Ξέσκισμα στο ξενοδοχείο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είχα βάλει παλιά μια αγγελία όπου ζητούσα γαμιά. Μετά από πολύ καιρό έλαβα ένα μήνυμα από έναν Άκη από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος θα ερχόταν Βόλο όπου μένω για κάποιες δουλειές, και με ρωτούσε αν ίσχυε ακόμα η αγγελία. Του απάντησα θετικά, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και σε τρεις μέρες μου υποσχέθηκε να μου γεμίσει τον κώλο.

Πραγματικά μετά από τρεις μέρες ο Άκης ήρθε στο Βόλο κι έμεινε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Ετοιμάστηκα, πλύθηκα καλά-καλά από κάτω, φόρεσα ένα αποκαλυπτικό μαύρο βρακάκι και κάλτσες ψιλές μεταξωτές που έκαναν αντίθεση πάνω στο λευκό κορμί μου.

Μόλις χτύπησα την πόρτα μου άνοιξε με το μπουρνούζι. Ήταν ένα τριανταπεντάρης άντρας 1.90 ψηλός και 100 περίπου κιλά. Μόλις τον είδα του όρμηξα και δώσαμε ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο. Εκείνος μου είπε να πάω στο μπάνιο κι έτσι έκανα ένα χαλαρωτικό ντουζάκι.

Όταν βγήκα από το μπάνιο τον βρήκα ξαπλωμένο στο κρεβάτι με ανοιχτό το μπουρνούζι. Στη θέα του γυμνού του κορμιού και του μισοσηκωμένου του πούτσου, άρχισα να τρελαίνομαι. Πήγα και του στήθηκα μπροστά του προσφέροντάς του τη θέα του φρεσκοπλυμένου κώλου μου. Εκείνος άρχισε να μου χαϊδεύει τα μπούτια και σε λίγο βύθισε ένα δάχτυλο του μέσα στον κώλο μου. Βόγκηξα από ικανοποίηση κι άρχισα να του κουνιέμαι σνα καλό παλιοπούτανο που είμαι. Αυτό τον άναψε περισσότερο.

Αφού έπαιξε ακόμα λίγο με την τρυπούλα μου, με διέταξε να του πάρω πίπα. Υπάκουσα αμέσως κι έβαλα μέσα στο υγρό μου στόμα το καυλί του που ήταν γύρω στους 18 πόντους, ενώ παράλληλα του χάιδευα τα αρχίδια. Ο Άκης άρχισε να με βρίζει και να μου γαμάει με δύναμη το στόμα, ενώ το δάχτυλό του μπαινόβγαινε μέσα στον κώλο μου. Μου φίλαγε τα πλευρά μου έτριβε τα κωλομάγουλα και συγχρόνως μου γάμαγε το λαρύγγι.

Τα πρώτα χύσια του ήρθαν άφθονα μέσα στο στόμα μου. Έχυνε και φώναζε δυνατά πως είμαι μεγάλη ξεκωλιάρα. Εγώ τον σκούπισα καλά-καλά κι έπειτα ξάπλωσα πάνω στο τριχωτό του στήθος. Με έκπληξη διαπίστωσα πως ο γαμιάς μου δεν είχε χορτάσει.

-    "Θέλω να σου πηδήξω τον κώλο!", μου είπε κι εγώ βεβαίως δεν είχα παρά να του τον προσφέρω.

Μετά από ένα καλό τσιμπούκι του τον ξανασήκωσα κι έπειτα του φόρεσα το προφυλακτικό.

-    "Στήσου στα τέσσερα σαν σκύλα, ξεκωλιάρα!", με διέταξε.

Στήθηκα στα τέσσερα κι ήρθε από πίσω μου. Πρώτα άρχισε να μου κάνει γλυφοκώλι κι αφού μου μούσκεψε καλά τη σούφρα, έβαλε το καυλί του στην τρυπούλα μου. Πήγα να φωνάξω πως πονάει και τέτοια αλλά δε μάσησε. Μου έδωσε μια δυνατή σπρωξιά και μου τον κάρφωσε βαθιά. Τότε εγώ κουνιόμουνα για να τον πάρω όλο μέσα. Ο Άκης με μια δυνατή κίνηση με οριζοντίωσε κι ένιωσα το άντερό μου να ξεσκίζεται από το δυνατό του καυλί.

Με γάμαγε αρκετή ώρα με δύναμη χουφτώνοντας μου τα μπούτια που τώρα με τις μεταξωτές κάλτσες ήταν σκέτη καύλα. Σε λίγο τον ένιωσα να τινάζει τα χύσια του μέσα στην τρύπα μου βογκώντας σαν ζώο από την καύλα. Βγήκε από μέσα μου κι εγώ ένιωθα πως ο κώλος μου είχε γίνει σα στόμα από το γαμήσι. Πήγε στο μπάνιο να πλυθεί κι έπεσε ξέπνοος στο κρεβάτι..

Μα εγώ δεν είχα τελειώσει ακόμα. Όπως ήταν με τα μάτια κλειστά του έγλυφα το λαιμό, το στήθος και τα μπούτια. Δειλά-δειλά ανέβηκα και στα αρχίδια του. Μετά και στην πούτσα του.

-    "Μαλακισμένο δε χορταίνεις ε;", μου είπε κι αφέθηκε στα χάδια μου.

Μετά από κανένα τέταρτο τον είχα κάνει πάλι τούρμπο. Τότε με έβαλε κάτω κι άρχισε να βαράει μαλακία με δύναμη. Εγώ από κάτω του χάιδευα τα αρχίδια και έπαιζα και το δικό μου. Χύσαμε και οι δυο ταυτόχρονα πάνω στα βυζιά μου, στο λαιμό μου και στα χείλη μου.

Μετά από ένα καλό μπανάκι φιληθήκαμε με πάθος κι ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη φορά που θα έρθει στο Βόλο. Τέτοια κάνω σε όσους έρχονται μαζί μου για αυτό οι γαμιάδες μου με λένε μεγάλη ξεκωλιάρα και πιπατζού.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")