Σχέση στο Λονδίνο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η παρακάτω ιστορία είναι αληθινή. Έχει μερικές ίσως περιττές λεπτομέρειες αλλά τις θυμάμαι έντονα γιατί οδήγησαν στην πιο δυνατή μου σχέση που διαρκεί μέχρι σήμερα.

Το 2002 ήμουν 20 χρονών και ήρθε να συγκατοικήσουμε στο Λονδίνο ο κολλητός μου φίλος "Ιωάννης". Ήμασταν φίλοι από τα δεκάξι στο σχολείο και τώρα θα συγκατοικούσαμε στο Λονδίνο όπου θα σπουδάζαμε μαζί. Πάντα μου άρεσε και στα σχολικά χρόνια περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί. Ξέραμε τα μυστικά ο ένας του άλλου, περνούσαμε ελεύθερο χρόνο μαζί. Αλλά τίποτα δεν είχε συμβεί κάτι μεταξύ μας. Ήταν ένα μυστικό που δεν αποκαλύπταμε ο ένας τον άλλο. Ούτε είχε τύχει να τον δω γυμνό, εκτός από μια φορά που πήγαμε στην παραλία και άλλαξε πίσω από ένα αυτοκίνητο… είδα λίγο το κωλαράκι του αλλά μέχρι εκεί. Ήμασταν και οι δύο καλοσχηματισμένοι, όχι τόσο γυμνασμένοι, αλλά επειδή παίζαμε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και μας άρεσε το κολύμπι, είχαμε ένα "φυσιολογικά" γυμνασμένο κορμί.

Στο Λονδίνο είχα πάει ένα μήνα πιο νωρίς Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο ήρθε και ο Ιωάννης. Το διαμέρισμα ήταν αρκετά μικρό, είχε δύο δωμάτια μια κουζίνα και ένα μπάνιο. Αποφασίσαμε από κοινού να μένουμε στο ίδιο δωμάτιο που είχε αρκετό χώρο και να αφήσουμε το άλλο για καθιστικό.

Από την αρχή της συγκατοίκησης τα πράγματα φαίνονταν ότι γίνονταν πιο καυτά. Για πρώτη φορά μέναμε πάνω από μια εβδομάδα μαζί. Συνδεόμασταν όλο και περισσότερο. Επίσης γινόμασταν όλο και πιο άνετοι ο ένας μπροστά στον άλλο. Παίζαμε ποδόσφαιρο στο δωμάτιο και λόγω του ότι ιδρώναμε, μέναμε με τα εσώρουχα. Πολλές φορές (εντός και εκτός παιχνιδιών), άγγιζε ο ένας τον άλλο "τυχαία" σε διάφορα σημεία του σώματος μας. Αρχίσαμε να μιλούμε ακόμα περισσότερο για σεξ και μια - δυο φορές είδαμε πορνό. Είδαμε ο ένας τον άλλο καυλωμένο αλλά κανείς δεν τολμούσε να εμφανιστεί μπροστά στον άλλο γυμνοί.

Στις συζητήσεις περί σεξ αναφέραμε και τον ομοφυλοφιλικό έρωτα. Με κάποιο δισταγμό αρχικά και έπειτα πιο ανοικτά συμφωνούσαμε ότι τίποτα κακό δεν είναι με τους gay και ότι τελικά ίσως ο άνδρας μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση σε ένα άλλο άντρα. Ενώ σιγά-σιγά σχολιάζαμε ωραίους άνδρες.

Γενικότερα ανακάλυψα ότι τον ερωτευόμουνα. Ανυπομονούσα να τελειώσω τα μαθήματα για να βρεθώ μαζί του ενώ αργότερα μου αποκάλυψε ότι το ίδιο συνέβαινε και μ αυτόν. Δεν κάναμε πολλές άλλες παρέες παρά μεταξύ μας (ίσως αναγκαίο για κάποιους φίλους που βρίσκονται σε ξένη γη μόλις δυο μήνες να στηρίζονται ο ένας στον άλλο).

Τα πράγματα κυλούσαν έτσι ομαλά μέχρι τον Δεκέμβριο και τα Χριστούγεννα κατεβήκαμε στην πατρίδα. Εκεί αναγκαστικά ψιλοχαθήκαμε γιατί έπρεπε να περάσουμε χρόνο με την οικογένεια, αν και για κάποιες μέρες βρισκόμασταν και πάλι. Αλλά γενικά μου είχε λείψει η παρέα του και ο χρόνος που περνούσαμε. Με την επιστροφή στο Λονδίνο στρωθήκαμε στο διάβασμα για τις εξετάσεις. Τελικά τέλη Ιανουαρίου τελειώναμε και οι δύο τις εξετάσεις την ίδια μέρα. Μέχρι τις δύο το μεσημέρι βρεθήκαμε και οι δύο στο σπίτι εμφανώς ενθουσιασμένοι για το τέλος των εξετάσεων και για τις δυο εβδομάδες χωρίς έγνοιες μαθημάτων. Έξω έκανε φοβερό κρύο και ο Ιωάννης έφερε μαζί του κρασάκι για να το γιορτάσουμε. Εγώ αν και αμάθητος από το κρασί τελικά δέχτηκα να πιω μαζί του. Θα μέναμε σπίτι όλη μέρα και έτσι δεν θα με πείραζε.

Φάγαμε και ήπιαμε αρκετά και αρχίσαμε τις συνηθισμένες σεξουαλικές συζητήσεις με έντονη αναφορά αυτή τη φορά στο gay στοιχείο, όπως πριν από τα Χριστούγεννα. Μετά από αρκετή συζήτηση και μεθυσμένη κατάληξη ότι gay=cool, αποφασίσαμε να παίξουμε και πάλι ποδόσφαιρο. Ψιλομεθυσμένοι και με τη θέρμανση στο φουλ, αποφασίσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο όπως παλιά, μόνο με τα εσώρουχα. Ολότελα καυλωμένοι όμως. Παίξαμε για λίγο και μετά άρχισαν τα πειράγματα με τα χέρια τα αγγίγματα κτλ. Έχασα στο παιχνίδι και "αρπαχτήκαμε" στα χέρια όταν θεώρησα πως ήταν αδικία. Στο παιχνίδι πάνω (που εξελισσόταν με πολύ γέλιο), μου έβγαλε το εσώρουχο κι εγώ κάλυψα τη πούτσα μου αμέσως πέφτοντας μπρούμυτα στο κρεβάτι. Γελώντας μου το έδωσε πίσω κι εγώ αποφάσισα να πάρω εκδίκηση.

Ενώ βρισκόταν στην κουζίνα με την πλάτη προς την πόρτα έτρεξα και του τράβηξα το μποξεράκι το οποίο έμεινε στα πόδια του. Με κυνήγησε από πίσω και με έβαλε στο κρεβάτι. Ένιωθα τον πούτσο του στην κοιλιά του αλλά καθηλώνοντας με, με τέτοιο τρόπο που δεν μπορούσα να τον δω. Τελικά φόρεσε πάλι το μποξεράκι και μετά πέσαμε να κοιμηθούμε ξεροί.

Ξυπνήσαμε κατά τις επτά και έξω ήταν ήδη νύχτα. Αποφασίσαμε να παραγγείλουμε πίτσα, και φυσικά να τα πιούμε. Έτσι κι έγινε. Αρχίσαμε να τα πίνουμε αλλά ήμασταν πλήρως ντυμένοι αφού πήγαμε να φέρουμε κάτι από το σούπερ μάρκετ. Βάλαμε τηλεόραση και είδαμε μια ταινία που έπαιζαν strip poker. Τότε έριξε την ιδέα να παίζαμε κι εμείς. Με ψιλο-εξίταρε η ιδέα και όντας και ζαλισμένος με το ποτό δέχτηκα. Θα κάναμε μια μικρή παραλλαγή παίζοντας ένα παιχνίδι χαρτιών απ’ αυτά που γνωρίζαμε.

Αρχίσαμε το παιχνίδι και πήγαινε κάπως έτσι. Έχασα τα παπούτσια μου, και τις κάλτσες μου, έχασε τα παπούτσια του, έχασα το t-sirt μου, έχασε τις κάλτσες του, έχασε το t-sirt του, έχασα την εσωτερική φανέλα και μετά έχασα το τζιν. Βγάζοντας το φάνηκε πόσο καυλωμένος ήμουν και ο Ιωάννης άρχισε να πανηγυρίζει.

-    «Ήρθε η ώρα να μου δείξεις τον πούτσο σου και τ’ αρχίδια σου!», έλεγε ξανά και ξανά.

Αυτό με καύλωνε περισσότερο ενώ καταλάβαινα πως κι αυτός είχε καυλώσει... Στο επόμενο παιχνίδι έχασε την εσωτερική του φανέλα και μετά το τζιν του. Και αυτός ήταν εντελώς καυλωμένος. Ήταν η σειρά μου να επαναλάβω τις δηλώσεις:

-    «Τώρα θα δω τα αρχίδια και τον πούτσο σου!!!»

Αυτός απάντησε πως όποιος χάσει θα πρέπει να ανασηκώσει τον πούτσο του στην θέα του άλλου για να δει ξεκάθαρα τα αρχίδια του. Συμφώνησα. Στο τελευταίο παιχνίδι έχασε και εν μέσω δικών μου πανηγυριών και γκρίνιας δικής του, έβγαλε το μποξεράκι του. Ο πούτσος του ήδη ανασηκωμένος μου επέτρεπε να δω τα υπέροχα αρχίδια του. Τέλειος!


-    «Οκ! Ώρα για ύπνο…», είπα.

Ο Ιωάννης όμως μου είπε πως δεν ήταν δίκαιο και πως έπρεπε να βγάλω κι εγώ το μποξεράκι μου. Αρχικά δίστασα αλλά τελικά είπα εντάξει. Έβγαλα κι εγώ το μποξεράκι μου και "περιεργάστηκε" οπτικά τα όργανα μου. Ώρα για ύπνο συμφωνήσαμε αλλά η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη.

-    «Έλα να κοιμηθούμε μαζί…», είπε πέφτοντας στο κρεβάτι.

Εγώ αν και προέβαλα μια υποτυπώδη αντίδραση (άλλο που δεν ήθελα), λέγοντας ότι δεν μας χωράει και το κρεβάτι μου ήταν ακριβώς δίπλα, δέχτηκα. Πέσαμε κι οι δυο ανάσκελα αλλά μια κίνηση του με έριξε από το κρεβάτι. Γελάσαμε κι οι δυο και τελικά μου είπε να ξαναπέσω μαζί του και αυτή τη φορά αγκαλιαστήκαμε. Οι πούτσοι μας αγγίζονταν και τα χέρια του τα ένιωθα να μου χαϊδεύουν τον κώλο! Καύλα!!!
Οι μύτες μας αγγίζονταν αλλά η κούραση ήταν μεγαλύτερη. Έτσι αγκαλιασμένοι κοιμηθήκαμε…

Το πρωί ξυπνήσαμε μαζί ακόμη αγκαλιά αλλά προσέξαμε κι οι δύο ότι τα χύσια μας ήταν παντού στην κοιλιά, τους πούτσους και στα σεντόνια! Δεν μιλήσαμε ζαλισμένοι. Σηκώθηκε και με ρώτησε αν ήταν οκ να μπει πρώτος στο μπάνιο. Είπε οκ και κάθισα έτσι γυμνός στο κρεβάτι. Αναρωτιόμουν πως θα ήταν η σχέση μας μετά το χθεσινό. Τον λάτρευα και δεν ήθελα να χαλάσει έστω αυτή η φιλία που είχαμε.

Βγήκε από το μπάνιο με την πετσέτα τυλιγμένη στη μέση κι εγώ πήρα τη σειρά μου στο μπάνιο. Βγήκα και ήταν ακόμα με την πετσέτα. Μου πρότεινε να πάμε μια βόλτα στο διπλανό πάρκο και να μιλήσουμε. Σιωπηλοί ντυθήκαμε και βγήκαμε. Πήραμε από ένα milk shake και περπατούσαμε στο πάρκο. Αρχίσαμε να μιλούμε γι’ αυτό που έγινε την προηγούμενη νύχτα. Διστακτικά αρχικά, όλο και πιο ανοικτά μετά. Αποκαλύψαμε ο ένας τον έρωτα του στον άλλο, το πόσο καιρό και οι δύο θέλαμε και σωματικά ο ένας τον άλλο. Ότι πρώτη φορά κάναμε κάτι τέτοιο με άνδρα. Εντελώς συνέπιπταν οι απόψεις μας.

Αποφασίσαμε εκεί στο πάρκο να αρχίσουμε να δοκιμάζουμε μαζί. Δεν ξέραμε τίποτα για gay sex ή για σεξ γενικότερα καθότι παρθένοι, αν και με σχέσεις με κορίτσια στο λύκειο (φαίνεται ο κρυφός μας έρωτας εμπόδιζε και τους δύο να κάνουμε κάτι παραπάνω). Δεν ξέραμε αν ήμασταν παθητικοί ή ενεργητικοί, τίποτα δεν ξέραμε. Θα τα ανακαλύπταμε μαζί, θα τα δοκιμάζαμε μαζί. Ήμασταν ήδη παθιασμένοι και αποφασίσαμε να πάμε σπίτι να αρχίσουμε να ζούμε το νέο μας έρωτα.

Μπήκαμε στο σπίτι και κάπως διστακτικά στην αρχή αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Ήταν παράξενο, πρώτη φορά φιλούσα άντρα και με είχε ενθουσιάσει. Φιλιόμασταν για πολλή ώρα όταν άρχισαν τα χέρια του να προχωρούν στον κώλο μου και να τον χαϊδεύουν πάνω από το τζιν. Επανέλαβα την κίνηση. Αρχίσαμε να γδυνόμαστε. Προσεχτικά εξερευνούσαμε ο ένας το σώμα του άλλου. Με μεγάλη προσοχή αφαιρούσαμε ο ένας τα ρούχα του άλλου.

Μαγική στιγμή. Έβγαλα πρώτος με προσοχή το μποξεράκι του και άρχισα να χαϊδεύω τον πούτσο του. Το ίδιο έκανε κι αυτός αργότερα Αρχίσαμε να φιλάμε ο ένας τον άλλο σε όλο μας το σώμα.. εξερευνήσαμε κάθε πτυχή του. Άρχισε να μου παίρνει πρώτος πίπα σιγά και προσεκτικά. Ήταν υπέροχο, έκανα κι εγώ το ίδιο αλλά πολύ σύντομα τελειώσαμε....

Μείναμε γυμνοί και παίζαμε με τα γυμνά μας κορμιά, είχα το κεφάλι μου στο στήθος του και έπαιζε με τα μαλλιά μου κι εγώ με τις τρίχες πάνω από τον πούτσο του. Σύντομα μας ξανασηκώθηκε και αρχίσαμε να εξερευνούμε το πίσω μέρος των σωμάτων μας με μασάζ και χάϊδεμα της κωλοτρυπίδας. Ανοίγαμε ο ένας και μετά ο άλλος τα πόδια μας και πέφταμε από κάτω και γλύφαμε τα αρχίδια και χαϊδεύαμε τις τρύπες μας. Αποφασίσαμε να μπούμε στο μπάνιο για ένα μικρό ντους, και παίζαμε μεταξύ μας. Με το νερό καθαριστήκαμε και μετά φιλιόμασταν. Τελειώσαμε και πάλι.

Πέσαμε γυμνοί στο κρεβάτι και αγκαλιασμένοι αποκοιμηθήκαμε. Υποσχεθήκαμε ότι την επόμενη φορά θα πηγαίναμε στο επόμενο επίπεδο και θα δοκιμάζαμε εισδοχή...

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")