Η προσφορά για το βάψιμο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 25 χρονών και μένω στην Αθήνα. Το σπίτι που μένω χρειαζόταν βάψιμο (καπνίζω και πολύ κιόλας) αλλά όλο το αλλά όλο το ανέβαλα γιατί δεν είχα χρόνο.

Περπατώντας στη γειτονιά μου, εντελώς τυχαία συνάντησα κάποιους τύπους που βαφανε την είσοδο μιας πολυκατοικίας. Ρώτησα τον έναν πόσο περίπου θα στοιχίσει το βάψιμο του σπιτιού μου και μου απάντησε ότι πρέπει να περάσει να το δει για να μου δώσει τιμή. Ήταν ένας πολυ ωραίος τύπος, ψήλος και γυμνασμένος γύρω στα 30-35 ο οποίος απ ότι μου είπε ήταν Αλβανός αλλά μιλούσε πολυ καλά ελληνικά.

Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και μου είπε ότι θα μου τηλεφωνήσει όταν βρει χρόνο για να περάσει να δει το σπιτιού Έναν πρωινό μόλις είχα ξυπνήσει και έπινα καφέ βλέποντας μια τσόντα, μου τηλεφώνησε ο Γιάννης (έτσι τον έλεγαν) και μου είπε ότι έχει χρόνο να περάσει πριν πάει στη δουλειά που είχε (το σπιτιού που έβαφε στη γειτονιά). Του έδωσα τη διεύθυνση αλλά του είπα να μην αργήσει γιατί ήθελα να ετοιμαστώ να φύγω για τη δουλειά και τον περίμενα βλέποντας την τσόντα. Μετά από λίγα λεπτά χτύπησε το κουδούνι και ανέβηκε στο σπίτι. Επειδή είχε ζέστη (ήταν καλοκαίρι) του άνοιξα με φανελάκι και μαγιώ. Γύρισε στα δωμάτια και περνώντας από το σαλόνι είδε την τηλεόραση που είχα σταματήσει στο pause, όταν είχε χτυπήσει το κουδούνι, την τσόντα σε μια σκηνή που μια ξέκωλη γκόμενα έπαιρνε τσιμπούκι. Κοίταξε για λίγο τη σκηνή χωρίς να πει τίποτα και συνέχισε να βλέπει το σπίτι και μετά μου είπε πόσο θα στοιχίσει.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν τσιμπημένη η τιμή που μου έδωσε και το σκεφτόμουνα.
Ήθελα πολύ να είμαι στη θέση της γκόμενας και να του πάρω μια βαθειά πίπα.
Για να τον κρατήσω λίγο ακόμα, τον ρώτησα αν θέλει να τον κεράσω καφέ. Μου απάντησε ότι θέλει ένα φραπέ. Μέχρι να τον ετοιμάσω, κάθισε στον καναπέ και έβλεπε τη σταματημένη εικόνα από την ταινία.

Έφερα τον καφέ και τον ρώτησα " Θέλεις να βάλω τίποτα στην τηλεόραση; Εγώ έβλεπα μια ταινία πριν έρθεις"
" Ναι", μου είπε, "το βλέπω το πουτανάκι, το ρουφάει καλά. Βάλε να δούμε"
Έβαλα κι εγώ την ταινία να παίζει. Ο Γιάννης έπινε τον καφέ και ακούμπησε το χέρι του στον πούτσο του.
Τότε δεν ξέρω πώς τόλμησα και τον ρώτησα: "Μήπως θέλεις ένα μασάζ;"
Χωρίς να απαντήσει ο Γιάννης , κατέβασε το παντελόνι και το μποξεράκι του και τρελάθηκα με αυτό που είδα! Ένας τεράστιος χοντρός πούτσος ο οποίος ήταν πολύ λίγο καυλωμένος. "Αν σηκωθεί αυτός δεν θα χωράει στο στόμα μου"
σκέφτηκα με λαχτάρα

Αμέσως γονάτισα και τον πήρα στο στόμα και στα επόμενα δευτερόλεπτα έγινε τεράστιος. Πρέπει να ήταν πάνω από 23 εκατοστά και τρομερά παχύς Με το ζόρι χωρούσε το τεράστιο πουτσοκέφαλο στο στόμα μου και μούγκριζα από κάβλα. Ο Γιάννης δεν μιλούσε καθόλου, μόνο έβλεπε την τσόντα. Το μόνο που είπε κάποια στιγμή ήταν "Κατά τα άλλα βιαζόσουν να φύγεις" κι εγώ του είπα "έχεις τεράστια ψωλάρα"

Πραγματικά τέτοια ψωλάρα δεν θα την έχανα με τίποτα και ήθελα οπωσδήποτε να την κάνω να χύσει Όταν ήταν έτοιμος να τελειώσει, σηκώθηκε όρθιος και εγώ γονατιστός δέχθηκα μια πλημμύρα από χύσια στη μάπα και στο στήθος μου.
Χωρίς να μιλήσει ντύθηκε, με χαιρέτησε και έφυγε.

Ήταν η πιο μεγάλη πούτσα που έχω ρουφήξει και το ευχαριστήθηκα πραγματικά.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")