Με πήδηξε στο γραφείο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Συνήθως μετά τις 5:00 με 5:30 κάθε μέρα, όλο το προσωπικό των γραφείων από τον χώρο που εργάζομαι αποχωρεί. Σπάνια μένει κάποιος πιο αργά -εκτός από έναν αποθηκάριο σε κάτω όροφο- και έτσι μένω μόνος να απολαύσω μερικές στιγμές καύλας και φαντασιώσεων. Καμία ταινιούλα, κανένα chat, όλο και κάτι βρίσκεται να με καυλώσει, να με κάνει να κατεβάσω παντελόνι και να περιποιηθώ το καυλί μου και τη κωλοτρυπίδα μου όπως μου αρέσει.

Οι φαντασιώσεις πολλές και η καύλα ατελείωτη. Πολλά απογεύματα με βρίσκουν να φαντασιώνομαι ένα ωραίο καυλί να με γαμάει αλλά στην πραγματικότητα αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ στον χώρο που εργάζομαι τώρα. Επιχείρησα κάποιες φορές μέσω chat να προσκαλέσω κάποιους τύπους αλλά δεν έκατσε.

Όταν όμως η καύλα μου ανεβαίνει κατακόρυφα τρελαίνομαι και τότε με πιάνει μια απίστευτη λαχτάρα να βρω κάτι. Το συγκεκριμένο απόγευμα –την προηγούμενη Παρασκευή- που θα περιγράψω, κόντευα να λιγοθυμήσω από τη καύλα. Έπαιζα με μανία το καυλί μου, συνομιλούσα με δύο τύπους σε chat room που έκαναν το ίδιο και με στόλιζαν με τις δικές τους προστυχιές και φανταζόμουν να με γαμάνε και οι δύο μαζί.

Δεν άντεχα και έπρεπε να κάνω κάτι. Έβγαλα το εσώρουχό μου εντελώς, φόρεσα από πάνω το τζιν μου και το άφησα χαλαρά να πέφτει λίγο πιο κάτω από τη μέση μου φορώντας από πάνω ένα φαρδύ πουκάμισο ριγμένο από έξω. Κάθισα στη θέση μου και έφτιαξα τη στάση του σώματός μου έτσι, ώστε σκύβοντας καθισμένος μπροστά αρκετά, να σηκώνεται το πουκάμισο στη πλάτη μου και να αφήνει μέσα από το χαλαρό μου παντελόνι να φαίνεται η χαραμάδα του κώλου μου αρκετά χαμηλά. Έβαλα μια τσόντα καλή στον υπολογιστή και κάλεσα στο τηλέφωνο τον αποθηκάριο να ανέβει για να του δείξω κάτι. Ήμουν αποφασισμένος να το τραβήξω να δω που θα πάει.

Με τον αποθηκάριο, έναν σαραντάρη εργένη ψιλο-βλάχο, είχαμε αρκετά φιλικές σχέσεις και συχνά μιλούσαμε για γυναίκες, γαμήσια κλπ. Ήξερα ότι δεν είχε καμία σταθερή σχέση (δεν είναι και ότι καλύτερο στην εμφάνιση, αλλά εμένα μόνο το καυλί του με ενδιέφερε στην παρούσα φάση), και ότι κοιτούσε να βολεύεται με ότι του καθόταν από εδώ και από εκεί. Ήξερα ότι πήγαινε με γυναίκες και δεν μου είχε πει ποτέ καμία εμπειρία με άντρα, αλλά εγώ ήθελα απεγνωσμένα να γευτώ ένα καυλί και δεν έχανα και τίποτα να δοκιμάσω. Όταν ανέβηκε και μπήκε στο γραφείο μου, του λέω αμέσως:

-    «Έλα, έλα μαλάκα να δεις μια τσόντα και γαμό που έχω κατεβάσει», και του κάνω χώρο να έρθει στο πλάι μου για να δει στον υπολογιστή.

Αυτός έρχεται μέσα σε πονηρά χαμόγελα δίπλα μου και εγώ τραβιέμαι λίγο πιο μπροστά, απομακρύνομαι από τη πλάτη της καρέκλας μου και όπως είμαι καθισμένος σκύβω και ακουμπώ το σαγόνι μου στις παλάμες μου. Αυτό ήταν. Στεκόταν όρθιος πλάι μου και εγώ σκυμμένος μπροστά ένιωθα τον αέρα να χαϊδεύει τη χαραμάδα του κώλου μου, δείγμα ότι βρισκόταν σε κοινή θέα. Η τσόντα ξεκίνησε και μια γκόμενα έπαιρνε με μανία δύο καυλιά από τον κώλο (είχα σημαδέψει τη σκηνή να παίξει εκεί).

-    «Ω ρε πουτάνα, αυτή είναι κωλάρα. Την έχουνε ξεπατώσει ε;», το πρώτο σχόλιο που ακούγεται από το στόμα του.

-    «Είναι άλλο πράγμα να γαμάς κώλο, μαλάκα!», του λέω.

Ταυτόχρονα προσπαθούσα να κουνιέμαι στη θέση μου και να τραβιέμαι πιο μπροστά μεγαλώνοντας το κενό ανάμεσα στο παντελόνι και τον κώλο μου. Καταλαβαίνω ότι μετακινείται ελαφρώς από πάνω μου.

-    «Γάμησέ τα. Την έχουν σκίσει!» το επόμενο σχόλιό του και τώρα έχει μετακινηθεί εντελώς πίσω και από πάνω μου.

Μετακινούμαι λίγο ακόμα και το παντελόνι μου έχει κατέβει αρκετά χαμηλά πια, τόσο που είμαι πλέον σίγουρος, ότι έτσι όπως έχω σκύψει κιόλας, ο πονηρός ο βλάχος έχει κάτσει σε τέτοιο σημείο που να χαζεύει τον κώλο μου. Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω ώστε να καταλάβει; Αποδείχτηκε όμως ότι κατάλαβε γρήγορα και ότι ήταν πολύ πιο θρασύς και θαρραλέος από όσο περίμενα. Το αμέσως επόμενο λεπτό είχε έρθει δίπλα μου και σκύβοντας πέρασε τη παλάμη του μέσα από το παντελόνι μου, περνώντας ένα δάχτυλο κατευθείαν μέσα στη χαραμάδα του κώλου μου, λέγοντας ότι και αυτή θα ήταν μια κωλάρα που θα πηδούσε πολύ ευχαρίστως. Είχα πετύχει αυτό που ήθελα.

Αυτός από την άλλη, δεν σταματούσε πλέον πουθενά. Ξεκούμπωσε το παντελόνι του, τα κατέβασε και έτσι όπως στεκόταν πλάι μου, με τράβηξε από τα μαλλιά και κόλλησε το καυλί του πάνω στο στόμα μου.

-    «Γλύψε με πούστρα, τώρα θα σε ξεκολιάσω!!!», μου λέει και σπρώχνει το καυλί του μέσα στο στόμα μου.

Αφού τον τσιμπούκωσα, γλύφοντας και ρουφώντας καυλί και αρχίδια για κανένα δεκάλεπτο, ενώ αυτός όλη αυτή την ώρα σάλιωνε τα δάχτυλά του και περιποιόταν την κωλοτρυπίδα μου σκύβοντας στο πλάι, με σήκωσε και με έβαλε να σκύψω μπρούμυτα πάνω στο γραφείο μου. Έβγαλα παπούτσια και άφησα το παντελόνι μου να βγει εντελώς ώστε να μπορώ να ανοίξω τα πόδια μου και να το ευχαριστηθώ και ξάπλωσα τον κορμό μου πάνω στο γραφείο μου, αφήνοντας τον κώλο μου ελεύθερο στον αέρα να μου τον περιποιηθεί ο βλάχος. Από ένα συρτάρι που είχα μονίμως κλειδωμένο έβγαλα ένα λιπαντικό που χρησιμοποιούσα κάθε φορά που πήδαγα τον κώλο μου με αντικείμενα στο γραφείο και του το έδωσα. Είχα καυλώσει. Είχα γίνει πέτρα. Το καυλί μου χαϊδευόταν πάνω στην επιφάνεια του γραφείου και με τρέλαινε όσο αυτός γέμιζε την τρύπα μου με το λιπαντικό και την χαλάρωνε με τα δάχτυλά του.

Το καυλί του δεν άργησε να πάρει τη θέση των δαχτύλων του και πιάνοντάς με από τη μέση, έσπρωξε ξαφνικά το καυλί του μέχρι τα αρχίδια μέσα στο πάτο μου και ξεκίνησε να με πηδάει με μανία, λέγοντάς μου ότι πιο πρόστυχο του κατέβαινε εκείνη τη στιγμή στο μυαλό. Το καυλί μου χτύπαγε σα τρελό πάνω στο γραφείο έτσι όπως με γαμούσε ο άλλος από πίσω και δεν άργησα να χύσω εκεί πάνω φωνάζοντας ότι μου ερχόταν. Μόλις έχυσα, χαλάρωσα ακόμα περισσότερο και τον άφησα να ασελγεί μέσα στη κωλοτρυπίδα μου έτσι όπως γούσταρε. Απολάμβανα ένα απίθανο γαμήσι, όμως δυστυχώς δεν ήταν για πολύ γιατί μετά από λίγα λεπτά ανέβασε απίστευτους ρυθμούς και σπρώχνοντας με τρομερή μανία την πούτσα του στο βάθος του πάτου μου, άδειασε εκεί ότι είχε και δεν είχε. Και είχε πολύ πράγμα να αδειάσει αν κρίνω από το πόση ώρα άδειαζε και χτυπιόταν πάνω μου και το πόση ώρα άδειαζε από χύσια ο κώλος μου μετά στο μπάνιο.

Έχει περάσει σχεδόν μία εβδομάδα. Μιλάμε καθημερινά σαν να μη συνέβη τίποτα. Όμως όποτε με βρίσκει μόνο μου -στην κουζίνα που φτιάχνουμε καφέ το πρωί για παράδειγμα- μου πιάνει τον κώλο και μου ρίχνει ένα:

-    «Πότε θα ξαναγαμήσω αυτήν την απίστευτη κωλάρα;»

Σύντομα θα πρέπει να το οργανώσω και πάλι πάντως γιατί έχει αρχίσει πάλι να ζητάει ο κώλος μου. Όσο και να πηδάω τη γυναίκα μου στο σπίτι, όπως ίσως πολλοί καταλαβαίνετε, αυτή την καύλα δε μπορώ εύκολα να τη γευτώ. Μου λείπει και σύντομα θα δει πάλι χαρά στο καυλί του ο βλάχος.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")