Ο 21χρονος φοιτητής της Γυμναστικής Ακαδημίας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Πριν τρεις μήνες περίπου είχα μια γνωριμία που μέχρι τότε δεν μου είχε συμβεί το ανάλογο. Βασικά είμαι straight και δεν έχω πάει με άνδρα μόνο πριν χρόνια στο στρατό που μου είχαν κάνει μερικές πίπες.

Είμαι τριαντατεσσάρων χρονών, αθλητικός και γενικά ωραίος. Είχα πάει μια μέρα στην τράπεζα να κάνω μια κατάθεση και ενώ είχα σχεδόν τελειώσει, στην δίπλα ταμεία ένας τύπος περίπου 1.72 καλλίγραμμος και αρκετά ωραίος, με ρώτησε αν θα μπορούσε να με ρωτήσει κάτι. Και βγαίνοντας προς τα έξω με ρώτησε αν ήξερα να υπάρχει κάπου εκεί κοντά τράπεζα Κύπρου.

Ο τύπος σπούδαζε γυμναστική ακαδημία. Όλως τυχαία και εγώ πήγαινα στην τράπεζα να καταθέσω κάτι. Του είπα να με ακολουθήσει και στο δρόμο γνωριστήκαμε. Μέχρι στιγμής εγώ δεν είχα καταλάβει κάτι, μην σας τα αναλύω πολύ… το βράδυ αφού είχαμε αλλάξει κινητό και μηνύματα, μιλήσαμε και περίπου στις έντεκα ήταν σπίτι μου. Τον έλεγαν Μ...

Αφού καθίσαμε στον καναπέ και ήπιαμε ένα ποτό, άρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλάει. Ήταν πολύ καύλα. Έβγαλα όλα τα ρούχα μου και αυτός το ίδιο. Ήταν πολύ γυμνασμένος και άρχισα να του χαϊδεύω το κωλαράκι.

Αυτός έβαλε την πούτσα μου στο στόματα του και άρχισε να με γλύφει… πολύ καύλα! Με μαλάκιζε με έγλυφε και ρούφαγε όλο τα πρώτα υγρά, που του άρεσαν από ότι έλεγε πολύ.

Μείναμε στον καναπέ να παίζουμε περίπου μια ώρα… μετά τον τράβηξα στο δωμάτιο τον έβαλα ανάσκελα και για πρώτη φορά στην ζωή μου άρχισα να του γλύφω την τρύπα. Το κωλαράκι του ήταν πολύ σφικτό, μπορεί να μην το είχε κάνει πάλι.

Μετά τον γύρισα προύμυτα και αφού του έβαλα αρκετό λιπαντικό και τον δούλεψα με το δάχτυλο αρκετά, έβαλα την ψωλή μου. Στην αρχή πόναγε πάρα πολύ αλλά ήμουν πολύ μαλακός και σιγά-σιγά μπήκα όλος μέσα.

Στην αρχή νόμιζα ότι θα μου μείνει από την καύλα. Φώναζε… μάλλον έκλαιγε λίγο… και μου έλεγε αν τον ματώσω θα με σκοτώσει. Τον είχα σε αυτή την στάση περίπου δέκα πέντε λεπτά…

Μετά άρχισε να φωνάζει:

-    «Γάμα με!!!!»

Με φίλαγε στο στόμα και τον γύρισα ανάσκελα και τον γάμαγα τρελά. Όταν έφτασε η ώρα να χύσω, έβγαλα τον πούτσο μου, πέταξα την καπότα και μαλάκιζα στο πρόσωπο.

Τελείωσα στο στήθος του και αυτός τελείωσε μαζί μου. Ήταν πολύ καύλα! Τον γάμησα άλλη μια φορά μετά από μία εβδομάδα και μετά χάθηκε γιατί λέει δεν θέλει να γίνει πούστης.

Πάντως θα ήθελα να τον γαμήσω πολύ ακόμη!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")