Όπως μυστικά και ήσυχα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Βασική προϋπόθεση για να καταλάβεις αυτή την Ιστορία είναι να έχεις διαβάσει την ιστορία που έστειλα πριν λίγο καιρό με τίτλο: «Πως κατέληξα με τον γκόμενο της άσχετης».

Είναι ένα απόγευμα λοιπόν που είμαι για καφέ με μια φίλη από την σχολή και στο διπλανό τραπέζι κάθονται κάποιοι γνωστοί μου. Τον έναν μάλιστα θα τον έπαιρνα άνετα με τέτοιο σώμα και στιλ. Είχαμε βγει για καφέ κάνα δυο φορές αλλά δεν έγινε τίποτα μιας και είχε σχέση με μια συμφοιτήτρια μου.

Εεεε, πέρασε η ώρα και η παρέα από δίπλα σηκώθηκε για να φύγει. Έρχεται λοιπόν ο Κώστας και μου λέει:

-    «Θα σας πείραζε να κάτσω μαζί σας γιατί τα παιδιά πρέπει να φύγουν και επειδή έχω ένα ραντεβού στο κέντρο να μην ανεβαίνω σπίτι;»

Φυσικά εγώ απάντησα θετικά και κάθισε μαζί μας. Σε λίγο όμως έπρεπε να φύγει και η φίλη μου επειδή είχε ραντεβού με τον δικό της και έτσι καταλήξαμε μόνοι μας. Εεεε αρχίσαμε την πάρλα και από δω και από εκεί κατέληξε η συζήτηση στο σεξουαλικό. Αυτός είχε σχέση εδώ και τρεις-τέσσερις μήνες με αυτή την κοπέλα από την σχολή μου και άρχισε να μου λέει πως την πηδάει και τι πίπες του κάνει κτλ κτλ. Και με ρωτούσε κι εμένα για τις γκόμενες που είχα, χωρίς να ξέρει ότι είχα κάνει κάτι με αγόρι.
Παρόλα αυτά η συζήτηση ήταν όμορφη και καυλωτική θα έλεγα.

Κάποια στιγμή παίρνει ένα μήνυμα και η κοπέλα του, του ακυρώνει το ραντεβού και έτσι μου λέει να πάμε για κάνα ποτάκι ή να πάρουμε καμιά ταινία να δούμε. Εγώ του είπα να πάμε για ταινία γιατί δεν είχα λεφτά (σαν φοιτητής και εγώ) και γιατί θα ήταν μια καλή ευκαιρία να αποπλανήσω τον Κώστα -αν μπορούσα βέβαια.

Πήγαμε λοιπόν σπίτι του και αράξαμε. Αφού καθόμαστε και βάζουμε την ταινία ακούω σε κάποια φάση να με ρωτάει για τον Βαγγέλη (βλέπε την άλλη ταινία που έλεγα στην αρχή) και μένω μαλάκας. Τα χάνω και του λέω που ξέρεις για τον Βαγγέλη; Μου λέει ότι ήξερε την Όλγα (την πρώην του Βαγγέλη) και πως ήξερε για μας (Εμένα και τον Βαγγέλη η Όλγα). Του το εμπιστεύτηκε επειδή έκαναν καλή παρέα.

Με αυτά και εκείνα του το παραδέχτηκα και απλά του ζήτησα να μην πει τίποτα και σε κανέναν και πως να μείνει μεταξύ των γνωστών περί αυτής της ιστορίας. Μου υποσχέθηκε πως θα το κάνει αν του έγλυφα για λίγο τον πούτσο και όλα θα ξεχνιόντουσαν. Λίγο ότι γούσταρα τον Κώστα, λίγο ότι προέκυψε και αυτό, με το που άκουσα την πρόταση άρχισα να καυλώνω.

Έτσι λοιπόν αρχίζει να παίζει την πούτσα του πάνω από το παντελόνι και βλέπω πως το φούσκωμα του άρχισε να μεγαλώνει. Βάζω το χέρι μου και εγώ και βοηθάω στο να γίνει πέτρα ο πούτσος του. Και μου λέει:

-    «Τώρα μπορείς να…»

-    «Ναι!» του λέω. «Θα σε τσιμπουκώσω!»

Και κατεβάζω το παντελόνι και το σλιπάκι και αρχίζω να παίζω με τον πούτσο του. Στην αρχή του τραβούσα μαλακία και μετά άρχισα να του γλύφω το κεφαλάκι. Αναστέναζε από την καύλα και φαινόταν ότι του το έκαναν για πρώτη φορά. Συνέχιζα να γλύφω την πούτσα του και να την παίζω μέσα στο στόμα μου. Κατέβηκα μετά στα αρχίδια του και άρχισα να τα ρουφάω απαλά.

Αυτός έτρεμε από την καύλα και την ανατριχίλα σε εκείνο το σημείο, πράγμα που με καύλωνε πιο πολύ και το έκανα με περισσότερο πάθος. Συνέχισα να τον γλύφω ώσπου τα καυτά ψωλοχύματα του ήταν έτοιμα να πεταχτούν. Μου λέει:

-    «Άλκη θα χύσω!» και πάει να μου τραβήξει το κεφάλι.

Αλλά εγώ εκεί. Πήρα τα χύσια του στο στόμα μου και του καθάρισα με την γλώσσα όλο το χυμένο πουτσοκέφαλο του που παράλληλα έχουσα και εγώ μέσα στο παντελόνι αφού με το άλλο χέρι έπαιζα την πούτσα μου.

-    «Είσαι οκ;» του λέω.

Και δεν απαντάει. Σηκώνεται πηγαίνει στο μπάνιο και επιστρέφει μετά από κανένα δεκάλεπτο και μου λέει:

-    «Αύριο τι έχεις να κάνεις;»

-    «Να βρεθώ με τον πούτσο σου στο στόμα μου…» του απάντησα και χαμογελάμε.

Αφού τελείωσε και η ταινία τελείωσε και όλη η φάση. Είπα να φύγω.

Κατεβαίνοντας από το ασανσέρ ανταμώνω την Όλγα. «Τώρα την κάτσαμε την βάρκα!» λέω από μέσα μου.

-    «Επ! Τι κάνεις;» μου λέει.

-    «Όλα καλά. Εδώ… ήμουν στον Κώστα για κανένα τσιγάρο που είχα καιρό να τον δω. Εσύ;»

-    «Εγώ μένω εδώ και δουλεύω ακριβώς απέναντι».

Έτσι προσπαθούσα να αποφεύγω να περνάω από εκείνον τον δρόμο και να είμαι πολύ επιφυλακτικός για τις επόμενες δύο εβδομάδες που τσιμπούκωνα τον Κώστα στο σπίτι του.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")