Γνωριμία σε ερημική παραλία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Θα σας διηγηθώ μια ιστορία αληθινή που έγινε πέρσι το καλοκαίρι σε μια παραλία. Ήταν Κυριακή μεσημέρι, η ζέστη πολλή και αποφάσισα να πάω για μπάνιο σε μια ερημική βραχώδη παραλία στη Βραυρώνα που συχνάζουν και γυμνιστές.

Σε μια ώρα ήμουν εκεί. Ο κόσμος λίγος… κάτι ξενέρωτοι μόνο που δεν έδωσα καμία σημασία. Αφού πέρασε κανένα δίωρο και δεν βρήκα τίποτα ενδιαφέρον, αποφάσισα να φύγω. Έπρεπε να προχωρήσεις κανένα δεκάλεπτο ένα μονοπάτι με δέντρα και σκέτη φύση για να φτάσεις στο σημείο που είναι το πάρκινγκ αυτοκινήτων. Κάτω από το πάρκινγκ είναι μια άλλη μικρή παραλία που εκεί συχνάζουν οικογένειες κλπ.

Φτάνω λοιπόν στο πάρκινγκ και κοίταζα και χάζευα τον κόσμο που έκανε μπάνιο στην μικρή παραλία. Εκεί που κοίταζα, βλέπω να έρχεται ένα αυτοκίνητο να παρκάρει και να βγαίνει ένας πενηνταπεντάρης περίπου, φορώντας μια μπλούζα και ένα μαγιό του στιλ σλιπ. Δεν έδωσα στην αρχή καμία σημασία, αν και ανταλλάξαμε κάποιες ματιές έντονες.

Εγώ συνέχιζα να κοιτάζω και αυτός ήρθε στην ίδια ευθεία με μένα και έκανε κι αυτός ότι κοίταζε την παραλία. Κάποια στιγμή, γυρίζω προς το μέρος του και τι να δω; Ο πούτσος είχε γίνει ένα τεράστιο παλούκι! Το υπολόγιζα στους 20 με 22 πόντους και τον χάιδευε και κάποιες φορές τον έβγαζε λίγο έξω από το μαγιό του και μετά τον ξαναέβαζε. Εγώ άρχισα να καυλώνω και πλησίαζα προς το μέρος του. Του λέω ένα γεια και πάω λίγο πιο πάνω από εκεί που ήταν αυτός. Τότε με πλησιάζει και μου λέει:

-    «Είσαι για παιχνίδια;»

-    «Ναι, αλλά που;», του απαντάω.

-    «Έλα στο σπίτι μου στο Πόρτο Ράφτη με το αμάξι μου. Η γυναίκα μου έχει κάτι δουλειές και έφυγε για Αθήνα και έτσι είμαι μόνος μου και έχω πολλές καύλες!»

-    «Σε σπίτια αγνώστων δεν πηγαίνω, αλλά αν θες για παιχνίδια εδώ μέσα στο μικρό δάσος που υπάρχει, όπου δεν κυκλοφορεί κανένας, εντάξει», του απαντώ εγώ.

Εντωμεταξύ, λέγοντας αυτά με είχε πλησιάσει και με το χέρι του μου χάιδευε το στήθος μου και την ρώγα μου και μου λέει:

-    «Είσαι καύλας και σε θέλω…»

Προχωράμε λοιπόν και φτάνουμε σε μια σπηλιά από δέντρα όπου δεν φαινόμασταν και αρχίζουμε κάτι παθιάρικα γλωσσόφιλα… μου βγάζει την μπλούζα μου κι αυτός τη δική του και μένουμε με και οι δυο με τα μαγιό μας. Εγώ όπως κι αυτός είχαμε καυλώσει αφάνταστα και μου έγλειφε τις ρώγες μου μιας και το στήθος μου είναι πολύ θηλυπρεπές. Μέσα στο απόγειο της καύλας μας, κατεβάζει το μαγιό του και πετάγεται ο πούτσος του έξω, 20 με 22 πόντους μακρύς και πολύ χοντρός.

Άρχισε να μου χουφτώνει τα κωλομέρια μου που είναι αρκετά πεταχτά. Σε κάποια στιγμή μου κατεβάζει το μαγιό μου λέγοντάς μου ότι αυτό τον ενοχλεί και αρχίσαμε να τρίβουμε τις πούτσες μας… η καύλα μας ήταν απερίγραπτη. Νομίζαμε ότι βρισκόμασταν στον παράδεισο. Σιγά - σιγά άρχισα να κατεβαίνω από το λαιμό του φτάνοντας στον μαλλιαρό πούτσο του αρχίζοντας να του τον γλείφω και παίρνοντας του τσιμπούκι.

-    «Τι σαρκώδη χείλια που έχεις! Βύζαξε καλά όσο μπορείς να πιείς το γάλα μου…», μου έλεγε.

Πράγματι, μετά από κανένα δεκάλεπτο που τον έβαζε και τον έβγαζε στο στόμα μου φτάνοντας μέχρι το λαρύγγι μου, αισθάνομαι κάτω πηχτά άσπρα χύσια να γεμίζουν το στόμα μου. Ταυτόχρονα έχυσα κι εγώ. Πήραμε μια ανάσα και μου λέει:

-    «Θέλω και το κωλαράκι σου…»

Κι αρχίζει να με γυρίζει με την πλάτη μου χαϊδεύοντας με το σκληρό ακόμα πούτσο του την τρύπα μου. Επειδή όμως ακούσαμε θόρυβο από ανθρώπους σταματήσαμε, φοβηθήκαμε, ντυθήκαμε στα γρήγορα και μετά από πέντε λεπτά φύγαμε και είπαμε να το αφήσουμε για άλλη φορά.

Μου είπε ότι σε αυτήν την παραλία έρχεται συχνά, αλλά όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι που πήγαινα δεν τον ξανασυνάντησα και έτσι δεν ξαναβρεθήκαμε ποτέ πια.
(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")