Πως κατέληξα με τον γκόμενο της άσχετης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Έχω διαβάσει όλες σχεδόν τις ιστορίες με αγαπημένη μου ιστορία: «Ο φίλος του μπαμπά» …και ομολογώ ότι (όπως πολλοί) δεν άντεξα να μην βάλω το χέρι μου κάπου αλλού (εκτός από το ποντίκι). Τέλος πάντων, εδώ θα σας αφηγηθώ την δική μου ιστορία.

Ήταν τον φετινό Ιανουάριο όταν ένα πρωινό πήγα να δώσω εξετάσεις για το «Zertifikat» στο Deutsche Schule στην Θεσσαλονίκη. Αφού λοιπόν έφτασα εκεί και καθόμουν σαν τον ηλίθιο ανάμεσα στα μικρά, περιμένοντας να χτυπήσει το κουδούνι για να αρχίσουν οι εξετάσεις, βλέπω μια κοπέλα να κάθεται σε μια κολόνα απέναντι μου, κρατώντας μιξομάντιλα και διαβάζοντας τα τελευταία sos.

Πήγα και της έπιασα κουβέντα. «Παύλος», της λέω. «Όλγα», μου λέει. Και τυχαίνει μετά από τα πολλά να είμαστε στην ίδια αίθουσα. Να μην τα πολυλογώ, τελείωσαν οι εξετάσεις (το πήραμε και οι δύο το πτυχίο), και φύγαμε μαζί προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ανταλλάξαμε κινητά και κανονίστηκε την αμέσως επόμενη ημέρα ο απογευματινός μου καφές.

Έτσι όπως ετοιμαζόμουν να πάω για καφέ, παίρνω ένα μήνυμα από την Όλγα και μου λέει αν έχω κανένα πρόβλημα γιατί ήθελε να έρθει και ο γκόμενος της μαζί μας. Εγώ φυσικά δεν είχα πρόβλημα. Εδώ να πω πως η Όλγα είναι μια ψηλή, χοντρούλα κοπελιά με ένα πολύ όμορφο χαμόγελο. Ε, αφού φτάνω στο σημείο που είχαμε ραντεβού, βλέπω την Όλγα να φτάνει μαζί με τον Βαγγέλη (1.87 όχι πολύ γυμνασμένος, ίσα να φαίνονται οι φλέβες, πράσινα ματιά -σκέτη απόλαυση).

Αφού συστηνόμαστε και πιάνω αυτό το θεσπέσιο χέρι (κρίμα γιατί ήταν μόνο για δυο δευτερόλεπτα), πάμε και καθόμαστε για καφέ. Εκεί μέσα στην συζήτηση κατάλαβα ότι έχουμε πολλά κοινά με τον Βαγγέλη και ένα από αυτά ήταν πως μας αρέσει και τους δυο να παίζουμε κιθάρα. Να μην λέω περιττά πράγματα κανονίσαμε να πάω σπίτι του να παίξουμε κιθάρα και να μου παίξει και κάτι τραγούδια που είχε γράψει. Εγώ αμέσως είπα ναι γιατί εκτός από το πάθος μου για την μουσική, άρχιζε και ένα άλλο πάθος μου.

Έτσι λοιπόν Δευτέρα βγήκαμε για καφέ, Παρασκευή κανονίσαμε να πάω σπίτι του μαζί με την Όλγα για να κάνουμε αυτό το music meeting. Κι έτσι έγινε. Έφτασε η Παρασκευή και αφού ετοιμάστηκα ξεκίνησα χωρίς άγριες προθέσεις να πάω στο σπίτι του Βαγγέλη. Εδώ να πω πως είμαι 1.86, 76 κιλά, μαύρα μάτια και αρκετά γυμνασμένος. Αφού φτάνω στο σπίτι του Βαγγέλη κατά τις εννέα το βράδυ χτυπάω το κουδούνι και μπαίνω μέσα.

-    «Επ! Τι γίνεται;», του λέω και μπαίνω μέσα. «Η Όλγα;», ρωτάω.

-    «Έχει μάθημα εννέα με δέκα και μισή για τα προφορικά των Γερμανικών έκτακτο και θα έρθει μετά...», μου λέει.

Καθίσαμε στο Σαλόνι του. Έφερε κάτι μπιρόνια να πιούμε και είχε βάλει έντεχνη ωραία μουσικούλα. Αφού ακούγαμε μουσική και ακόμα δεν είχε έρθει η Όλγα και είχαμε αρκετή ώρα μπροστά μας και εγώ δεν άντεχα να βλέπω έναν θεό μπροστά μου είπα να γυρίσω την κουβέντα στο σεξ και αν καθόταν… καθόταν. Άρχισα να του μιλάω για γκόμενες που είχα και να του περιγράφω σκηνικά και γαμήσια.
Κάποια στιγμή του λέω για έναν φίλο που είχα παλιό πως μου είχε πάρει την καλύτερη πίπα ακόμα και από τις γκόμενες που είχα. Άρχισα να κάνω τέτοια περιγραφή, που κανένας δεν μπορούσε να μην καυλώσει. Έτσι λοιπόν διέκρινα το φούσκωμα στο παντελόνι του να γίνεται μεγαλύτερο αφού είχε καθίσει αναπαυτικά να ακούει της ιστορίες μου. Και τότε του λέω:

-    «Τι γίνετε ρε μαλάκα, καύλωσες;»

-    «Ε… με αυτά που μου λες, λογικό δεν είναι;», μου απαντάει.

-    «Ε, ναι!», του λέω και συνεχίζω.

Κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Σταμάτα ρε, γιατί αλλιώς σε δυο λεπτά θα με ψάχνεις στο μπάνιο».

-    «Σιγά…», του λέω. «Επειδή και εγώ έχω καύλες και έχω καυλώσει, θέλεις να τις βγάλουμε να τις παίξουμε μαζί πριν έρθει η Όλγα; Ή θα την περιμένεις να σου εκπληρώσει αυτή τις καύλες;»

-    «Έχω καυλώσει τόσο με αυτά που μου λες που δεν αντέχω…»

Και από την μια στιγμή στην άλλη βρεθήκαμε με τις πούτσες μας έξω.

-    «Πω πω! Ρε την έχεις πολύ μεγάλη!», μου λέει.

-    «Εεε… κι εσύ δεν πας πίσω…», του λέω.

Και αρχίζουμε να μαλακιζόμαστε. Εγώ είχα καρφωθεί επάνω του, τον κοιτούσα και τον έπαιζα για πάρτη του. Κάποια στιγμή, αφού είχα πάρει το θάρρος (και οι δύο καφρίλες βλέπετε) του λέω:

-    «Είσαι να κάνουμε αυτό που μου έκανε το παιδί που σου έλεγα πριν;»

-    «Εγώ; Δεν υπάρχει περίπτωση να γλείψω πούτσο!!!»

-    «Ε… θα στο κάνω εγώ. Αλλά μη μάθει κάτι η Όλγα…»

Και καλά… απλά για να δεχτεί. Και μου λέει:

-    «Λες;»

Και εκεί αρχίσανε όλα. Βρέθηκα με τον πούτσο του στο χέρι άρχισα να του τον παίζω. Τον έβλεπα να ανατριχιάζει από την καύλα και με καύλωνε ακόμα περισσότερο ότι ήταν η πρώτη του φορά με άντρα. Κάποια στιγμή τον κοιτάω στα μάτια και κάνοντας του νόημα άρχισα να γλείφω τον πούτσο του. Με το ένα χέρι μου κρατούσα τον πούτσο του και με το άλλο τα αρχίδια του και γευόμουν αυτή την αντρική μυρωδιά για αρκετή ώρα. Τον έγλειφα και στα αρχίδια…

Αυτός δεν άντεξε την ανατριχίλα και άρχιζε να βγάζει βαθιές ανάσες και να μου λέει να σταματήσω. Αλλά εγώ εκεί… δεν σταμάτησα. Ώσπου κάποια στιγμή πάει να με τραβήξει για να χύσει. Εγώ όμως δεν έφυγα, αντιστάθηκα στο τράβηγμα του και έτσι άρπαξα στο στόμα μου όλο το ψωλόχυμα του, γλείφοντας ακόμα και την παραμικρή σταγόνα που έβγαλε.

-    «Αυτό είναι πίπα μαλάκα! Και όχι αυτές που κάνουν οι γκόμενες!», μου είπε.

Εγώ αυτό που του ζήτησα μετά ήταν να μου την παίξει έτσι όπως ήμουν μπροστά του και να τον χύσω στους κοιλιακούς.. Πάντα το γούσταρα αυτό, να χύνω πάνω σε ωραία σώματα. Αφού τελείωσα κι εγώ άρχισα να γλείφω και τα δικά μου σπέρματα από την κοιλιά του Βαγγέλη με αποτέλεσμα ο Βαγγέλης να ξανακαυλώσει ακόμα πιο άγρια και μου λέει:

-    «Θέλεις να στον βάλω για λίγο; Και μετά άμα με αφήσεις θα σου τον γλείψω χωρίς όμως να τελειώσεις στο στόμα μου…»

Αυτή θα ήταν η συμφωνία. Εκεί που πήγε να μου βάλει δάχτυλο χτυπάει το κινητό του και ήταν η Όλγα.

-    «Θέλετε κάτι από έξω επειδή είμαι στο περίπτερο;»

«Να κάτσεις στο περίπτερο!», έλεγα από μέσα μου αλλά τέλος πάντων. Ε, ήρθε η Όλγα κάτσαμε τα είπαμε και πέρασε η ώρα και είπα να φύγω. Βλέπω μετά από δυο μέρες μήνυμα στο κινητό από τον Βαγγέλη: «Θέλεις να έρθεις από το σπίτι μου;»

Ε, από τότε πηγαίνω σχεδόν όποτε μπορεί και μπορώ κι εγώ και ρίχνουμε κάτι γαμησάκια. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα κοιμάμαι και σπίτι του. Όσο για την Όλγα; «Συγχαρητήρια αλλά εκτός από το "Zertifikat " πήραμε και τον ίδιο γκόμενο» (από ότι έμαθα χωρίσανε μετά από ένα μήνα από εκείνο το βράδυ και δεν είχα ξανά ακούσει νέα της).

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")