Πως έγινα δουλάκι του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ένα αγόρι 25 ετών, αδύνατο, άτριχο και υποτακτικό, γι’ αυτό και πάντα έψαχνα κάποιον να με κάνει δουλάκι του. Είχα κάποιες εμπειρίες παλιότερα σε Master/slave φάσεις και ψαχνόμουν για κάποιον μόνιμο Αφέντη.

Ο Γιάννης είναι 28 και τον γνώρισα από το ίντερνετ ενώ έψαχνα κάποιον αυταρχικό τύπο. Εκείνος φαινόταν από την αρχή ότι γούσταρε τέτοιες φάσεις κι ότι δεν κολλάει σε τίποτα και αυτό με είχε εξιτάρει. Έτσι μου είπε να περάσω από το σπίτι του για να με τεστάρει το βραδάκι.

Αφού πλύθηκα καλά λοιπόν και έκανα αποτρίχωση πήγα στο σπίτι του. Μου άνοιξε γυμνός και το βλέμμα μου έπεσε αμέσως στον όμορφο πούτσο του. Ήταν καυλωμένος και τα αρχίδια του όπως τα έβλεπα ξυρισμένα και μεγάλα μου ερχόταν να τα καταπιώ.

-    «Γδύσου και πέσε στα γόνατα!», μου είπε αφού πρώτα μου έριξε μια γερή σφαλιάρα.

Κατάλαβα τότε ότι δεν ήταν μόνο λόγια όσα μου έλεγε και ότι ήταν αληθινός Αφέντης. Έτσι έκανα αμέσως ότι μου είπε και άρχισα να του παίρνω πίπα. Εκείνος μου κρατούσε το κεφάλι και μου το έσπρωχνε όλο και πιο βαθιά. Πνιγόμουν αλλά μου άρεσε πολύ. Ένιωθα ότι είμαι στο έλεός του. Ήθελα να τον ικανοποιήσω με κάθε τρόπο. Τον έγλειφα παντού. Το καυλί του ήταν πολύ σκληρό κι εγώ του το κατάπινα όλο μέχρι το λαρύγγι μου. Τα μάτια μου είχαν κοκκινίσει από το ζόρισμα αλλά συνέχιζα.

Κάποια στιγμή μου πέρασε στο λαιμό ένα κολάρο. Μου είπε ότι θα περπατάω στα τέσσερα πάντα και ότι θα είμαι η σκύλα του. Αισθανόμουν ντροπή αλλά με εξίταρε πάρα πολύ το ότι ήμουν το δουλάκι ενός άντρα. Με πήγε στα τέσσερα τραβώντας με από το λουράκι στο κρεβάτι του και τότε όπως ήμουν στημένο άρχισε να με γαμάει. Εγώ πονούσα αλλά εκείνος με κρατούσε δυνατά και δεν μπορούσα να ξεφύγω. Με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να με φτύνει ενώ συνέχιζε να με γαμάει αλύπητα. Στο τέλος και ύστερα από αρκετή ώρα με έχυσε στην πλάτη. Ξάπλωσε ανάσκελα και με έβαλε να του γλείφω τα πόδια. Μου είπε ότι του άρεσα και ότι γούσταρε να έχει μια σκύλα να την ξεφτιλίζει και να την παρτουζώνει με τα φιλαράκια του.

-    «Ήρθε η ώρα να δω τις αντοχές σου…» μου είπε και άρχισε να με δένει χειροπόδαρα πάνω σε ένα τραπέζι.

Έτσι όπως είχα ανοιχτά τα πόδια μου άρχισε να με μαστιγώνει στον κώλο. Ούρλιαζα από το πόνο αλλά εκείνος συνέχιζε. Με χτύπαγε στον κώλο, στην πλάτη, στα πόδια, παντού. Ύστερα σταμάτησε και με γύρισε ανάσκελα. Νόμιζα ότι το μαρτύριο θα τελείωνε αλλά έκανα λάθος. Έβαλε δυο ηλεκτρόδια στις ρώγες μου και άρχισε να μου κάνει electro. Το ρεύμα στην αρχή δεν ήταν τόσο δυνατό αλλά όσο προχωρούσε η ώρα τόσο δυνάμωνε την ένταση. Εγώ χτυπιόμουν και τον παρακαλούσα να σταματήσει αλλά εκείνος το άφησε να λειτουργεί και έφυγε.

Όταν πια δεν άντεχα άλλο ήρθε και έβγαλε τα κλιπς από τις βασανισμένες μου ρώγες. Με έλυσε και αμέσως έπεσα κάτω. Τότε με τράβηξε ξανά από το λουράκι μου και με έσυρε στα τέσσερα μέχρι το σαλόνι.

-    «Πιες σκύλα!», μου είπε.

Μπροστά μου ήταν ένα μεταλλικό μπολάκι σκύλου γεμάτο νερό. Άρχισα να πίνω νερό ενώ ο Αφέντης μου, μου πίεζε το κεφάλι προς το μπολάκι.

-    «Έτσι καριόλα! Από εκεί θα πίνεις και θα τρως».

Εγώ ένιωθα ταπεινωμένος αλλά δεν μπορούσα να αντιδράσω. Ξαφνικά με τράβηξε απότομα ενώ έπινα νερό και με πήγε στην τουαλέτα.

-    «Έχω κάτι καλύτερο για να ξεδιψάσεις σκύλα!», είπε και άρχισε να με κατουράει.

-    «Πιες τα δουλάκι, μην ντρέπεσαι…»

Σάστισα λίγο αλλά αμέσως με έπιασε από τα μαλλιά τραβώντας το κεφάλι μου πίσω και άρχισε να με κατουράει στο στόμα. Του τα ήπια όλα. Είχα καταλάβει πια τι είμαι και ποια ήταν η θέση μου!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")