Αλβανικό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Δεν θα σας ζαλίσω με τα γνωστά, για το πως βρήκα έναν αλβανό να με γαμήσει θα μπω κατευθείαν στο ψητό…

Εγώ ξεκλείδωσα την πόρτα και μπήκαμε στο σπίτι μου. Η καύλα διάχυτη (είμαι 19 φοιτητής) ο Σερίμ (έτσι τον έλεγαν) ήταν τις γειτονιάς. Ένας 28άρης, ψηλό παιδί, γεροδεμένος, με αυτό το γνωστό αλβανικό στιλάκι που γουστάρω.

Κάθισε στον καναπέ, με τα πόδια ανοιχτά, άνετος ήταν. Εγώ ήμουν σφιγμένος γιατί αυτός ήταν ο δεύτερος μου, και όσο να 'ναι η δεύτερη φορά είναι σαν την πρώτη μέχρι να πάρεις το κολλάει που λένε.

Έτσι, του έβαλα μια μπύρα και γονάτισα. Εκείνος ξεκουμπώθηκε, έβγαλα έξω την πούτσα του, νορμάλ μέγεθος, χοντρούτσικη. Άρχισα να γλύφω το γύρω-γύρω από το πουτσοκέφαλο. Ο Σερίμ αναστέναξε:

-    «Έτσι, γλύφτο!» είπε.

Άρχισα να βεντουζάρω το πουτσοκέφαλο. Τον τρέλανε… άρχισε να μου γαμάει το στόμα τραβώντας μου τα μαλλιά. Ένιωσα λίγο άσχημα αλλά συνέχισα να μην αντιστέκομαι. Η ψωλή του χτυπούσε στο στόμα μου μέσα… μερικά προερωτικά υγρά έπεσαν στο λαρύγγι μου. Πικρή γεύση, αλλά πως να αντισταθώ στον Αλβαναρά;

Τα αφράτα αρχίδια του χτυπούσαν στο σαγόνι μου. Η πούτσα του σκλήραινε όσο την έχωνε μέσα. Όταν έγινε πολύ σκληρή μου είπε:

-    «Στήσου!»

Εγώ το έκανα, έστησα κώλο στα τέσσερα πάνω στον καναπέ. Μου έγλυψε τον κώλο και μου τον έβαλε απότομα. Βόγκηξα σαν να με έσφαξαν. Εκείνος γαμούσε σαν τρελός! Γαμούσε εκδικητικά…

Με έπιανε από τους ώμους και με κάρφωνε στην τρελή του ψώλα. Πιάστηκαν τα πόδια μου για μιάμιση ώρα να τρώω πούτσο από πίσω και να βογκάω από τις επιτήδειες απότομες σπρωξιές που έδινε.

Έβριζε έφτυνε και μετά ξανάρχιζε… νόμιζα ότι δεν θα τελείωνε ποτέ όταν ένιωσα κάτι σε αφρώδη κρέμα γάλακτος να κατακλύζει το κωλοτρυπίδι μου από μέσα. Εκείνος έσπρωξε μέσα… τα υγρά του κυλούσαν… τα ένιωθα.

Μόλις τραβήχτηκε, τα χύσια του ξεχείλισαν από τον κώλο μου. Έκανε μπάνιο και έφυγε. Ήταν καταπληκτικός ο Αλβανός τελικά.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")