Στα αποδυτήρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σε όλους. Αποφάσισα να γράψω κάτι απίστευτο και αναπάντεχο συνάμα που μου συνέβη προ ημερών.

Ένα βραδάκι, αποφάσισα να πάω αργά γυμναστήριο γύρω στις δώδεκα και κάτι την νύχτα μιας και δεν είχα κάτι να κάνω. Αφού τελείωσα λοιπόν με την γυμναστική, πήγα στα αποδυτήρια να κάνω ένα ντους ως συνήθως και λίγη σάουνα. Ήμουν μόνος στα αποδυτήρια, έκανα ένα ντους στα γρήγορα και ύστερα μπήκα στην σάουνα όπου ήταν και ένας κύριος. Ξαφνιάστηκα αρχικά, διότι νόμιζα ότι ήμουν μόνος.

Έβγαλα την πετσέτα και κάθισα γυμνός ένα σκαλοπάτι πάνω από αυτόν. Μου έπιασε την κουβέντα και καθώς μιλούσαμε, παρατήρησα ότι κοιτούσε επίμονα αλλά κλεφτά τον πούτσο μου. Δεν έδωσα σημασία γιατί νόμιζα πως έκανα λάθος. Συζητούσαμε γενικά για το γυμναστήριο και το αν είναι καλό ή όχι. Ύστερα για σχέσεις, και του είπα πως χώρισα με την κοπέλα μου καθότι straight και έχω να πάω καιρό με κάποια.

Τότε μου είπε αν είχα πρόβλημα να ρίξει λίγο νερό στην σάουνα και είπα πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Καθώς έριχνε νερό, κοίταξε πιο επίμονα τον πούτσο μου σαν να τον κάρφωνε.

-    «Πάω να ρίξω λίγο νερό πάνω μου…», είπα.

Επιστρέφω, αφήνοντας τον μες στους ατμούς. Όταν γύρισα, κάθισα στην ίδια θέση όπως και πριν με την διαφορά ότι ο πούτσος μου είχε αρχίσει να παίρνει ελαφρώς τα πάνω του λόγω εναλλαγής κρύου και ζέστης.

-    «Φτιάχτηκες;», με ρώτησε.

-    «Είναι λόγω της εναλλαγής κρύου και ζεστού….», του απάντησα.

Πριν πει κάτι άλλο, άρχισε να μου τον παίζει. Τα έχασα.

-    «Τι κάνεις;», τον ρώτησα αλλά αυτός συνέχισε.

Ήμασταν οι δυο μας στην σάουνα και κανείς άλλος. Σκέφτηκα: «δεν γαμιέται;». Είχα καυλώσει στο απροχώρητο καθώς είχα καιρό να γαμήσω.

-    «Θες να τον γλείψεις;», ρώτησα.

Και πριν απαντήσει σκύβει και μου τον παίρνει στον στόμα. Ήξερε από τσιμπούκια ο τύπος.

-    «Γλείψε μου τ’ αρχίδια…» του λέω.

Άρχισε να τα ρουφάει ένα-ένα με μανία. Αφού πέρασε λίγη ώρα, τελείωσα στο στόμα του. Τότε αυτός έχυσε αφού μου είπε πως ήμουν πολύ καυτός όχι μόνο κάτω, αλλά και στο βλέμμα, καθώς τον κοιτούσα ερεθισμένος όλη αυτήν την ώρα που μου τον έπαιρνε. Τον έβρισα κιόλας. Γούσταρε πολύ.

-    «Ήθελα να νιώσω τον πούτσαρό σου στο λαρύγγι μου…», μου είπε.

Βγήκα από την σάουνα και έκανα ντους. Το ίδιο και αυτός. Δεν ανταλλάξαμε ούτε βλέμμα καθώς ντυνόμασταν. Έφυγα βιαστικά με μια απορία αλλά και με μια ευχαρίστηση. Δεν ξαναπήγα τέτοια ώρα γυμναστήριο, αλλά το τσιμπούκι αυτό θα το θυμάμαι για καιρό.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")