Χωρίς ταμπού

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Διαβάζω πολύ τακτικά τη σελίδα και δεν το κρύβω ότι είμαι ενθουσιασμένος κάθε φορά που βλέπω μια νέα ιστορία. Παρόλα αυτά ποτέ δεν θέλησα να γράψω γιατί πολύ απλά δεν είχα εμπειρία και εννοώ με το αρσενικό φύλο το οποίο ανακάλυψα στα 20 ότι μου αρέσει. Είμαι 22 ετών και είχα κάνει τίποτα από αυτό που πραγματικά ήθελα

Αυτό μέχρι την περασμένη Τετάρτη που μια φίλη είχε γενέθλια και με είχε καλέσει στο σπίτι της. Εκεί συνάντησα πολλούς γνωστούς και γνωστές όμως αυτό που μου τράβηξε την προσοχή ήταν ο καινούριος φίλος - αγόρι της Μαρίας (που είχε γενέθλια).
Γνωριστήκαμε και βρήκαμε πολλά κοινά. Η ώρα πέρναγε και η Μαρία όπως και εμείς άλλωστε ήπιαμε λίγο παραπάνω και σιγά σιγά άρχισαν να φεύγουν τα πιο πολλά παιδιά. Έμεινα εγώ η Μαρία ο Κώστας το αγόρι της και η Ιωάννα που από ότι κατάλαβα ήταν γνωστή του Κώστα που απλώς την  είχε φέρει μαζί του να γνωρίσει τα παιδιά. Συγιρισαμε το σπίτι λιγάκι και κάτσαμε να πιούμε ένα ποτό τελευταίο να χαλαρώσουμε.

Οι κοπέλες πήγαν και άλλαξαν έβαλαν κάτι πιο ελαφρύ που εγώ το χαρακτηρίζω πιο πρόστυχο και ήρθαν στο σαλόνι. Έκατσαν λιγάκι μας καληνύχτισαν και πήγαν για ύπνο. Με το Κώστα τα λέγαμε κανένα μισάωρο και κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβω ουσιαστικά με ρώταγε αν είχα κάνει έρωτα με άντρα. Του απάντησα ψιλο-σοκαρισμένος 'όχι' και η επόμενη ερώτηση του ήταν αν ήθελα. Το έπαιξα και εγώ τάχα άτομο χωρίς taboo και του απάντησα πως δεν κολλάω σε κάτι τέτοια.

Τότε ήταν που τα έχασα ήρθε πιο κοντά μου έσκασε ένα γλωσόφιλο και άρχισε να μου βγάζει τα ρούχα. Πραγματικά η καύλα μου ήταν τεράστια δεν ήξερα τι να κάνω και απλώς για να μην εκτεθώ αφέθηκα να κάνει αυτός. Άρχισε να με φιλάει παντού κατεβαίνοντας σιγά σιγά προς τα κάτω. Ξεκούμπωσε το παντελόνι μου και έπιασε τον έτοιμο να εκραγεί π... μου.
Άρχισε να το πιπιλάει, φώναξα δεν κρατήθηκα  η αίσθηση ήταν καταπληκτική, με έγειρε στα 4 και άρχισε να μου γλύφει την τρύπα μου. Είχα καυλώσει τόσο που δεν άντεχα λες και το ήξερε και τότε σταμάτησε και μου είπε κάνε και εσύ το ίδιο σε μένα τώρα. Δεν το σκέφτηκα καθόλου έπεσα στα πόδια του και του πήρα την πρώτη μου πίπα. Μου κρατούσε το κεφάλι από πίσω λες και εγώ ήθελα να φύγω.

Κάποια στιγμή κατάλαβα κάτι να φουσκώνει στο στόμα μου περισσότερο από ότι πριν και ξαφνικά το στόμα μου γέμισε σπέρμα. Έκανα να φύγω αλλά με κράτησε και όλα κατέβησαν στην κοιλιά μου. Είχαν παράξενη γεύση. Μου είπε ότι θέλει να με γαμήσει από πίσω, δεν είχα ξανακάνει τέτοιο πράγμα και θα με πόναγε στην αρχή, γύρισα και άρχισε να με αλείφει από πίσω με ένα κομμάτι τούρτα που βρήκε εκεί δίπλα του. Η αίσθηση ήταν τέλεια.

Στην αρχή πραγματικά ζορίστηκε να μπει όμως μετά μας άρεσε και στους δύο. Με έχυσε 3 φορές εκείνη την βραδιά μέσα μου. Κοιμηθήκαμε στο καναπέ σχεδόν αγκαλιά.

Το πρωί ξυπνήσαμε και αφού καταλάβαμε ότι ήταν αργά προσπαθήσαμε να ντυθούμε γρήγορα να μην μας δουν οι κοπέλες.

Τότε όμως εγώ είδα στο τραπεζάκι δίπλα στο καναπέ δυο ποτήρια ζεστό καφέ να μας περιμένουν. Και τις κοπέλες στη κουζίνα να σιγο μιλάνε για να μην μας ξυπνήσουν, κατάλαβα ότι τα ξέρουν όλα.

Μιλήσαμε και δεν είχαν κανένα πρόβλημα καμιά τους να αποτελούμε 2 ζευγάρια που θα αντάλλασαν ερωτικούς συντρόφους όποτε ήθελαν.  

Από τότε περνάμε καλά και ελπίζουμε να περνάτε και εσείς.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")