Το μυστικό μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Είμαι είκοσι πέντε ετών και είμαι γενικά εμφανίσιμο αγόρι, από πάντα ήμουν. Πρόσεχα το σώμα μου και ήμουν το όνειρο κάθε γκόμενας.

Δεν το λέω γιατί είμαι ψώνιο. Να σκεφτείτε την μισή περιοχή με τα καλύτερα γκομενάκια την είχα πηδήξει εγώ. Βέβαια ήμουν και είμαι στρέητ μετά από αυτό, αν και μου άφησε τραύματα…

Λοιπόν, αυτό συνέβη όταν ήμουν είκοσι ένα ετών περίπου. Είχα περάσει στην Αθήνα και ζούσα μόνος, πρώτη φορά στην ζωή μου, και μου άρεσε. Εκεί είχα πιάσει φιλίες με έναν μεγαλύτερο μου, τον Αργύρη σαράντα επτά ετών. Ήταν ιδιοκτήτης κλαμπ, ωραίος άντρας, εννοώ εμφανίσιμος, και είχε αρχίδια που λέμε.

Ήταν 1.90 περίπου, ούτε παχύς, ούτε αδύνατος, νορμάλ τα κιλά, φορούσε πάντα κυριλέ ρούχα, είχε καρφάκια μαλλιά και ωραίο πρόσωπο αντρίκιο. Γενικά, το μόνο του ελάττωμα; Γούσταρε να γαμάει αγοράκια, και δεν μου την είχε πέσει λίγες φορές, απλά εγώ δεν είμαι γκέι, και έτσι απλώς δεν του έκατσα. Αλλά αυτός εκεί…

Έτυχε να έχω ξεμείνει λοιπόν από λεφτά γιατί παίξαμε ποκεράκι με τα παιδιά και τα έχασα όλα. Έτσι, τι να ζητήσω από τους γονείς θα με μαχαίρωναν. Είχα μείνει ταπί και ψύχραιμος και ο σπιτονοικοκύρης μου είχε ξηγηθεί: «Αν αργήσεις το νοίκι, μαζεψέ τα!» και το εννοούσε.

Οι φίλοι μου δεν είχα λεφτά και λογικό είναι, φοιτητές ήταν και αυτοί, έτσι σκέφτηκα να ζητήσω χρήματα από τον Αργύρη. Έτσι συναντηθήκαμε για καφέ και του είπα εν ολίγης τι έπαθα. Ο Αργύρης είπε αμέσως:

-    «Εγώ, εγώ, μην το συζητάς!»

Και έβαλε το χέρι του στο μπούτι μου.

-    «Εμ… Αργύρη δεν τα συζητήσαμε αυτά;», του είπα εγώ αλλά εκείνος συνέχισε:

-    «Θες τα λεφτά η όχι;»

Ένιωσα λες και ήμουν σε αυτές τις ταινίες με την γκομενάρα που της κάνουν μεγάλες προσφορές να την πηδήξουν, αλλά είχα στενέματα και ήθελα τα λεφτά. Έτσι του ξεκαθάρισα:

-    «Μόνο τσιμπούκι..»

Και κανονίσαμε. Αν και νευρικός ακολούθησα τον Αργύρη στο σπίτι του. Είχε μεγάλο σπίτι και ωραίο, αλλά καθόλου περίεργο εφόσον είχε τόσο χρήμα. Εκείνος έβγαλε το πουκάμισο και το παντελόνι… ήλπιζα να άλλαζε γνώμη αλλά εγώ πήρα βαθιά ανάσα και κάθισα δίπλα του στον καναπέ. Έσκυψα αλλά εκείνος είπε:

-    «Όχι έτσι, στα γόνατα σε θέλω!»

Έτσι έκατσα στα γόνατα μπροστά του, έπιασα το μαύρο κολλητό μποξεράκι και το κατέβασα. Ο πούτσος του ήταν καυλωμένος ήδη και είχε τεράστιες φλέβες παντού. Εγώ πήρα μια ανάσα και άρχισα να γλύφω το πουτσοκέφαλο σαν πόρνη γύρω-γύρω…

Εκείνος με κοιτούσε με αμείωτη καύλα και ειρωνεία. Αυτό που με ερέθιζε ήταν οι πουτσότριχες του. Ήταν κοντές και άγριες και άγγιζαν τα χείλη μου καθώς τον έβαζα όλον μέσα.

Ο Αργύρης άρχισε να βογκάει… έγλυψα και τα αρχίδια του… για κάποιο λόγο ερεθίστηκα εντελώς με αυτό που έκανα. Έχυσε στο στόμα μου και μετά εγώ τα έφτυσα.

Ευτυχώς πλήρωσα το νοίκι και δεν θα ξανακάνω κάτι τέτοιο.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")