Βίαιη διάνοιξη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το μωρό μου, όπως και κάθε άντρας, έχει τις δικές του ιδιορρυθμίες. Όταν βαριέται, θέλει να προετοιμάζομαι μόνος μου προτού με γαμήσει. Θέλει δηλαδή, όπως έλεγε και η γιαγιά μου, και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

Ακούω τον ήχο του νερού από το μπάνιο που σταματάει και στη συνέχεια τα βήματα του μωρού μου στον διάδρομο. Φορώ μόνο το σλιπάκι μου και περιμένω ξαπλωμένος στο κρεβάτι, μέσα στην ετοιμότητα, έχοντας διακριτικά τα πόδια μου ανοιχτά.

Καθώς μπαίνει στο δωμάτιο, τον κολακεύω για το μήκος του πούτσου του που χαλαρά κινείται πέρα - δώθε σαν εκκρεμές στο κάθε βήμα του. Μου χαμογελάει πετώντας μου στο πρόσωπο την πετσέτα που είχε σκουπιστεί. Του ανταποδίδω το χαμόγελο και τρίβω με την πετσέτα τα γεννητικά μου όργανα.

Δεν προλαβαίνω όμως να ολοκληρώσω το ερεθιστικό σόου που είχα σκηνοθετήσει μιας και αναρριχήθηκε στο κρεβάτι με ταχύτητα αιλουροειδούς πέφτοντας πάνω μου. Σχεδόν αμέσως αισθάνθηκα την άκρη της γλώσσας του να προσπαθεί να εισβάλει μέσα στο σλιπ μου από το μπροστινό άνοιγμα.

Η γλώσσα του ήταν τόσο θερμή, όσο και το κορμί του. Το καυτό ντους είχε κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Επέτρεψα τη γλώσσα του να ανακαλύψει και να ακουμπήσει το δέρμα του πούτσου μου που περίμενε υπομονετικά ένα άγγιγμα κρυφοκοιτάζοντας πίσω από το άνοιγμα του σλιπ σαν τις κουτσομπόλες γριές στα χωριά που στέκονται όρθιες και κοιτούν πίσω από τα κλειστά πατζούρια.

Έτσι κι αλλιώς δεν μπορούσα, ούτε και ήθελα να εμποδίσω τη γλώσσα του να γλύψει τον πούτσο μου. Με είχε προειδοποιήσει. «Αν αντιδράσεις θα σε τιμωρήσω!». Αυτό που δεν ήθελα καθόλου σήμερα ήταν μια τιμωρία, μιας και έχουμε κανονίσει έξοδο για το βράδυ και η εμπειρία μου από τις τιμωρίες του είναι τέτοια που ξέρω εκ των προτέρων ότι δεν θα καταφέρω όχι να περπατήσω, αλλά ούτε και από το κρεβάτι να σηκωθώ.

Τέλος πάντων. Το μωρό μου, με συνοπτικές διαδικασίες, μου έβγαλε το σλιπ και τώρα η γλώσσα του γλιστρούσε από τον πούτσο και τα αρχίδια μου κατά μήκος του περινέου πλησιάζοντας απειλητικά το σφρίγος της κωλοτρυπίδας μου. Μάλιστα για να με καυλώσει περισσότερο και μάλλον για να καυλώσει και ο ίδιος, όσο πλησίαζε η γλώσσα του στην κωλοτρυπίδα μου, υποκρινόταν τον ανήξερο και έλεγε:

-    «Για να δούμε τι έχουμε εδώ;. Τι να ‘ναι άραγε αυτή τη στενή τρυπούλα;»

Ακούγοντας τα αθώα λόγια του ο πούτσος μου σηκώθηκε προσοχή σαν φαντάρος μπροστά σε λοχαγό και υγράνθηκε τόσο πολύ που, χωρίς να κοιτώ, ήμουν σίγουρος πως η υγρασία του έσταζε ήδη στα σκεπάσματα του κρεβατιού.

Το μωρό μου, γνωρίζοντας το πάθος μου για την καθαριότητα, για να μη λερωθούν τα σκεπάσματα, κατανάλωσε αμέσως την υγρασία του πούτσου μου φιλοξενώντας τον έστω για λίγο μέσα στο στόμα του και σκουπίζοντάς τον με τη γλώσσα του.

Ολοκληρώνοντας τη καλή του πράξη, κίνησε το στόμα του χαμηλότερα και προς τα πίσω γαργαλώντας με την άκρη της γλώσσας του την είσοδο της κωλοτρυπίδας μου. Ανατρίχιασα τόσο πολύ που για να συνέλθω του ζήτησα να μου δώσει ένα χαστούκι στα κωλομέρια.

Ακούγοντας τον ήχο από το καπάκι του βάζου της βαζελίνης, κατάλαβα τις προθέσεις του. Γλίστρησε τον αντίχειρά του μέσα στην κωλοτρυπίδα μου και όταν έφτασε στο επιθυμητό βάθος ξεκίνησε να γαργαλάει τα τοιχώματα της κωλοτρυπίδας μου σκορπώντας μου χαρά.

Αυτός του ο τρόπος να γλιστράει τα δάχτυλά του μέσα κι έξω απλώνοντας τη βαζελίνη στην κωλοτρυπίδα μου, με σπρώχνει στα όριά μου. Χάνω τον έλεγχό μου και το μόνο που ζητώ είναι η επίσπευση της διαδικασίας της κατάδυσης του πούτσου του μέσα στην κωλοτρυπίδα μου.

Το μωρό μου, βλέποντάς με να χάνομαι στη δίνη της ηδονής, με χαστούκισε ξανά στα κωλομέρια με το ένα του χέρι γιατί το άλλο επιχειρούσε με επιτυχία να βασανίσει το στήθος μου τραβώντας όχι μόνο τις ρώγες αλλά και το τρίχωμά του.

Δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό να ακουμπήσω τουλάχιστον μια από τις ρώγες μου. Ήταν τόσο σκληρή, όχι σαν βράχος, αλλά σαν τη γόμα που είχαμε πάνω στο μολύβι όταν ήμασταν μικροί, για όποιον θυμάται. Η αίσθηση αυτή με οδήγησε στο να απολέσω για μια ακόμη φορά τον έλεγχό μου.

Το μωρό μου άρχισε να με χτυπάει ξανά στα κωλομέρια για να συνέλθω, αλλά ότι κι αν έκανε δεν κατάφερε να με επαναφέρει. Είχα χάσει εντελώς τον έλεγχο, εντελώς.
Είναι τόσο δυσάρεστο να συμβαίνει αυτό, αλλά πολλοί καυλιάρηδες όπως εγώ το παθαίνουν όταν τους γαμάει ο εραστής τους.

Πόσες αντοχές να δείξω; Όταν μάλιστα με την αποχώρηση του πούτσου του έπαιρναν θέση στην κωλοτρυπίδα μου τουλάχιστον τρία από τα δάχτυλά του και όταν αυτά αποχωρούσαν επέστρεφε ο πούτσος του; Όλο αυτό το βασανιστήριο, αυτό το γλυκό βασανιστήριο κράτησε δεν κράτησε ένα τέταρτο. Μετά από τρία δευτερόλεπτα ο πούτσος μου είχε εκραγεί.

Μα ούτε αυτή τη τόσο σημαντική στιγμή της εκσπερμάτισης δεν σεβάστηκε το μωρό μου. Αγνοώντας την ορμή του σπέρματός μου που ανέβλυζε από τον πούτσο μου, συνέχισε να με γαμάει με περισσότερο πάθος και πιο σκληρά τοποθετώντας βαθιά, όσο βαθύτερα γίνεται, τον πούτσο του μέσα στην κωλοτρυπίδα μου. Για μια στιγμή πίστεψα πως το έντερο μου θα έσπαζε από τη πίεση και θα τρέχαμε στα νοσοκομεία σαν να ήμασταν διάσημοι πλην απρόσεκτοι τραγουδιστές.

Ο πούτσος του έσκαβε την κωλοτρυπίδα μου με τόσο πάθος που αν ήταν μηχάνημα εκσκαφής και διάνοιξης της «Αττικό Μετρό» θα είχε τελειώσει όλο το δίκτυο της πρωτεύουσας στο χρόνο ρεκόρ του ενός χρόνου. Συνέχισε σ’ αυτό τον άγριο και απάνθρωπο ρυθμό γεμίζοντας με, με φόβους μην τυχόν και μου έχει αφήσει μώλωπες.

Η τελευταία μάλιστα ώθησή του ήταν τόσο βίαια που για ελάχιστα δευτερόλεπτα αισθάνθηκα σαν τον Αθανάσιο Διάκο. Κάνοντας τη σκέψη αυτή αισθάνθηκα τον πούτσο του, σαν εξάσφαιρο πιστόλι, να με πυροβολεί με τα χύσια του.

Αφού ολοκλήρωσε την εκσπερμάτιση, έβγαλε έξω από την κωλοτρυπίδα μου τον πούτσο του, βύθισε τα δάχτυλά του μέσα στο σπέρμα του και εν συνεχεία μου τα έχωσε στο στόμα για να απολαύσω κι εγώ αυτή την εξαίρετη γεύση του σπέρματός του και των χυμών της κωλοτρυπίδας μου.

Ρούφηξα τα δάχτυλά του μέχρι να τα δω να καθαρίζουν από το σπέρμα. Ένιωσα την κωλοτρυπίδα μου τόσο ερεθισμένη που έμεινα ακινητοποιημένος για τουλάχιστον πέντε λεπτά βλέποντας το μωρό μου να σηκώνεται και να φορά ξανά το μπόξερ του.

Μόνο όταν βγήκε από το δωμάτιο ένιωσα την ανάγκη να ξαπλώσω ανάσκελα στο κρεβάτι με τα χέρια ανοιχτά σαν ικέτης απολαμβάνοντας όσα είχαν προηγηθεί και ευχαριστώντας τον Θεό για τον άριστο γαμιά που μου έστειλε. Για τον άριστο γαμιά που ξέρει να χρησιμοποιεί τον πούτσο του.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")