Στο δοκιμαστήριο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η πρώτη και μοναδική φορά με έναν πωλητή ρούχων

Είμαι 22 χρονών, μελαχρινός, αθλητής (ποδοσφαιριστής), με πλούσια ερωτική ζωή αλλά πάντα ήθελα να κάνω μια φορά sex με έναν άντρα! Δυστυχώς όμως ποτέ δεν βρήκα τον κατάλληλο. Μέχρι που μια μέρα πρόσφατα πήγα για ψώνια σε γνωστό μαγαζί ρούχων (δεν λέμε όνομα για αυτονόητους λόγους) με την μητέρα μου θέλοντας να αγοράσω έναν καλό ντύσιμο, αλλά είμαι πολύ ιδιότροπος στα ρούχα και η κοπέλα δεν μπορούσε να βρει κάτι που να μου αρέσει και τότε μου λέει να περιμένω να φωνάξει έναν πωλητή για να με βοηθήσει.

Περίμενα λοιπόν εγώ χάνοντας την υπομονή μου μέχρι που σκάει μύτη αυτός!!!!
Έναν ψηλό παιδί, γύρω στα 25, αδύνατο με πολύ ωραίο σώμα, μπλε μάτια, ξανθός , με έναν μαύρο κουστούμι (για της ανάγκες της δουλειάς), και πολύ ανδροπρεπής . Τα έχασα τον κοίταζα σαν βλακας ειδικά όταν μου είπε με εκείνη την βαριά αλλά συνάμα γλυκιά φωνή «τι έγινε δεν μπορεί ο νεαρός να βρει έναν κουστουμάκι?» έμεινα άναυδος!!!

«όχι μας έχει πρήξει νεαρέ μου» (λέει η μητέρα μου) «εντάξει θα τον βοηθήσω εγώ να βρει ένα, έλα μαζί μου νεαρέ» εγώ άναψα με την μια, με πήγαινε στο τμήμα με τα κλασσικά ανδρικα κουστούμια και μου λέει με μια άνεση «γδύσου μέχρι το εσώρουχο να δω την φόρμα του σώματος σου».
Εγώ το έκανα αμέσως χωρίς δισταγμό! Και εκείνος με κοίταζε με ενδιαφέρον.
«μμμ, μεγάλες πλάτες, λεπτή μέση, και μικρά οπίσθια? Έχω ακριβώς αυτό που θέλεις φίλε μου» φεύγει προς την αποθήκη. Και επιστρέφει μετά απο λίγο με έναν κουστουμάκι.
«αυτό είναι ότι πρέπει για έναν αθλητικό σώμα σαν το δικό σου, φόρεσε το!

Αρχίζω και το φορώ μα πάντα κοιτιόμασταν στα μάτια.
«πολύ ωραίο, για κοίταξε το και εσύ στον καθρέφτη» «όντως ωραίο είναι αλλά κάτι λείπει δεν νομίζεις?» (του απαντώ) και φυσικά όπως καταλάβατε έλειπε η γραβάτα.
«έχεις δίκιο περίμενε να φέρω μια»

Φέρνει την γραβάτα και έρχεται απο πίσω μου να την δέσει.
Εκεί κοκάλωσα !!!
Ένιωθα το φούσκωμα του στον κωλο μου καθώς έδενε την γραβάτα. Με είχε ακουμπήσει έτσι επίτηδες απο πίσω μου για να δει αν θα αντιδράσω και επικαλούμενος ότι έδενε την γραβάτα ψηλοτριβοταν πίσω μου. Έκλεισα τα μάτια μου σε ένδειξη ότι μου αρέσει αυτό που έκανε και έτσι συνέχισε να τρίβετε πιο έντονα στον κωλο μου. Δεν μιλούσαμε καθόλου απλά κοιτιόμασταν. Τότε με πάει σε έναν δοκιμαστήριο μέσα, κλείνει την κουρτίνα και αμέσως του λέω:
«θα μας ακούσουν»
Για να πάρω την απάντηση:
«μην φοβάσαι εδω δεν κατεβαίνει σχεδόν κανείς» και συνέχισε να τρίβετε απο πίσω μου φιλώντας με στο λαιμό.

Άρχισε να με γδύνει σιγά, σιγά, εγώ είχα παραδοθεί πλέον στα χέρια του, με έκανε ότι ήθελε! Είχα βγάλει όλα τα ρούχα που μου είχε δώσει αυτός να φορέσω και ήμουν ολόγυμνος. Εκείνος απο πίσω μου να χαϊδεύεται και να με φιλαει.
Ένιωθα το φούσκωμα του στον γυμνό κωλο μου και καύλωνα πιο πολύ.

Χάιδευε με της τεράστιες παλάμες του το μικρό και γυμνασμένο κωλαρακι μου.
Άνοιγε με τα χέρια του τα κωλομαγουλα μου και χάιδευε την τρυπούλα μου με το χοντρό δάχτυλο του χωρίς όμως να το βάλει μέσα.
Με τρέλαινε και προσπαθούσα να μην βγάλω κανένα επιφώνημα ηδονής για να μην μας ακούσει κανένας!
Μετά έβγαλε τα ρούχα του και αυτός μέχρι το εσώρουχο και συνέχισε να είναι απο πίσω μου χαϊδεύοντας το κωλαρακι μου και την τρυπούλα μου με τα χοντρά δάχτυλα του.
«εσένα άμα σε γαμησω θα μου σπάσεις» Λέει χαριτολογώντας χωρίς να πάει ο νους μου κάπου.

Με γυρίζει μπροστά και με βάζει να γονατίσω μπροστά του. «έλα βγαλτον έξω περιμένει τόση ώρα» λέει!

Του κατεβάζω το εσώρουχο και τότε καταλαβα τι εννοούσε πριν?
Πετάγεται μπροστά μου μια χοντρή και μεγάλη πουτσα (γύρω στα 23 cm) χωρίς τρίχες μαζί με δυο τεράστια και πλούσια αρχιδια να κρέμονται.

«έλα βάλτο στο στόμα σου και περιποιήσου το» μου λέει με πλατύ χαμόγελο.

Αρχίζω και του μαλακιζω την πουτσα να καυλώσει λίγο και μετά την βάζω στο στόμα μου? Ήταν τόσο χοντρή που με δυσκολία την έβαζα στο στόμα μου.
Ήταν η πρώτη φορά που έπαιρνα τσιμπούκι και ένιωθα πολύ ωραία.
Μου έδινε τα αρχιδια του στο στόμα να τα πιπιλώ και μετά ξανά το καυλι του.
Μετά με σηκώνει πάνω και με βάζει να σκύψω με τον κωλο μπροστά του.
Ανοίγει τα κωλομαγουλα μου και αρχίζει να γλύφει την τρυπούλα μου προσπαθώντας να βάλει έναν δάχτυλο μέσα? Πόνεσα πολύ γιατί ήμουν παρθένος αλλά με λίγη πίεση τα κατάφερε και μου το έχωσε. Μου το έκανε αυτό για 5 λεπτά και μετά σηκώνετε όρθιος.

Έρχεται κοντά μου με την πουτσα καυλωμένη και αρχίζει να χαϊδεύει την τρυπούλα μου με το πουτσοκεφαλο μέχρι που κέντραρε καλά και άρχισε σιγά, σιγά να τον χώνει μέσα μου? Είχε κλείσει το στόμα μου με το δικό του και με φιλούσε γλυκά προσπαθώντας να με κρατεί ήσυχο για να μην φωνάξω. Ο πόνος με έλιωνε καθώς έχωνε την πουτσα του πόντο, πόντο μέσα στο κωλαρακι μου. Και με γαμούσε γλυκά λέγοντας μου με την βαριά αλλά πάντα γλυκιά φωνή του:
«αυτό το κωλαρακι ήθελα να το κάνω δικό μου απο την στιγμή που το είδα, σου παίρνω την παρθενιά καυλα μου, σε γούσταρα απο την πρώτη στιγμή που σε είδα να μπαίνεις στο μαγαζί» εγώ δεν μιλούσα, και αυτός συνέχισε να με γαμαει γλυκά και ήρεμα για να μην φωνάξω.

Πια άρχισε να ανοίγει η σούφρα μου και να μην πονώ πολύ, τότε μου τον έχωσε ολόγυμνος μέσα και άρχισε να με γαμαει πιο γρήγορα! Με βάζει να στηθώ στα 4 και με καβαλάει σαν σκύλος? Με γαμούσε πιο γρήγορα και δυνατά τώρα και ένιωθα της αρχιδαρες του να κτυπάνε στο κωλομαγουλα μου. Η μεγαλύτερη καβλα όμως ήταν που στο δοκιμαστήριο είχε καθρέπτες παντού και έβλεπα τον κωλο μου πως έχει ανοίξει στο πάχος της πουτσας του και της αρχιδαρες του να χτυπούν πάνω στα κωλομαγουλα μου.!

Ξαφνικά άρχισε να επιταχύνει τον ρυθμό του και καταλαβα ότι θα έχυνε «θα χύσω μέσα σου καυλα μου, θα αφήσω τα χυσια μου μέσα στο κωλαρακι σου» τότε ένιωσα την πουτσα του να διογκώνετε μέσα μου και το καυτό σπέρμα του να ρέει μέσα μου, ταυτοχρονως έχυνα και εγώ.

Έμεινε λίγο μέσα μου μέχρι να πάρει μια ανάσα και τον έβγαλε απο τον κωλο μου. Σηκωθήκαμε, σκουπιστήκαμε και ανεβήκαμε πάνω με το κουστούμι.

Ευτυχώς η μάνα μου είχε πάει στο τμήμα με τα γυναικεία και πρόβαρε έναν σωρό ρούχα χωρίς να καταλάβει ότι έλειπα αρκετή ώρα. Αγοράσαμε το κουστούμι και 2 φορέματα της μαμάς και μάλιστα ο πωλητής μας έκανε και πολύ καλή έκπτωση!!!

Καθώς έφευγα είδα ότι με κοιτούσε επίμονα σαν να μου λέει κάτι? Έβαλα το χέρια μου στην τσέπη και έπιασα έναν χαρτάκι? Ήταν το τηλ. Του και φεύγοντας κοιτιόμασταν ξανά στα μάτια μόλις βγήκαμε απο το μαγαζί πέταξα το χαρτάκι στα σκουπίδια χωρίς να το κοιτάξω?..!

Προτιμώ να τον θυμάμαι έτσι χωρίς να ξέρω ούτε καν το όνομα του.

Σε ευχαριστώ άγνωστε ξένε!!!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")