Ο καραβανάς

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 19 ετών, εμφανίσιμο αγόρι, 1.78, 77 κιλά, γυμνασμένος, αλλά πάντα μου άρεσαν οι άνδρες, για αυτό συνεχώς ψαχνόμουν στα chat, μήπως βρω κανέναν καλό γαμιά. Μια μέρα βρήκα έναν με το ψευδώνυμο "Χειροβομβίδα". «Δεν βαριέσαι..», σκέφτηκα, «μπορεί να ήταν ωραίος».

Όταν πάτησα την φωτογραφία, θυμάμαι κόντεψα να χύσω απότομα! Ήταν ένα ντερέκι, καραβανάς από ότι κατάλαβα, με πράσινο μπερέ, φορούσε στρατιωτική στολή κανονικά και δεν ήταν ούτε χοντρός, ούτε αδύνατος, είχε όσο βάρος έπρεπε. Του μίλησα, αλλά εκείνος ήταν παγερά αδιάφορος. Κάτι έπρεπε να κάνω. Ο τυπάς ήταν τόσο καύλα που δεν θα ανεχόμουν να μην με γαμήσει, οπότε του είπα κάτι που δεν πίστευα να αποδώσει και όμως απέδωσε. Δεν θέλω να πω τι, αλλά τέλος πάντων.

Μου είπε να βρεθούμε σε ένα ξενοδοχείο, αλλά το ίδιο βράδυ ακύρωσε. Σκέφτηκα ότι μάλλον δεν γούσταρε, αλλά ξανατηλεφώνησε και μου είπε να πάω στο τάδε στρατόπεδο που έχει υπηρεσία, θα με περίμενε κάποιος στην πύλη, επειδή δεν ήταν ώρα για επισκεπτήρια, και έτσι και έγινε. Με περίμενε ένας στην πύλη με πήρε μέσα, και με πήγε στο γραφείο και έφυγε. Μέσα ήταν ο γαμιάς μου. Πω πω πω! Όταν τον είδα από κοντά καύλωσα όπως όταν είδα την φωτογραφία.

-    "Κάθισε" είπε, παίζοντας ένα κομπολογάκι στο χέρι.

Εγώ κάθισα χαμογελώντας… εκείνος είπε:

-    "Ώστε εσύ είσαι ο πουστράκος που με πολιορκεί ε;"

Εγώ είχα ψιλοντραπεί λίγο, εκείνος τράβηξε την καρέκλα του προς τα πίσω και μου είπε να πάω κοντά του. Εκεί μου έσκασε ένα σκαμπίλι στον κώλο και μου είπε:

-    "Αυτό φαίνεται σφιχτό! Τι λες να το ξεσφίξει λίγο ο Θείος;"

Χαχα! Έπαιζε το αγαπημένο μου παιχνίδι. Πάντα μου άρεσε να αποκαλώ τους γαμιάδες μου με... βαθμούς συγγενείας, όπως ο θείος, ο μπαμπάς, ο ξάδερφος,  έτσι καύλωνα εγώ. Έγνεψα καταφατικά και εκείνος άρχισε να ξεκουμπώνει την στρατιωτική ζώνη. Εγώ γονάτισα και πλησίασα, στήριξα τους αγκώνες μου στα μπούτια του. Αχ τι γυμνασμένα μπούτια! Για καραβανάς δεν ήταν χοντρομπαλάς και κάφρος, αυτό είναι αλήθεια. Ξέχασα να πω ήταν 28 ετών αλλά έδειχνε για τριανταπεντάρης.

Με δεξιοτεχνία ξεκούμπωσα τα της στολής και έβγαλα έξω ένα μισοσηκωμένο πούτσο, τον έπιασα και αφού έβγαλα το πουτσοκέφαλο άρχισα να το τυραννάω με την γλώσσα μου… στην τρυπίτσα, στην βάση γύρω-γύρω… άρχισε να σκληραίνει. Κατέβηκα στα υπέροχα μπαλάκια του, τα ρούφαγα ένα-ένα. Αναστέναξε…

-    "Εσύ είσαι καλή!", είπε και άρχισε να μου γαμάει το στόμα με βία.

Ένιωσα τόσο πουτάνα αλλά και τόσο καύλα! Την ίδια στιγμή μου τραβούσε τα μαλλιά με τόση δύναμη που οι πουτσότριχες του είχαν μπει στην μύτη μου και στο στόμα μου.

-    "Όλος μέσα!!!", μου έλεγε και γαμούσε το στόμα μου, σαν να γαμούσε κάποιου είδους σκουπίδι.

Έσπρωξε μια μέσα στο στόμα μου, και έμεινε εκεί. Μετά συνέχισε να σπρώχνει… η πούτσα του έφτασε μέχρι πολύ μέσα. Αναγκάστηκα να σπρώξω αντίστροφα για να με αφήσει, θα πνιγόμουν. Είχε αφηνιάσει από καύλα, εγώ όμως ψιλοτρομοκρατήθηκα με την βίαιη συμπεριφορά του και του είπα:

-    "Καλύτερα να πηγαίνω…"

Εκείνος σηκώθηκε πάνω.

-    "Να πηγαίνεις;"

Εγώ έγνεψα καταφατικά, εκείνος πλησίασε και με έριξε πάνω σε ένα αδειανό γραφείο. Ο κώλος μου τουρλωμένος ένιωθε το παλαμάρι του. Μου έβγαλε την φόρμα και μπήκε χωρίς σάλιο, χωρίς τίποτα, έτσι στην ψύχρα! Εγώ έσπρωχνα να ξεκαρφωθώ αλλά ήταν πολύ αργά, είχε σφηνώσει μέσα και με γαμούσε. Φώναζα τόσο δυνατά που μου έκλεισε το στόμα, αλλά συνέχιζε να με γαμάει.

Κάποια στιγμή που ο κώλος μου άνοιξε, ένιωθα μόνο ηδονή, έχυσε μέσα στον κώλο μου. Με έβαλε να τον πιέσω για να χυθούν τα χύσια έξω. Ειλικρινά, ωραίος γαμιάς ο καραβανάς αλλά έπρεπε να το περιμένω τέτοιο γαμήσι… έκανα μια εβδομάδα να κάτσω!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")