Το πάθος μου για τον 30χρονο (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ο καυλιάρης αδερφός
Όταν έμενα μαζί με το δεσμό μου στο υπέροχο διαμέρισμα μας στην Λευκωσία, περνούσα θεϊκές στιγμές μαζί με τον θεογκόμενο φίλο μου, ο οποίος κάθε φορά που με γαμούσε με έστελνε στον έβδομο ουρανό.

Μια μέρα, όταν ξύπνησα στην αγκαλιά του και μου έδωσε το πρώτο φιλί, χτύπησε το τηλέφωνο του. Ήταν ο αδελφός του, ο οποίος ήξερε για τον δεσμό μας. Απάντησε το τηλέφωνο και σηκώθηκε να απαντήσει το τηλέφωνο του, καθώς εγώ του έγλειφα τον τέλειο του κώλο. Όταν έκλεισε το τηλέφωνο του, μπήκε ξανά μαζί μου στο κρεβάτι, με φίλησε ξανά και μου είπε:

-    «Θα έρθει ο αδελφός μου το απόγευμα να μας δει και φρόντισε να τον περιποιηθείς...»

Μόλις μου το είπε κατάλαβα τι εννοούσε. Το απόγευμα χτύπησε το κουδούνι. Εγώ ήμουνα με το μπουρνούζι. Πήγα αμέσως και άνοιξα την πόρτα. Όταν τον είδα έπαθα ρίγη. Ήταν Θεός! Τον προσκάλεσα μέσα και τον κέρασα ένα ποτό. Όταν το τελείωσε τον προσκάλεσα να έρθει στην κρεβατοκάμαρα μου.

Όταν μπήκα μέσα κάθισα στο κρεβάτι και του ζήτησα να γδυθεί. Εγώ δεν είχα γδυθεί. Όταν έβγαλε το πουκάμισο αναρίγησα. Είχε ένα καυλιάρικο τέλειο γυμνασμένο σώμα. Μου γύρισε την πλάτη και έβγαλε το παντελόνι και το εσώρουχο. Ααααχ τι κώλος! Όταν τελείωσε ήρθε κοντά μου. Άρχισα να τον φιλάω και σιγά - σιγά κατέβαινα και του έγλειφα όλο το κορμί μέχρι που έφτασα στην πουτσάρα του, την οποία έβαλα ολόκληρη στο στόμα μου και έγλειφα λαίμαργα.

-    «Ααααχ, τι καύλα είσαι εσύ μωρό μου!», μου έλεγε.

Μετά έβγαλα το μπουρνούζι, ξάπλωσα στο κρεβάτι στα τέσσερα και του είπα να με γαμήσει άγρια. Μου έχωσε τον πούτσο του βαθιά στον έμπειρό μου κώλο και με γάμαγε άγρια. Μετά αλλάξαμε στάση. Γύρισα ανάποδα και με γάμαγε από πάνω καθώς μου έδινε ρουφηχτά φιλιά.

-    «Έλα πουτανάκι μου, πάρ’ τον άγρια!»

Στο τέλος φώναξε:

-    «Χύνω!!!»

Και τότε τον έβγαλα από τον κώλο μου και άρχισα να του παίρνω πίπα μέχρι που έχυσε και γέμισε όλο το κορμί μου με τα ζεστά του χύσια. Μετά με πήρε στα χέρια του, και πήγαμε να κάνουμε μπάνιο. Καθώς κάναμε μπάνιο με ξαναέβαλε να του πάρω πίπα και με γάμησε δυνατά ξανά όπως πριν. Όταν βγήκαμε από το μπάνιο, ντυθήκαμε, με φίλησε και μου είπε:

-    «Περάσαμε πολύ ωραία. Να το ξανακάνουμε…»

Όταν ήρθε ο δεσμός μου, με ρώτησε:

-    «Πώς περάσατε;»

-    «Καλά, θεϊκά!!!»

Με ξάπλωσε πάνω στο κρεβάτι μας, γδυθήκαμε και άρχισε να με γαμάει όπως πάντα...

Με τον αδερφό του ξαναγαμηθήκαμε και μετά που χωρίσαμε για να τον εκδικηθώ και μάλιστα μπροστά του για να δει τι έχασε. Από τότε που έφυγα και παντρεύτηκα και έκανα παιδιά, έχασα ίχνη και από τους δυο...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")