Στο φορτηγό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Δημήτρη και είμαι είκοσι πέντε χρονών. Έχω φορτηγό και κάνω μεταφορές επίπλων.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχα πάει Πύργο για μια μετακόμιση. Είχα πάρει και ένα φίλο μου για παρέα όπως πάντα. Τελείωσα κατά τις οκτώ και γύριζα Αθήνα.

Μετά από λίγο ένα αγόρι, κάπου είκοσι δύο χρονών περίπου να ήταν, έκανε οτοστόπ. Σταμάτησα να τον πάρουμε. Είχαμε ψυλλιαστεί ότι ήταν πουστράκι. Μας είπε ότι πήγαινε Κόρινθο.

Δεν είπε κανένας τίποτε άλλο και τότε αποφάσισα να κάνω εγώ την πρώτη κίνηση. Έβαλα το χέρι μου στο μπούτι του κοντά στη πούτσα του. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του και μου έπιασε την πούτσα. Κατευθείαν έστριψα μέσα και σταμάτησα σε μια ερημιά.

-    «Θες πούτσο πουστράκι, ε;» του λέω.

-    «Πολύ!» μου απαντά.

Τότε γύρισα και ακούμπησα στην πόρτα, αυτός κάθισε στα τέσσερα στο κάθισμα, ενώ ο φίλος μου άνοιξε την πόρτα και καθόταν εκεί όρθιος.
Το πουστρέλι μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και άρχισε να μου τον γλύφει. Ο φίλος μου του έβγαλε το παντελόνι και αφού άλειψε με λιπαντικό την πούτσα του, του τον έχωσε για τα καλά. Αυτός δεν έβγαλε ούτε ένα «αχ» ενώ του είχα πιάσει το κεφάλι από τα μαλλιά και του γαμούσα το στόμα δυνατά.

Ήταν η πρώτη φορά που έκανα παρτούζα και που γαμούσα άντρα, και η καύλα μου ήταν μεγάλη για αυτό βογκούσα πάρα πολύ όπως και ο φίλος μου. Όταν ήρθε η ώρα να χύσει ο φίλος μου, έκανε στην άκρη το πουστράκι και έχυσε πάνω στην πούτσα μου.

Πρώτη φορά ένιωθα καυτά χύσια άλλου πάνω στην πούτσα μου. Ο φίλος μου είπε κατευθείαν στον πούστη:

-    «Γλύψτα και μην αφήσεις ούτε στάλα πάνω στην πούτσα του!»

Ο πούστης έπιασε δουλειά και ομολογώ ήταν γαμάτα! Εγώ δεν είχα χύσει ακόμα και τον κατέβασα κάτω, τον έβαλα να ακουμπήσει στο φορτηγό και του τον έχωνα από πίσω. Δεν μιλούσε καθόλου, μόνο βογκούσε. Τότε του λέει ο φίλος μου:

-    «Σταμάτα να βογκάς! Χεστήκαμε αν γουστάρεις. Κούνα λίγο τον κώλο σου να ευχαριστήσεις τον φίλο μου όπως ευχαρίστησες εμένα παλιοξεκώλι. Δεν  έχεις καλό γαμιά να σε μάθει;»

-    «Όχι…» λέει το πουστράκι.

-    «Εε, καλά. Κουνήσου τώρα όπως μπορείς και θα πάμε μετά οι δυο μας σπίτι σου να σου μάθω να του τα κάνεις αύριο που θα πάμε σπίτι του στην Αθήνα. Δεν νομίζω να έχεις δουλειά στην Κόρινθο;» είπε ο φίλος μου.

Ο πουστράκος του είπε ότι μπορεί να έρθει Αθήνα και κανονίσανε για αύριο. Εγώ έχυσα μέσα στον κώλο του ντυθήκαμε και μπήκαμε στο φορτηγό. Ο φίλος μου όμως όσο μας έβλεπε, είχε καυλώσει και έτσι τον έβαλε να του πάρει τσιμπούκι.

Ο πουστάκος του πήρε τσιμπούκι και του τα ρούφηξε όλα γιατί δεν μπορούσε να χύσει κάπου μέσα στο φορτηγό. Δεν ξεκαύλωσε όμως και για αυτό γύρισε και μου πήρε και εμένα τσιμπούκι όση ώρα οδηγούσα. Τρέλα!

Μετά τους άφησα αυτούς στην Κόρινθο και δώσαμε ραντεβού για αύριο!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")