Ο περιπτεράς της γειτονιάς μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Είμαι ο Κώστας, είμαι δεκαοκτώ ετών και γκέι. Πάντα μου άρεσαν οι άνδρες και δεν το κρύβω. Ωστόσο είμαι αρρενωπός, αν δεν πω εγώ ότι τον παίρνω κανείς δεν το καταλαβαίνει.

Μένω στην Αθήνα στο Περιστέρι. Εκεί άνοιξε ένα νέο περίπτερο. Ο τυπάς λέγεται Αργύρης και είναι ξανθός, ψηλός με πράσινα μάτια, 1.90 σίγουρα και πολύ αρρενωπός, 32 το πολύ! Τον γλυκοκοιτάζω αλλά το μόνο που παίρνω είναι ένα αγριεμένο βλέμμα. Έτσι κι εγώ μια μέρα του το είπα χύμα:

-     «Αργύρη θέλω να με γαμήσεις!»

Μόνο που δεν με σκότωσε. Φώναξε. Εγώ έφυγα κακήν κακώς από το περίπτερο και για μερικές μέρες δεν πήγα. Εκείνος συχνά έβγαινε από το περίπτερο και με κοιτούσε που καθόμουν στο μπαλκόνι. Μια μέρα μου λέει:

-     «Έλα κάτω..»

Εγώ κατέβηκα, αλλά επιφυλακτικά. Εκείνος μου είπε: 

-    «Μην φοβάσαι. Πόσο χρονών είσαι;» 

Εγώ απάντησα δεκαοκτώ κι κείνος με καχυποψία ρώτησε πάλι: 

-    «Και τα έχεις κλείσει;» 

Εγώ απάντησα «ναι», γιατί όντως τα έχω κλείσει. Όταν είπα ναι εκείνος μου είπε: 

-    «Άντε πιάσε ένα κουτί καπότες και έλα στο αμάξι» 

Εγώ αμέσως βούτηξα μια γνωστή μάρκα με γεύσεις σοκολάτα κτλ και μπήκα στο αμάξι. Εκείνος αφού μίλησε με έναν γνωστό του από ότι είδα, ο γνωστός θα του κρατούσε το περίπτερο, μπήκε στο αμάξι. Σήμερα φορούσε πουκάμισο και οι ξανθές τρίχες του ξεπρόβαλλαν από μέσα. Αχ! Τι άντρας! Πήγαμε σπίτι του.

Εκεί άρχισα να του παίρνω πίπα με καπότα. Η γεύση της σοκολάτας αναμιγνυόταν με την γεύση της πούτσας και έκανε έναν εκρηκτικό συνδυασμό. Εκείνος ήταν λίγο τσιτωμένος. Γδύθηκε εντελώς, έβαλε μια καπότα και χωρίς σάλιο με κάρφωσε. Εγώ βόγκηξα δυνατά. Εκείνος γαμούσε με δύναμη, σαν να μην άκουγε. Και συν αυτού, έσκαγε και μερικά σκαμπίλια στο ροδαλό κωλαράκι μου.

Σαν πυρωμένη ράβδος ήταν ή βέργα του μέσα στον κώλο μου. Γαμούσε με λύσσα… έβριζε. Εγώ μόνο άνοιγα τα πόδια μου ξανά και ξανά γιατί έμπαινε πιο μέσα και με πόναγε, οπότε άνοιγα τα πόδια μου για λίγη άνεση αλλά τίποτα. Είχε μπει όλος μέσα… τα αρχίδια του χτυπούσαν με λύσσα τα δικά μου. Μετά από μισή ώρα γαμήσι άρχισε να φωνάζει: 

-    «Χύνωωωωωωωωωωω!!!» 

Τραβήχτηκε απότομα και μου τον έχωσε στο στόμα αφού έβγαλε την καπότα. Ένα μίγμα σαν κρέμα γάλακτος αλλά σε πικρή μορφή ξεχύθηκε στο λαρύγγι μου. Τα κατάπια όλα για πάρτι του.
Εκείνος ντύθηκε και έκανε ένα μπάνιο ενώ εγώ δεν μπορούσα να σταθώ. Γύρισα σπίτι κι από τότε οι σχέσεις μας είναι τυπικές.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")