Σεξ στην ευρωκάλπη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Δευτέρα πρώτη Ιουνίου χάλασε ο κόσμος να χτυπάει το κινητό μου. Μετά από Κυριακάτικο μεθύσι και ξενύχτι δεν είχα τη δύναμη να ξυπνήσω. Κατά το απογευματάκι σηκώνομαι και μου λέει τα λυπητερά νέα η μάνα μου: είχα κληρωθεί να είμαι στη εφορευτική επιτροπή, οπότε το τριήμερο που είχα κανονίσει για διακοπές πάει.

Για να μην τα πολυλογώ ήλθα από Πάτρα που σπουδάζω, Αθήνα, σε μικρό δήμο που μένω, σχετικά κοντά στο κέντρο. Είμαι είκοσι χρονών με λένε Δημήτρη και από νωρίς κατάλαβα ότι μου αρέσει το αντρικό φύλο και είχα πολλές εμπειρίες από μικρός κυρίως σε πίπες, όχι σεξ.

Ξυπνάω Κυριακή πρωί με νεύρα, ώσπου φτάνω στο σχολείο και αντικρίζω ένα θαύμα της φύσης: κουστουμαρισμένος, με ωραία γραβάτα, φρεσκοξυρισμένος, μοσχομύριζε ωραία αντρική κολόνια (να μην κάνω διαφήμιση), όχι πάνω από είκοσι πέντε, γενικά θαύμα της φύσης, ψηλός, λυγερόκορμος. Αμέσως σταμάτησαν οι αναστολές και τα νεύρα.

Γνωριστήκαμε, του έδωσα το χαρτί, από πίσω ήρθε και μία που ήταν γραμματέας και ετοιμαστήκαμε. Για να μην πολυλογώ ξεκίνησε η ψηφοφορία και ήμασταν οι τρεις μας, εγώ να γδύνω με τα μάτια τον Κωνσταντίνο κι αυτός να ψιλοκοιτάει.

Τρεις και κάτι κάνουμε ένα διάλειμμα για φαγητό και ξεκούραση και ειδοποιεί η κυρία Μαρικαίτη (γραμματέας) ότι πετάγεται μέχρι το περίπτερο για λίγο. Με το που φεύγει και κλείνει την πόρτα, ένιωσα το υπέροχο αλαβάστρινο χεράκι του να χουφτώνει το τουρλωτό κωλαράκι μου και μια φωνή να μου λέει:

-    «Ώστε την κουνάς την αχλαδιά Δημητράκη;»

Ενώ μου ξέφυγε ένας βαθύς αναστεναγμός, είχα και τρεισήμισι μήνες χωρίς να φάω πούτσο και μου ξαναχούφτωσε το κωλαράκι και είδα τον πούτσο του σιγά-σιγά να ανεβαίνει. Μεγάλα προσόντα έκρυβε. Ανταλλάξαμε κινητά και μου πρότεινε να πάμε μετά την καταμέτρηση για ποτό και ότι θα περνάγαμε ωραία.

Λόγω του ότι δεν ήρθε άλλος στην εφορευτική και της σχετικής κίνησης το απόγευμα, ψήφισαν αρκετοί και αργήσαμε να τελειώσουμε την καταμέτρηση. Τελειώνοντας κατά τις δύο, η κυρία Μαρικαίτη έφυγε και εμείς ήταν να πάμε σε κάποια υπηρεσία τα αποτελέσματα, δεν πολυκατάλαβα. Με πήρε στο αυτοκίνητό του, πήγαμε κάπου, και αφού τελειώσαμε κατά τις τρεις και κάτι μου ζήτησε να τον ξεναγήσω στην πόλη, μιας και ήταν από Λαμία και δεν ήξερε την Αθήνα και καλά.

Πήγαμε σε ένα μπαράκι στην παραλιακή. Με δυσκολία μπήκαμε και άρχισε να με κερνάει σφηνάκια και μετά, όταν έκανα λίγο κεφάλι, με πήρε και πήγαμε στο ξενοδοχείο όπου έμενε. Μπαίνοντας στο δωμάτιό του αγρίεψε…

-    «Τώρα θα νιώσεις τι πάει να πει άντρας πουστράκο μου!» μου είπε και άρχισε να ξεντύνεται γρήγορα.

Έμεινε γυμνός και με βοήθησε να ξεντυθώ. Μου έδωσε την πούτσα του στο στόμα μου και γρήγορα πήρε τις τεράστιες διαστάσεις των 18 εκατοστών και άρχισα να την γλύφω, ώσπου ήταν έτοιμος να χύσει. Τον έβγαλε λίγο έξω τον έπαιξε και έχυσε στο πρόσωπό μου. Μετά με κόλλησε στον τοίχο και άρχισε να παίζει να χαϊδεύει να δαγκώνει το κωλαράκι μου, να το ρουφάει… μου έκανε μέχρι και σημάδια απ' το ρούφηγμα στα κωλομέρια μου. Κι όλο μου έλεγε πόσο καυλωτικό κωλαράκι έχω (κι είναι αλήθεια, είναι τουρλωτό και προκλητικό και ανάβει εύκολα φαντασιώσεις).

Σάλιωσε ένα δαχτυλάκι και μου έβαλε δάχτυλο, ενώ ευχαριστήθηκε όταν είδε πόσο εύκολα άνοιγε, μιας και είχα κάνει αρκετές (όχι πολλές) φορές σεξ. Μετά με γύρισε να γλύψω τον πούτσο του που είχε αρχίσει πάλι να σηκώνεται. Έψαξε στο σακάκι του βρήκε και έβαλε καπότα και με ξανακόλλησε στον τοίχο. Μου άνοιξε τα κωλομάγουλα και μου έβαλε με μιας τον πούτσο του με δύναμη. Με πόνεσε και ξέφυγε απ’ τα χείλη μου μια μικρή κραυγή.

Έβαλε το χέρι του για να μου κλείσει το στόμα και μου ψιθύριζε καυλόλογα στο αφτί ενώ άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου σιγά και να δυναμώνει τον ρυθμό του, ώσπου συνήθισα και έφυγε ο πόνος. Με γάμαγε υπέροχα και δεν ήθελα να τελειώσει. Πάνω που το σκεφτόμουν αυτό, τον νιώθω να βαριανασαίνει και να μπαίνει με φόρα βαθιά μέσα μου και να μου φωνάζει ότι με χύνει και με κάνει δικό του.

Πέσαμε ξεροί για ύπνο και μας ξύπνησε το μεσημέρι το κινητό του. Μετά, έκατσε ανάσκελα στο κρεβάτι και μου έβαλε να του γλύψω τον πούτσο και όταν του σηκώθηκε αρκετά, με έβαλε να του κάνω ιππασία. Προσπάθησα να κάτσω πάνω στον πούτσο του αλλά επειδή δεν πέτυχε και πολύ καλά το εγχείρημα, με έπιασε και μου είπε:

-    «Θα σε τιμωρήσω τώρα εγώ!»

Με έβαλε μπρούμυτα στο κρεβάτι, με πίεζε με δύναμη, μου άνοιξε το κωλαράκι και μου έβαλε τον πούτσαρό του χωρίς καπότα και άρχισε να με γαμάει αλύπητα. Στην αρχή πόνεσα λίγο, αλλά σύντομα ο πόνος υποχώρησε και μια γλύκα με κυρίευσε. Αν και ο πούτσος του γέμιζε ασφυκτικά το κωλαράκι μου. Ώσπου έχυσε και έπεσε πάνω μου… ένιωθα λίγο-λίγο τον πούτσο του να ξεκαυλώνει και να τρέχουν τα χύσια του απ’ την τρυπούλα μου και μου δάγκωνε το αφτί και μου έλεγε καυλόλογα.

Σε κάποια στιγμή ξαναθέριεψε το καυλί του και τον ξανάβαλε στην ίδια στάση. Μου έριξε ένα ακόμη γαμήσι που κράτησε πολύ ώρα, ώσπου έχυσε και μου είπε πως είμαι και μεγάλη πουτάνα και με ξενέρωσε.

Κάναμε μπάνιο, και μου έβαλε στο τέλος να του πάρω μία ακόμα πίπα και φύγαμε αφού ανταλλάξαμε και e-mail για να τα λέμε, και του υποσχέθηκα να τον φιλοξενήσω στο φοιτητικό σπίτι μου στην Πάτρα για να επαναλάβουμε το γαμήσι…

Να λοιπόν που είχαν και κάτι καλό οι ευρωεκλογές!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")