Το ξέσκισμα από τους ηλικιωμένους

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Έμενα στην Αθήνα και πήγα για διακοπές σε ένα χωριό έξω από την Λάρισα. Εκεί εμένα σε ένα διαμέρισμα που το είχαν κάτι ηλικιωμένοι. Ήταν ένας γέρος γύρω στα εξήντα πέντε με καράφλα και μεγάλη κοιλιά.

Το δωμάτιό μου έβλεπε το δωμάτιο του και μια ημέρα γύρω στο μεσημέρι, κοιτώντας στο παράθυρο είδα τον ηλικιωμένο να έχει τον πούτσο του έξω και να τον παίζει. Ήταν κατακόκκινος και όχι πολύ ερεθισμένος, με μεγάλα αρχίδια αλλά πολύ χοντρός και με μεγάλο πουτσοκέφαλο.

Καθώς τον έπαιζε, είδα έναν πίδακα από άσπρο αχνιστό σπέρμα να πετιέται. Τρελάθηκα από την καύλα και ήθελα πάρα πολύ να τον βάλω στο στόμα μου καθώς μου αρέσουν οι ηλικιωμένοι που έχουν καιρό να γαμήσουν.

Μέχρι τότε δεν είχα καθόλου ενδιαφέρον για άντρες.

Την άλλη ημέρα, τον βρήκα το πρωί και τον χαιρέτησα, χωρίς να του φανερώσω τίποτα. Το μεσημεράκι έστησα πάλι καρτέρι και τον είδα να είναι στο δωμάτιο του με έναν άλλο γέρο γύρω στα εξήντα πέντε και να του γλύφει τον πούτσο σαν τρελός ώσπου τον έχυσε στο στόμα και αυτός τα ήπιε όλα.

Δεν το πίστευα και κοιτούσα με γουρλωμένα μάτια ώσπου ξαφνικά με είδε ο γέρος και μου χαμογέλασε με ένα πονηρό βλέμμα. Το άλλο πρωί προσπάθησα να τον αποφύγω αλλά με βρήκε και όπως τα λέγαμε, με κάλεσε για καφέ στο σπίτι του με την δικαιολογία ότι είχε ένα πρόβλημα με τα υδραυλικά του.

Πηγαίνοντας στο δωμάτιο του, μπροστά από αυτόν βλέπω τον άλλο γέρο μέσα να βάζει ένα ποτήρι νερό. Αφού πίναμε καφέ και συζητούσαμε περί ανέμων και υδάτων, με ρώτησαν πως και ήμουνα μόνος μου για διακοπές. Εντωμεταξύ φορούσανε πιζάμες διάφανες και μπορούσα να ξεχωρίσω τους πούτσους τους πάρα πολύ καθαρά.

Αυτοί, βλέποντάς με ότι κοιτούσα συνέχεια εκεί, μου είπανε ότι είναι πολύ μόνοι και καμιά φορά ρίχνουν καμιά μαλακία μαζί για να ξεκαυλώσουν, αφού είχαν πολύ καιρό να γαμήσουν. Εγώ κοκκίνισα και μου λένε:

-    «Μην ντρέπεσαι… αν θέλεις βγάλε τον πούτσο σου και εσύ έξω να δούμε πως είναι οι νεανικοί πούτσοι, αφού οι δικοί μας έχουν παλιώσει…»

Εγώ γέλασα και τους είπα:

-    «Δεν πιστεύω σε αυτήν την ηλικία να έχετε τόσο σοβαρό πρόβλημα…;»

-    «Θέλεις να δεις;», μου λένε και ταυτόχρονα τους βγάζουν έξω.

Τι πουτσάρες ήταν αυτές! Τριχωτές με μεγάλα αρχίδια που κρεμόντουσαν και παχιοί σαν σαλάμια. Εγώ κοκκίνισα και με ρώτησαν:

-    «Έχεις ξαναδεί πούτσες σαν αυτές;»

-    «Για την ηλικία σας είναι πολύ καλές!», τους είπα.

Και τότε ο γέρος μου άρπαξε το χέρι και μου το έβαλε πάνω στον πούτσο του για να πειστώ ότι είναι αλήθεια. Πιάνοντάς τον ένιωσα ένα ρίγος να διαπερνά την πλάτη μου. Αυτοί γέλασαν που τον έπιασα και με ρώτησαν αν ήθελα να τους παίξουμε και οι τρεις μαζί αλλά ο ένας τον πούτσο του άλλου. Εγώ σαν μαριονέτα υπνωτισμένη άρχισα να παίζω τον πούτσο του γέρου κάνοντας το κεφαλάκι του να μπαινοβγαίνει αναδύοντας ένα άρωμα πουτσίλας στον αέρα αλλά και στο χέρι μου.

Κάνοντας να μυρίσω το χέρι μου ο γέρος με ρώτησε αν ποτέ έχω γλύψει αντρικό πούτσο και αν ήθελα. Μην έχοντας καν προλάβει να απαντήσω, ο γέρος σηκώθηκε και έφερε τον πούτσο του στο πρόσωπό μου βάζοντάς τον στα χείλη μου με την βία. Τρελάθηκα από το θράσος του γέρου αλλά παρόλα αυτά το στόμα μου άνοιξε και ο πούτσος του χώθηκε μέσα του.

Μύριζε από κάτουρο και από χύσι ξεραμένο αλλά εγώ τον σάλιωνα με όλο το μήκος του στόματος μου. Ο άλλος γέρος, μην χάνοντας ευκαιρία, ήρθε από πίσω μου και άρχισε να μου βάζει δάκτυλο στον κώλο, αλλά δεν ήταν εύκολο διότι ήταν στενά.

Τότε βάζει το δάχτυλο του στο στόμα του, το σάλιωσε και μου το έχωσε κάνοντας με να βγάλω μια κραυγή πόνου. Τότε ο πουτσοκέφαλος του γέρου ο οποίος ήταν κατακόκκινος, χώθηκε στο στόμα μου όλος γεμίζοντας το στόμα μου. Τον βγάζει έξω και μου λέει επιτακτικά να γλύψω τα αρχίδια του μέχρι να τρέχουν σάλια.

Πριν προλάβω να το κάνω αισθάνθηκα την πούτσα του άλλου να ακουμπάει το παρθένο κωλαράκι μου και να χώνεται μέσα. Τι πόνος ήταν αυτός; Με έκανε να νιώθω ότι με ξέσκιζαν. Άρχισε να κουνιέται γρήγορα από πίσω μου και κατάλαβα ότι ο πούτσος του ήταν πολύ χοντρός.

Ο άλλος γέρος έβγαζε κραυγές ηδονής αφού το στόμα μου του ρουφούσε τα αρχίδια και τότε μου γυρίζει τον κώλο του και με διατάζει να του τον γλύψω. Βάζοντας την γλώσσα μου μέσα του κατάλαβα ότι ήταν ιδρωμένος και όχι πολύ καθαρός, παρόλα αυτά δεν σταμάτησα αλλά τον γαμούσα με την γλώσσα μου.

Τότε άκουσα τον γέρο πίσω μου να βγάζει μια κραυγή και να νιώθω να αδειάζει το φορτίο του στην κωλοτρυπίδα μου σπαρταρώντας.
Τα έχασα και ο γέρος τον βγάζει από μέσα μου και μου λέει:

-    «Πάρτον μωρή πουτάνα στο στόμα σου και καθάρισε τον!»

Πριν καταλάβω τι έγινε, ο πουτσοκέφαλος του ήταν στο στόμα του και μύριζε χύσι ανακατεμένο με την μυρωδιά του κώλου μου. Τότε ξεκίνησα ένα τρελό γλύψιμο στο κόκκινο πουτσοκέφαλο του που τρελάθηκε από την ηδονή πιάνοντας μου τα βυζιά και τρίβοντας μου.

Ο άλλος γέρος, μην χάνοντας ευκαιρία και έτοιμος να χύσει μου τον βάζει στο στόμα και μου λέει:

«Πάρτα ρε πουτανάκι!!!»

Και ένας πίδακας από ξινό σπέρμα έφτασε στον λάρυγγα μου μην αφήνοντας με να τα φτύσω αλλά να τα καταπιώ όλα. Ο πούτσος του δεν έλεγε να σταματήσει να χύνει μέσω του υπερδιογκωμένου πουτσοκέφαλου του και σχεδόν με έπνιξε.

Όταν τελικά έπεσε εξουθενωμένος πίσω, με φίλησε στο στόμα και μου είπαν ότι ήταν καιρός να μπει σε ενέργεια και ο δικός μου πούτσος, αλλά αυτά θα σας τα πω άλλη φορά.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")