Ηδονή στο Άμστερνταμ (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το Δεκέμβριο που πέρασε κάναμε με την γυναίκα μου ένα ταξίδι στην Ολλανδία, φιλοξενούμενοι στο σπίτι ενός ζευγαριού που έχουμε γνωρίσει σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι. Αυτός 36 και αυτή 32, εμείς λίγο μεγαλύτεροι, αλλά σημασία έχει ότι κάνουμε καλή παρέα. Ανοιχτά μυαλά τα παιδιά, όπως κι εμείς, ζήσαμε απίστευτες ερωτικές εμπειρίες.
Τις πρώτες μέρες ήμασταν σχετικά μαζεμένοι. Πολλά ερωτικά σχόλια, μπηχτές για διάφορες τρέλες, ήταν δεδομένο ότι όλοι θέλαμε να πάμε σε πιο πικάντικα πράγματα και έτσι την τέταρτη ημέρα που ήμασταν εκεί, το παιχνίδι άρχισε. Αποφασίσαμε να διασκεδάσουμε ξεχωριστά εκείνη την ημέρα. Αλλού οι άντρες αλλού οι γυναίκες και μετά να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας.

Ο Μπαστιάν κανόνισε με δύο φίλους του ακόμα και έτσι όλοι μαζί ξεκινήσαμε την αντρική μας περιήγηση στη νύχτα του Άμστερνταμ, η οποία είχε λίγο απ’ όλα, με αποτέλεσμα όταν καταλήξαμε κατά τις δύο το πρωί σε ένα strip club, να είμαστε ήδη καυλωμένοι και με το κεφάλι ανάλογα φτιαγμένο από το αλκοόλ. Το club αυτό, εκτός από τη μεγάλη σάλα είχε και privet χώρους, οι οποίοι στην ουσία ήταν μικρά δωματιάκια με δύο καναπέδες και ένα τραπέζι που έκλειναν κατά προτίμηση όταν «χρειαζόταν» με μία βαριά κουρτίνα. Όταν η κουρτίνα έκλεινε, ήξεραν όλοι στο μαγαζί ότι δεν πρέπει να την ανοίξουν. Στο τραπέζι επάνω υπήρχε ένα σταντ με προφυλακτικά, ένα μπουκαλάκι λιπαντικό και υγρά μαντηλάκια. Οργανωμένοι.

Κάθε γυναίκα που καλούσαμε στο «δωματιάκι» μας, ανέβαινε πάνω στο τραπέζι και ξεκινούσε το show της, καταλήγοντας κάτω από το τραπέζι, να χορεύει γυμνή ανάμεσα στα πόδια μας πηγαίνοντας από τον έναν στον άλλο και τρίβοντας το γυμνό της κορμί πάνω μας, με όσο πιο καυλωτικό τρόπο μπορούσε βέβαια. Εγώ καθόμουν στο μέσα μέρος του χώρου, δίπλα στον Μπαστιάν, και απέναντί μας στην άλλη μεριά του τραπεζιού οι δύο φίλοι. Ήμασταν όλοι απίστευτα καυλωμένοι και φτιαγμένοι με τον ένα «χορό» να διαδέχεται τον άλλο από όλες αυτές τις μουνάρες. Τρίβαμε τα καυλιά μας με μανία και εγώ δεν ξέφυγα του πειρασμού να ρίχνω κλεφτές ματιές στον καβάλο του Μπαστιάν κάθε φορά που αυτός τραβιόταν πιο πίσω για να χορέψει κάποιο μουνί ανάμεσα στα πόδια του.

Όταν όμως τον είδα να τραβιέται πιο πίσω, να ξεκουμπώνει το παντελόνι του και να βγάζει έξω έναν υπέροχο χοντρό και μακρύ πούτσο τρελάθηκα! Η γκόμενα ήταν στην άλλη μεριά του τραπεζιού χορεύοντας ανάμεσα στους φίλους μας και ο Μπαστιάν τρελά καυλωμένος, έβαλε λιπαντικό στα χέρια του και άρχισε να παίζει με τον πούτσο του χαζεύοντας τον κώλο της μουνάρας. Εγώ με ανοιχτό το στόμα δεν μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια μου από αυτό το καυλί. Ένα χέρι στον σβέρκο μου που έσπρωχνε το κεφάλι μου κάτω με επανέφερε στη πραγματικότητα. Ο Μπαστιάν με κοιτούσε και γελούσε, με το ένα του χέρι έπαιζε το καυλί του και με το άλλο έσπρωχνε το κεφάλι μου κάτω. Δεν υπήρχε καμία αντίσταση και καμία δεύτερη σκέψη.

Την επόμενη στιγμή ήμουν μπουκωμένος με ένα τεράστιο καυλί, γονατισμένος στο πάτωμα ανάμεσα στα πόδια του. Η γλώσσα μου, τα μάγουλά μου, ο ουρανίσκος μου, απολάμβαναν κάθε χιλιοστό αυτού του θεϊκού δημιουργήματος. Τα αρχίδια του όταν τα ρουφούσα γέμιζαν το στόμα μου και με έκαναν να θέλω να τα καταπιώ. Δεν κατάλαβα πόση ώρα είχε περάσει που τον τσιμπούκωνα, όταν δύο χέρια με σήκωσαν από το πάτωμα στα πόδια μου. Κοίταξα γύρω μου. Δεν υπήρχε stripper, η κουρτίνα ήταν κλειστή και πριν προλάβω να καταλάβω περισσότερα βρισκόμουν μπρούμυτα ξαπλωμένος πάνω στο τραπέζι με το κεφάλι μου στη μία πλευρά και τα πόδια μου στην άλλη.

Δεν κατάλαβα ποιανού ο πούτσος άρχισε να μου πηδάει το στόμα, ούτε ποιος μου κατέβασε και έβγαλε το παντελόνι. Κατάλαβα μόνο την απέραντη ηδονή που μου προσέφερε η γλώσσα που λίγα δευτερόλεπτα μετά, μου μούσκευε και γαμούσε τη κωλοτρυπίδα, ενώ δύο χέρια μου άνοιγαν τα κωλομάγουλα διάπλατα. Ο πούτσος στο στόμα μου αντικαταστάθηκε από άλλον. Κανένας από τους δύο δεν ήταν του Μπαστιάν γιατί το μέγεθός του το είχα αντιληφθεί καλά λίγο νωρίτερα. Αυτό σημαίνει ότι ήταν ο κάτοχος της γλώσσας πίσω μου.

Συνέχισα να γλύφω και να ρουφάω αχόρταγα. Πίσω μου αισθάνθηκα ένα δάχτυλο να πασαλείβει με άφθονο λιπαντικό την κωλοτρυπίδα μου και η γλώσσα αντικαταστάθηκε από ένα, μετά δύο και τελικά τρία δάχτυλα που μου πηδούσαν τη σούφρα συνοδευόμενα από λόγια που άκουγα μεν αλλά δεν καταλάβαινα. Ο κώλος μου είχε χαλαρώσει αρκετά και κάθε φορά που τα δάχτυλα τραβιόντουσαν έξω, αισθανόμουν το λιπαντικό να αναβλύζει μέσα από τη τρύπα μου και να τρέχει στα μπούτια μου. Με είχε ανοίξει για τα καλά.

Κατάλαβα ότι τα καλύτερα έρχονται όταν με άρπαξε από τα πόδια και με τράβηξε πιο έξω στο τραπέζι. Ο κώλος μου και τα πόδια μου ήταν στον αέρα όταν αισθάνθηκα το κεφάλι του καυλιού του να περνάει μέσα στη χαλαρή τρύπα μου. Ο πούτσος του πάτωσε μέσα μου με ευκολία. Τα αρχίδια του σκάγανε βαριά πάνω στα κωλομέρια μου κάθε φορά που έκανε γεώτρηση στο κωλάντερό μου. Την ίδια στιγμή που ο Μπαστιάν με γαμούσε και πίεζε το καυλί του μέσα μου με τέτοια μανία σα να ήθελε να βάλει και τα αρχίδια του μέσα στο κώλο μου, οι άλλοι δύο φίλοι μας περιποιούνταν το στόμα μου εναλλάξ ή και οι δύο μαζί. Το καυλί μου κρεμότανε στον αέρα προς το πάτωμα όταν άρχισα να τρέμω και να χύνω.

Με τον πούτσο του τέρμα μέσα μου και τα αρχίδια του κολλημένα στα κωλομάγουλα μου, ο Μπαστιάν με τράβηξε από το τραπέζι, έκατσε στον καναπέ και με άφησε να τον καβαλάω κοιτώντας τους άλλους δύο που τραβούσαν στην άκρη το τραπέζι και έρχονταν να σταθούν μπροστά μου για να συνεχίσουν να κρατούν απασχολημένα το στόμα μου και τα χέρια μου με τα καυλιά τους. Είχαμε και οι τέσσερις χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, αφού αυτοί προσπαθούσαν με οποιοδήποτε τρόπο να έχουν μέσα μου τα καυλιά τους και εγώ είχα γίνει μία, ανήμπορη να αντιδράσει στις ορέξεις τους, πουτάνα.

Ο Μπαστιάν με εμένα πάνω στο καυλί του ήρθε πιο έξω στον καναπέ και με τράβηξε να ξαπλώσω την πλάτη μου στο στήθος του. Ο Νίκολας ανέβηκε πάνω στον καναπέ, καβάλησε πάνω από το στήθος μου και άρχισε να πηδάει το στόμα μου. Γρήγορα εξοικειώθηκα με το καυλί του και βρίσκοντας τρόπο να αναπνέω τον άφησα να μου γαμάει το λαρύγγι. Η αίσθηση των αρχιδιών του που χτυπούσαν πάνω στο σαγόνι μου κάθε φορά που ο πούτσος του έφθανε βαθιά στο λαιμό μου, ήταν μοναδική και με έκανε να ανατριχιάζω. Είχα καυλώσει ξανά και ο πούτσος μου χτυπούσε σα ξύλο πάνω στη κοιλιά μου με κάθε προσπάθεια του Μπαστιάν να με σηκώσει εντελώς στον αέρα με το καυλί στου στο πάτο μου. Δεν έβλεπα κάτω αφού ο Νικ μου έκοβε τη θέα, αλλά αισθάνθηκα τα πόδια μου να σηκώνονται στον αέρα και το καυλί του Μπαστιάν να γλιστράει από μέσα μου.

Ο Αντρέας το αντικατέστησε γρήγορα με το δικό του και άρχισε να πηδάει τον κώλο μου με μανία. Ήταν σαφώς μικρότερος από τον Μπαστιάν αλλά δεν με χάλαγε καθόλου. Έπιανε πολύ εύκολα πάτο και τα αρχίδια του πλατσούριζαν στο λιπαντικό μέσα στον κώλο μου. Βγήκε και ξαναμπήκε μέσα μου ο Μπαστιάν. Άρχισαν αυτό το παιχνίδι γαμώντας με εναλλάξ και με τον Νικ πάντα να φροντίζει να κρατάει το κεφάλι μου καρφωμένο με το καυλί του πάνω στο στήθος του Μπαστιάν.

Επιχείρησαν δύο φορές να μου πηδήξουν τον κώλο και οι δύο μαζί αλλά δεν τα κατάφεραν. Την Τρίτη όμως το πέτυχαν. Με το Μπαστιάν ήδη μέσα μου, το καυλί του Αντρέας άρχισε να περνάει αργά τη χαλαρή μου τρύπα που τώρα άνοιγε στα όριά της. Έχασα την ανάσα μου τη στιγμή που μπήκε όλος μέσα μου και ο Αντρέας. Δεν ξέρω αν τα μάτια μου βγήκαν από τη θέση τους, αν γύρισαν ανάποδα ή τι άλλο μπορεί να έπαθα, όμως μόλις άρχισαν να με γαμάνε και οι δύο μαζί βρέθηκα σε κατάσταση αμόκ. Από τη τρέλα μου προσπαθούσα να καταπιώ τον πούτσο του Νίκολας στο στόμα μου, ρουφούσα και δάγκωνα τα αρχίδια του και εκείνος μου γαμούσε το στόμα με μανία.

Όταν πια ο κώλος μου άνοιξε για τα καλά γύρω από τα δύο καυλιά, το γαμήσι που έφαγα ήταν απίστευτο. Ο Νίκολας άδειασε τα χύσια του μέσα στο λαιμό μου και εγώ άρχισα να χύνω για ακόμα μία φορά. Οι άλλοι δύο αφού περιποιήθηκαν τον κώλο μου για αρκετά λεπτά ακόμα, βγήκαν από μέσα μου, πέταξαν τα προφυλακτικά και άδειασαν τα αρχίδια τους στο πρόσωπο και το στόμα μου. Ο Νικ που είχε ξανακαυλώσει και δεν είχε γαμήσει, μου τράβηξε ένα γρήγορο γαμήσι όπως ήταν, με ξανάχυσε και σταματήσαμε να ηρεμήσουμε.

Όταν γυρίσαμε στις γυναίκες μας δεν μοιραστήκαμε βέβαια μαζί τους ότι έγινε, αλλά τους είπαμε για το strip club και ότι περάσαμε καλά. Οι επόμενες ημέρες είχαν πολλά να μας προσφέρουν ακόμα και θα πούμε και για αυτές.

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")