Του έβγαλα τη θηλυκή του πλευρά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 44, όμορφος γκριζομάλλης αθλητικός (1.80, 77) και παντρεμένος. Είχα και έχω πολλές επιτυχίες στις γυναίκες. Ουδέποτε μου είχε περάσει από το μυαλό πως μπορεί να με καυλώσει ένας άνδρας, μέχρι πριν έξι χρόνια.

Ήταν πρωί γύρω στις έντεκα. Σε καφενείο κάπου στη Σόλωνος. Είχα επαγγελματικό ραντεβού και περίμενα να περάσει η ώρα πίνοντας ένα καφέ. Απέναντί μου σε διπλανό τραπέζι κάθονταν ένα αγόρι γύρω στα είκοσι.
Έπιασα τον εαυτό μου να προσέχει τα όμορφα χείλη του. Σαρκώδη, πεταχτά και κόκκινα. με είδε που τον κοίταξα και χαμογέλασε. Χαμογέλασα και του μίλησα. ήταν φοιτητής, δεν τα είχε πάει καλά σε κάποιο μάθημα, ήταν λίγο λυπημένος.

Του πρότεινα να καθίσουμε μαζί για λίγο. Μιλούσαμε για τη σχολή του, την οποία εγώ είχα τελειώσει πριν 20 χρόνια.
Σηκώθηκε για να έρθει στο τραπέζι μου. Και τότε άρχισα να καυλώνω. Ήταν μικροκαμωμένος, το πολύ 1.70, αδύνατος και απ ότι μπορούσα να διακρίνω με ελάχιστες τρίχες.

Πέρασε η ώρα, και ακύρωσα το ραντεβού μου. Η συζήτηση με τον Άκη έφυγε από τη σχολή τα μαθήματα και τα επαγγελματικά και άρχισε να πηγαίνει στα γκομενικά. Του είπα πως είμαι παντρεμένος. Αυτός είχε μια σχέση με μια συμφοιτήτρια, όμως όπως άρχισε να μου εξομολογείται κάτι δεν του πήγαινε με τις γυναίκες. Ενώ είχε μεγάλες καύλες και είχε ξαπλώσει με κάποιες κοπέλες, ποτέ δεν την βρήκε όπως όταν τον έπαιζε μόνος του.


-    «Τον παίζεις συχνά;» Ρώτησα.

-    «Καθημερινά, μια φορά τουλάχιστον…»

-    «Για σήμερα τον έπαιξες;»

Με κοιτάει λες και δεν πιστεύει που έχει καταλήξει η κουβέντα μας. Κομπιάζει, αλλά απαντά:

-    «Όχι, σήμερα δεν...»

Έχει αρχίσει να με τρελαίνει η ιδέα να τον δω να τον παίζει και του το λέω.

Με κοίταξε με αμηχανία κα ντροπή. Κοκκίνισε. Ήξερα ότι είχα τώρα το πάνω χέρι και άρχισα την... επίθεση.
Καταρχήν τον άγγιξα στο γόνατο. Δεν είπε κουβέντα αλλά τον ένιωσα πως σπαρτάρισε..

-    «Μένεις εδώ κοντά;», ρώτησα.

-    «Ναι.»

-    «Μόνος;»

Άργησε να απαντήσει...

-    «Ναι…», είπε κομπιάζοντας.

Τον κοίταξα στα μάτια και του είπα πως ήθελα να τον δω να τον παίζει. Κατάλαβα πως αν συνεχίζαμε την κουβέντα θα έχυνε. Φώναξα και πλήρωσα. Σηκωθήκαμε χωρίς να πούμε άλλη κουβέντα. Προχωρούσε αμήχανα και λίγο νευρικά, οδηγώντας με στο σπίτι του.

Με το που μπήκαμε και έκλεισε την πόρτα, τον τράβηξα από την μέση κοντά μου. Δεν αντιστάθηκε. Ένιωσα τον πούτσο του σκληρό στο μπούτι μου, είδα τη γλώσσα του να υγραίνει τα χείλη του.

Του άνοιξα το παντελόνι και του έβαλα το χέρι του στον πούτσο του. Άρχισε να τον παίζει. Έκανα ένα βήμα πίσω και κάθισα στον καναπέ. Έβγαλε το παντελόνι του και ήρθε να καθίσει δίπλα μου. Άνοιξα και εγώ το δικό μου φερμουάρ.

Τους παίζαμε κοιτώντας ο ένας τον άλλο. Κάποια στιγμή, τον πλησιάζω και βουτάω τον πούτσο του στην παλάμη μου. Του τον σφίγγω και του τον παίζω σιγά. Βάζω σάλιο στην παλάμη μου και αρχίζω να του χαϊδεύω το καυλί. Βάζει τις φωνές από την καύλα. Προσπαθεί να μου πιάσει τον πούτσο, αλλά δεν τον αφήνω.
Τον σπρώχνω να ξαπλώσει. Ανάσκελα όπως ήταν συνεχίσω να του τον παίζω. Πλησιάζω το στόμα του. Νομίζει πως θα του τον πάρω τσιμπούκι, αλλά απλώς του φτύνω στο καυλί και συνεχίζω να το βασανίζω με την παλάμη μου.

Παρακαλάει να τον αφήσω να τελειώσει, αλλά σταματάω όταν νιώθω πως κοντεύει και τον εμποδίζω να τον παίξει μόνος του. Κάποια στιγμή, όπως είναι μέσα στην καύλα σκύβω και του γλύφω τα αρχίδια του και προχωρώ. Η γλώσσα μου αγγίζει τη σούφρα του. Την γλύφω και αμέσως μετά ένα δάχτυλό μου σπρώχνει για να την ανοίξει.

Ο Άκης, έχει αρχίσει να τρελαίνεται από την καύλα. Του έχω ανοίξει τη σούφρα με το μεγάλο μου δάχτυλο και τον αφήνω πια να πιάσει τον πούτσο του να τον παίξει. Έχω χώσει όλο το δάχτυλο στη σφιχτή του σούφρα, όταν αρχίζει να χύνει. Έχυνε και η σούφρα του ανοιγόκλεινε γύρω από το δάχτυλό μου.

Πριν προλάβει να συνέλθει, έχω ακουμπήσει το καυλί μου στα χείλη του και το ζητάω τη γλώσσα του. Τη βγάζει και το γλύφει. Σπρώχνω για να ανοίξει το στόμα του. Σαστίζει αλλά το μισοανοίγει. Τώρα το καυλί μου είναι στο στόμα του. Μόνο το καυλί μου. Το βάζω και το βγάζω. όταν το βγάζω βλέπω ότι η γλώσσα του συνεχίζει να το ζητά. Το ακουμπάω.
Τον σηκώνω και κάθεται στον καναπέ. Είμαι τώρα όρθιος μπροστά του. τον πιάνω από τα μαλλιά του. Του βάζω μόνο το καυλί, όχι όλο τον πούτσο. Τον βγάζω, του ζητάω να βγάλει την γλώσσα του. Για αρκετή ώρα...
Τον βλέπω να έχει ξανακαυλώσει. Και με το ένα χέρι του να χαϊδεύει τον πούτσο του. Του τραβάω τα μαλλιά να με κοιτάξει στα μάτια και του λέω:

-    «Τώρα θα ξεκαυλώσεις εμένα!»

Για να μην υπάρχει αμφιβολία για το τι ζητάω του ρίχνω δυο ελαφρά πουτσοσκάμπιλα στα μάγουλα.

Δεν τον άφησα να διαμαρτυρηθεί. Του έχω βουτήξει τα μαλλιά και τον σπρώχνω για να τον πάρει όλο στο στόμα. Τον πήρε ολόκληρο, μέχρι το λαιμό. Προσπάθησε να αντισταθεί, αλλά επέμενα. Άρχισε να πνίγεται και χαλάρωσα. Πήρα μια ανάσα και τον ξαναρούφηξε ολόκληρο. Μόνος του αυτή τη φορά.

Κόντευα να χύσω και τον σταμάτησα.
Τον ξάπλωσα ανάσκελα. τον άφησαν παίζει με τον πούτσο του και κατέβηκα χαμηλά στα αρχίδια του. Του σήκωσα τα πόδια και του έγλυψα και πάλι τη σούφρα. Την έφτυσα και τη γέμισα σάλιο. Γονάτισα έτσι που να ακουμπούν οι πούτσοι και τα αρχίδια μας. Μετακινήθηκα λίγο και το καυλί μου ακούμπησε τη σούφρα του.

-    «Δεν θέλω», μου είπε, όχι με κατηγορηματικό τρόπο, συνεχίζοντας να τραβάει μαλακία.

-    «Δεν θα κάνω κάτι που δε θες», του είπα. «Μόνο ότι μου ζητήσεις...»

Ταυτόχρονα έχω σπρώξει και το καυλί μου έχει αρχίσει να χαλαρώνει τη σούφρα του. Με μια μικρή απότομη κίνηση έχω βάλει μέσα στην τρύπα του το καυλί μου. Μένω ακίνητος όταν βάζει μια φωνή από τον πόνο. Δεν βγαίνω όμως, τον κρατάω από τα αρχίδια και του τα χαϊδεύω, τα πιέζω, τα φτύνω, όσο αυτός συνεχίσει να τον παίζει. Έχει αρχίσει να συνηθίζει το καυλί στον κώλο. Εγώ απλώς περιμένω...

Έχει καυλώσει και το χέρι του επιταχύνει τραβώντας τον πούτσο του. Νιώθω την καύλα του και αρχίζω να τρελαίνομαι και εγώ.

-    «Πες μου ότι τον θέλεις!», του φωνάζω.

-    «Όχι, μη με γαμήσεις..»

-    «Θέλω να σε ξεσκίσω!!!»

-    «Όχι σε παρακαλώ... πόσο με καυλώνει...»

-    «Τι σε καυλώνει;», των ρωτάω.

Δεν απαντά.

-    «Τι σε καυλώνει;» φωνάζω και σπρώχνω λίγο ακόμη.

-    «Ο πούτσος στον κώλο μου…», λέει.

-    «Τον θέλεις;», ρωτάω.

Λαχανιασμένος φωνάζει:

-    «Ναι!»

Πριν προλάβει να το ξανασκεφτεί του τον έχω βάλει όλο.

-    «Θα σε κάνω την πουτάνα μου!!!», φωνάζω, όταν νιώθω τη σούφρα του να ανοιγοκλείνει, καθώς χύνει.

Έχει παραδοθεί πια και συνεχίζω να τον γαμάω λέγοντάς του ότι από εδώ και πέρα θα τον ξεσκίζω, ότι θα είναι το πουστράκι μου, ότι θα είναι η καριόλα μου...

Τον ακούω να ψιθυρίζει «ναι» και μου έρχεται να χύσω. Το βγάζω και του τα δίνω στη μούρη.

---
Ήταν η πρώτη μας φορά. Η ιστορία μας συνεχίστηκε για τρία χρόνια. Είναι πια στη Θεσσαλονίκη...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")