα), έπεσα ανάσκελα, άνοιξα τα πόδια μου, ο μαύρος τα έπιασε και τα δύο από τους αστραγάλους και άρχισε να με ξεσκίζει δυνατά, ενώ εγώ του είχα αρπάξει τα μαύρα κωλομέρια του και τον τραβούσα να μπει όλο και πιο μέσα μου. Είχα αρχίσει να ξεροχύνω, ενώ τα μάτια μου είχαν δακρύσει και νόμιζα ότι μου είχαν πεταχτεί έξω.

Ευτυχώς για την χαρά της τρύπας μου (που δεν την αισθανόμουν πια από το τσούξιμο), ο μαύρος με ξέσκιζε επί δεκαπέντε λεπτά, ύστερα βγήκε από μέσα μου (λες και έβγαινε ολόκληρο τραίνο), γονάτισα μπροστά του, άνοιξα το στόμα μου και περίμενα να μου δώσει να πιω από τον πυροσβεστικό σωλήνα του. Τον έπαιζε μουγκρίζοντας, λες και πονούσε (είναι δύσκολο να φτάσει το χύση μέχρι έξω από μια τόσο μεγάλη πούτσα, το έχω παρατηρήσει στους περισσότερους που έχουν μεγάλη πούτσα), ενώ εγώ του μάλαζα συνεχώς τα αρχίδια και μερικές φορές του τα ρουφούσα, μέχρι που τον άκουσα να γκαρίζει σαν να τον σκότωναν, εκείνη την στιγμή άρχισε να χύνει απίστευτες ποσότητες σπερματικών υγρών. Είχαν αρχίσει να στάζουν πάνω μου καθώς έπεφταν μερικά φλόκια έξω από το στόμα μου.

Εγώ τραβούσα μαλακία, καθώς γευόμουν τα καυτά χύσια του, ενώ ταυτόχρονα, του καθάριζα τα χέρια από μερικές σταγόνες που είχαν επάνω τους.
Όταν πλέον είχε τελειώσει, πήγαμε στο μπάνιο, με έβαλαν στην μπανιέρα, και άρχισαν να με κατουράνε και οι δύο, ενώ εγώ τον έπαιζα και άρχισα να χύνω καθώς με ξεφτίλιζαν με τα καυτά κάτουρα τους. Όταν πλέον τελείωσαν και τελείωσα και εγώ, πλυθήκαμε, κάτσαμε για λίγη ώρα ακόμα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για κάποια άλλη μέρα. «Ρε ξάδερφε είσαι μεγάλη πουτάνα και με καυλώνεις άσχημα, να ξέρεις μπορεί να έρθω και αύριο να σου ξεσκίσω τον κώλο, άντε γεια χαρά πουτανίτσα μου», είπε ο ξάδερφος και έφυγαν.

Για να σας πω την αλήθεια ήθελα και άλλη μια φορά να μου το κάνουν ακόμα, αλλά δεν είχε καιρό ο ξάδερφος.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")