Το πηγάδι ξανάνοιξε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Από την στιγμή που ζέστανε ο καιρός και ο ήλιος δεν λέει να μας εγκαταλείψει, ήταν ώρα κι εγώ να επισκεφθώ την γνωστή ερημική παραλία της Σαλαμίνας ώστε να άρχιζε το ψήσιμο του σώματος...

Δεν είχα και ιδιαίτερες απαιτήσεις ‘’επισκέψεων’’, αφού είναι ακόμα Μάιος και η θάλασσα είναι ακόμα κρύα. Ξεκίνησα λοιπόν Κυριακή πρωί εφοδιασμένος με όλα τα απαραίτητα και σε μιάμιση ωρίτσα άδειαζα τα τσιμπράκαλα στην παραλία.. Έβγαλα γρήγορα, γρήγορα τα ρούχα μου και φόρεσα το μικροσκοπικό στρινγκάκι μου.

Το ελαφρύ ζεστό αεράκι που φυσούσε έκανε την κωλοτρυπίδα μου να ανοιγοκλείνει μανιασμένα.. Ξέροντας ότι ήταν απίθανο να έρθει κάποιος τέτοια εποχή εκεί για γυμνισμό, φρόντισα να έχω μαζί μου δυο - τρεις από τους καλύτερους δονητές μου καθώς και μια μεγαλούτσικη σφήνα. Έβαλα μπόλικη κρέμα στην τρυπούλα μου και βύθισα την σφήνα όσο πιο βαθιά γινόταν, αφήνοντας την εκεί για ώρα ώστε να χαλαρώσει αρκετά ο σφικτήρας μου..

Ο ήχος μιας μηχανής βάρκας ήρθε να μου χαλάσει την απόλαυση της στιγμής και να με αναγκάσει να σκεπάσω το κωλαράκι μου με την πετσέτα. Έκπληκτος όμως είδα ότι πλησιάζοντας η βάρκα την παραλία, κατέβηκαν τρία νεαρά άτομα βρίζοντας και πειράζοντας ο ένας τον άλλο. Αφού έδεσαν σε έναν βράχο την βάρκα τους έβγαλαν τα ρούχα τους και έμειναν με τα μποξεράκια ξαπλώνοντας και ανάβοντας τσιγάρο..

Μια ελπίδα φούντωσε μέσα μου ξαφνικά. Δεν έπρεπε να χάσω τέτοια μεγάλη ευκαιρία. Αμέσως πέταξα την πετσέτα από πάνω μου και σηκώθηκα όρθιος και καλά για να ξεπιαστώ.. Περπάτησα δεξιά αριστερά για κανένα πεντάλεπτο με την σφήνα ακόμα καρφωμένη στο κωλαράκι μου. Το πρώτο σφύριγμα δεν άργησε να ακουστεί και γυρνώντας το κεφάλι μου είδα τρεις ψωλές να βασανίζονται στα χέρια των νεαρών.

Πήρα ένα τσιγάρο και πλησίασα κοντά τους ζητώντας φωτιά.

-    «Δεν θες να κάνεις τα πούρα μας που είναι ήδη αναμμένα;»

Πριν τελειώσει την κουβέντα του είχα ήδη γονατίσει και είχα πάρει την πρώτη ψωλή στο στόμα μου. Οι άλλοι δύο χαϊδεύανε, τσιμπάγανε και χτυπούσαν με μανία τα κωλομέρια μου. Δεν άργησαν να αλλάξουν θέσεις κι έτσι γεύτηκα και τα τρία καυλιά στο στόμα μου.. Δυο χέρια άνοιξαν βίαια τα κωλομέρια μου και τα πρώτα δάχτυλα πήραν την θέση της σφήνας στην τρύπα μου.. Αμέσως βυθίζεται η πρώτη ψωλή μέσα μου η οποία όμως δεν μου έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση.

Το μυαλό μου ήταν συνέχεια στην πούτσα του άλλου νεαρού που πρέπει να ήταν τουλάχιστον 22-23 πόντους και χοντρή σαν γροθιά. Και ο φόβος μου δεν άργησε να επαληθευθεί. Η μικρή ψωλίτσα βγαίνει από μέσα μου και την θέση της προσπαθεί να πάρει το καδρόνι του άλλου πιτσιρικά. Ένιωθα το έντερο μου να ξεκολλάει από την πίεση κι όταν τελικά χώθηκε όλο μέσα, η καύλα μου χτύπησε κόκκινο.

-    «Ηρέμησε ρε μαλάκα. Θα τον σκίσεις και δεν θα μπορέσουμε να τον γαμήσουμε κι εμείς...»

-    «Μη σας νοιάζει, για σας τον ετοιμάζω…»

Τράβηξε το παλαμάρι του απότομα έξω και νόμιζα ότι θα μου βγάλει τα σωθικά.

-    «Εσύ ξάπλωσε κάτω κι εσύ έλα από πίσω του. Είπε στους φίλους του».

Ο πρώτος ξάπλωσε και με έβαλε να καθίσω πάνω στο 17ποντο καυλί του.

-    «Κι εγώ τι θα κάνω ρε μαλάκα; Θα βλέπω να τον γαμάει ο Τάκης;»

-    «Ηρέμησε ρε καραγκιόζη. Θα τον πάρετε και οι δυο μαζί!»

Ο μικρός μπήκε αμέσως στο νόημα και γονάτισε φέρνοντας το καυλάκι του στην ήδη γεμάτη κωλοτρυπίδα μου.. Δεν δυσκολεύτηκε να γλιστρήσει μέσα μου κι έτσι δυο καυλιά γαμούσαν συγχρόνως το ξεχειλωμένο πατούρι μου.
Η μεγάλη ψωλή ήταν στριμωγμένη στο στόμα μου και την ένιωθα έτοιμη να με πνίξει με τα καυτά της χύσια..

-    «Χύνω γαμιόλες!!!»

Φώναξε με όλη του την δύναμη και ριπές σπέρματος γέμισαν το στόμα μου μέχρι που ξεχείλισε.

Κατάπια όσα περισσότερα μπορούσα καθαρίζοντας το τεράστιο πουτσοκέφαλο από τα υπολείμματα. Άλλοι δυο συνέχιζαν να ταλαιπωρούν την κωλοτρυπίδα μου πηδώντας την μανιασμένα. Ένιωθα ήδη τις φλέβες του να πρήζονται και δεν άργησαν τα χύσια τους να πλημμυρίσουν τον έντερο μου. Έφεραν τα καυλιά τους στο στόμα μου ώστε να τους τα καθαρίσω αφήνοντας την κωλοτρυπίδα μου ανοικτή σαν πηγάδι.

Κάναμε ένα τσιγαράκι λέγοντας διάφορα, τους πήρα από μια πίπα για αποχαιρετισμό και τους χαμογέλαγα καθώς απομακρυνόντουσαν με την βάρκα τους σκουπίζοντας τα χύσια που έτρεχαν από το στόμα και την κωλοτρυπίδα μου.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")