Ο εραστής των ονείρων μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αγαπητό xstream, θα ήθελα κι εγώ να καταθέσω μια πολύ καυλωτική ιστορία μου κι εκείνος που θα τη διαβάσει θα καταλάβει ότι γράφω για εκείνον: «ο εραστής των ονείρων μου».

Ήμουν διακοπές σε κάποιο νησί του βόρειου Αιγαίου και τον είδα από μακριά. Αμέσως μου έκανε εντύπωση. Δεν έμοιαζε με τους άλλους. Είχε αυτό που να ζητούσα από χρόνια. Ένας άντρας κλεισμένος στο χώρο του μακριά από τους ανθρώπους, απομονωμένος με τα πάθη του.

-    «Με λένε Νικήτα», (φανταστικό όνομα) μου είπε. «Κι έχω ανάγκη από συντροφιά».

Αμέσως ανταποκρίθηκα. Έμεινα πλάι του κι αρχίσαμε να συζητάμε για το παρελθόν. Δεν είχε ξαναπάει με άντρα αλλά εκεί στη μοναξιά του αναζητούσε έναν φίλο που θα τον ικανοποιεί όμως και τις ανομολόγητες καύλες του. Εγώ πάλι είχα πάρει αρκετά τσιμπούκια σε γκόμενους αλλά το κωλαράκι μου το είχα δώσει μόνο σε δυο μόνιμες σχέσεις μου.

Πήρα να καυλώνω φοβερά καθώς σκεφτόμουνα πως ήταν τόσο αγνός μα συνάμα τόσο ερεθιστικά άντρας που δεν έβλεπα την ώρα να χαϊδέψω το καυλί του. Μου εξομολογούνταν πως συχνά φαντασιώνονταν πως θα ήταν να βρεθεί με άντρα εκείνος σε ενεργητικό ρόλο και τότε πλησίασα προς το μέρος του και τον ακούμπησα στο μπούτι. Τινάχτηκε σαν ελατήριο μα εγώ πια δε σταματούσα. Το χέρι μου ανέβηκε πιο πάνω. Με κοίταξε βαθιά μέσα στα μάτια σαν να μου έλεγε: «Έλα και πάρε την ψωλή μου στο στόμα σου».

Σαν υπνωτισμένος του κατέβασα το παντελόνι κι αρχίσαμε με μαεστρία να του γλύφω τις αρχιδόμπαλες και να του παίζω την πούτσα. Μικροί αναστεναγμοί έβγαιναν από το στόμα του. Τότε βύθισα την πούτσα του στο καυτό μου λαρύγγι. Εκείνος πίεζε τον κεφάλι μου να μπει η ψωλή του βαθιά μέσα μου.

Ένιωθα το κωλαράκι μου να ανοίγει σαν μουνάκι. Άρχισα να το κουνώ πέρα δώθε σαν τσουλάκι που κάνει σόου στον σκίστη του. Ο Νικήτας με χέρια που έτρεμαν πήρε να χουφτώνει τα σφιχτά μου κωλομέρια. Τώρα ήταν η σειρά μου να βογκήξω από καύλα.

Με άκουγε κι η πούτσα του γάμαγε δυνατά το λαιμό μου. Σε λίγο βγήκε κι εγώ τον οδήγησα στην κωλαχαράδρα μου. Μου έκανε έναν ερεθιστικό πινελάκι κι αφού του φόρεσα έναν προφυλακτικό τον άφησα να μπει μέσα μου βαθιά φωνάζοντας πως ήταν ο άντρας της ζωής μου και πως τον ονειρευόμουν όλη μου τη ζωή. Εκείνος κόλλησε το στήθος του πάνω στη λευκή βελούδινη σάρκα μου και μου έγλυφε τους λοβούς των αφτιών ενώ μου ψιθύριζε πως ήμουν η καλύτερη γκόμενα. Ένιωθα πόντο - πόντο να σπάει η παρθενιά του κώλου μου από το χοντρό του εργαλείο και τα αρχίδια του να με χτυπούν στα κωλομέρια ενώ είχαν γίνει σαν πέτρα.

Ο Νικήτας ψιθύρισε πως δεν αντέχει άλλο και τότε αργά τον έκανα να βγει από μέσα μου και πήρα θέση κάτω από τα αρχίδια του. Το σπέρμα του έπεσε πηχτό και καυτό πάνω στα πλατιά μου τσιμπουκόχειλα. Άνοιξα το στόμα να χαρώ τη γεύση του. Μια ποσότητα έπεσε πάνω στις σηκωμένες θηλές μου. Μάζεψα λίγα υγρά του και με αργές κινήσεις χάιδεψα τη σούφρα μου. Ο άντρας μου φώναζε από καύλα καθώς πήρα  α του σκουπίζω με τη γλωσσάρα μου την ερεθισμένη ακόμα πούτσα του.

Σε λίγο ήμασταν πάλι αγκαλιά σαν ερωτευμένοι παθιασμένοι εραστές και η βραδιά μας κύλησε μέσα στα φιλιά και τα χάδια. Αγάπη μου, διαβάζοντας την ιστορία μας ελπίζω να τρελαθείς ξανά από καύλα και σύντομα να έρθεις κοντά μου να σου ξαναδώσω όλες μου τις τρύπες που ανοίγουν και κλείνουν με πόθο για σένα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")