Της κολάσεως

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά ήθελα πως και πως να φτάσω σπίτι να κάνω ένα ντουζάκι να χαλαρώσω, γιατί απ’ την πολύ τη ζέστη δεν είχα όρεξη να πάω πουθενά.

Στο δρόμο για το σπίτι χτυπάει το κινητό μου. Ήταν το φιλαράκι μου και με ρώτησε αν θα είμαι σπίτι να περάσει καμιά βόλτα. Του λέω:

-    «Οκ! Εκεί θα είμαι, ότι ώρα θες έλα...»

Σε κανένα εικοσάλεπτο φτάνω και εγώ ζαλισμένος απ’ τη ζέστη, βγάζω ρούχα και πάω κατευθείαν στη μπανιέρα. Να πω ότι με χαλαρώνει να γεμίζω νερό τη μπανιέρα και να κάθομαι μέσα, και αυτό έκανα. Ξάπλωσα στη μπανιέρα, αν και δε με χωράει ολόκληρο λόγω ύψους, και έβαλα το τηλέφωνο να τρέχει πάνω στο στήθος μου.

Έβαλα ζεστό νερό το οποίο καθώς έτρεχε πάνω μου με καύλωσε και άρχισα να μαλακίζομαι. Είχα τα πόδια μου στο πλάι της μπανιέρας λυγισμένα και έπαιζα το καυλί μου αργά-αργά. Λίγο η ζέστη, λίγο η καύλα είχα ξεχάσει εντελώς ότι θα ερχόταν ο φίλος μου αν και τον περίμενα απογευματάκι που ως συνήθως ερχόταν.

Είχα αφεθεί στην καύλα. Τα μάτια μου κλειστά, το νερό κυλούσε πάνω μου, ιδρώτας άρχισε και έτρεχε ταυτόχρονα με το νερό απ’ το κεφάλι μου και σε κάποια στιγμή η ανάσα μου βάρυνε. Δεν άντεχα άλλο τη ζέστη, ένιωθα την καρδιά μου να χτυπά δυνατά. Εκείνη τη στιγμή γυρνάω το νερό στο κρύο και καθώς άρχισε να τρέχει δροσερό νερό πάνω στο κορμί μου, ανατρίχιασα. Εκείνη τη στιγμή ακουμπάω και το κωλαράκι μου με το δάχτυλο μου και αμέσως χύνω απίστευτα! Τέτοια καύλα δεν είχα ξανανιώσει ποτέ μου! Να χύνω ασταμάτητα, να βογκάω, να τρέμω ολόκληρος.

Η πούτσα μου δεν έπεφτε με τίποτα. Σηκώνομαι και όπως ξέπλενα το κορμί μου, νιώθω δυο χέρια να ακουμπάνε το κωλαράκι μου. Αμέσως γυρνάω και βλέπω τον φίλο μου να σκύβει και να μου λέει:

-    «Καλή η μαλακία αλλά σαν τη δικιά μου την πίπα δεν είναι!»

Δεν μίλησα καθόλου. Έγειρα στα πλακάκια πίσω μου και απολάμβανα τη γλώσσα του πάνω στο καυλί μου.

Για κανένα δεκάλεπτο με τρέλαινε στην πίπα και εγώ μόνο βογκούσα. Ώσπου τον βάζω να καθίσει στην μπανιέρα, σηκώνω το ένα πόδι μου στο πλάι της μπανιέρας και αρχίζει να μου γλύφει το κωλαράκι. Αμέσως σε ένα λεπτό -δεν άντεχα άλλο- φώναξα:

-    «Σε χύνω πουτανάκι μου!»

Και αμέσως τον παίρνει στο στόμα του και χύνω εκεί μέσα. Ήταν τέλειο!

Σηκώνεται και κολλάει τα χείλη του στα δικά μου. Το νερό έπεφτε από πάνω μας και οι γλώσσες μας μπερδεύονται και πιέζονταν με δύναμη. Τα χέρια μου χουφτώνουν το κωλαράκι του. Ενώ τα δάχτυλα μου γλιστρούν στην τρυπούλα του, τα δικά του βρίσκονται στον είδη ξανακαυλωμένο πούτσο μου ενώ τα χείλη του κατεβαίνουν και δαγκώνουν της ρώγες μου…

-    «Τι καύλα είσαι μωρό μου!» του λέω.

-    «Και συ γαμιά μου με τρελαίνεις. Τι πουτσάρα είναι αυτή!»

Βγαίνουμε απ’ τη μπανιέρα, τον βάζω να κρατάει την μπανιέρα και βλέπω την κωλάρα του μπροστά μου στα τέσσερα.

-    «Τι κωλάρα έχεις!» του λέω.

-    «Δικιά σου γαμιά μου. Θέλω να την ξεμουνιάσεις!»

Παίρνω το καυλί μου, αρχίζω να το τρίβω στην κωλάρα του, ενώ ταυτόχρονα του ρίχνω baby oil και βλέπω το κωλαράκι του να ανοιγοκλείνει Αυτό ήταν...

-    «Όλη δικιά σου πουτανάκι μου. Αααααααχ! Καύλα μου!»

-    «Ααααααα!», φωνάζει κι αυτός. «Γάμα το πουτανάκι σου, σκίσε μου την κωλάρα γαμιά μου!!!»

Τον γαμούσα για κανένα τέταρτο στα τέσσερα ενώ είχαμε γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα και μετά του σήκωσα το ένα πόδι στον νιπτήρα. Δεν μπορούσα να σταματήσω να του γαμάω το στενό του κωλαράκι. Τα βογκητά που άκουγα με τρέλαιναν! Τόσο καύλα... δεν είχα νιώσει ποτέ! Ώσπου του λέω να ξαπλώσει σε μια πετσέτα που είχαμε στο πάτωμα, κάθομαι στο στήθος του και αρχίζω να του γαμώ το στοματάκι ενώ κοιταζόμασταν στα μάτια. Δεν άργησα πολύ και ξαναέχυσα μέσα του. Αυτός σαν καλό πουτανάκι τα ήπιε όλα.

Φιλιόμασταν για κανένα τέταρτο στο πάτωμα, δεν είχαμε κουράγιο να σηκωθούμε.

Τελικά σηκωθήκαμε ντυθήκαμε και πήγαμε για καφέ. Στην επιστροφή για το σπίτι του σε όλη τη διαδρομή μου έπαιρνε πίπα μέχρι που έχυσα ξανά στο στοματάκι του.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")