Η δική μου ιστορία (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είδα στο προφίλ που έφτιαξα ότι είχα μερικά μηνύματα!! Κρίμα που η πολιτική διαχείρισης της ιστοσελίδας δεν παρέχει την ανάγνωση των mail free… αλλά αν υποθέσω ότι τα μισά ήταν σεξουαλικού περιεχομένου… (χαχα)
Όντως είναι ένα καλό σημείο εμπορικότητας!! Bravo Xstream!!
Που είχαμε μείνει….

Μετά από το σπρώξιμο στο γυμναστήριο και το κρύο λούσιμο στην αίθουσα, οι μέρες πέρασαν κάπως γρήγορα. Δύο εβδομάδες αποφεύγαμε ο ένας τον άλλον, αν και τυπικά λέγαμε ένα καλημέρα….

Δεν είχα πάψει όμως να θυμάμαι αυτό που συνέβη μαζί του, και για να είμαι ειλικρινής κάποιες στιγμές σκεφτόμουν πως θα ήταν αν όντως υπέκυπτα… Μια νέα ανάγκη έτρεχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου!! Αλλά το πρόβλημα ήταν ότι δεν με εντυπωσίαζε ένα αντρικό σώμα σεξουαλικά. Ήταν Dead Zone για εμένα! Αν και με την επαφή πάντα το σώμα σε προδίδει και σου έρχεται μια έξαψη.

Επειδή πάλι μακρολογώ, επανέρχομαι…
Δύο εβδομάδες ήσυχες μέχρι που ένα απόγευμα Παρασκευής τον είδα να διασχίζει τον δρόμο και να έρχεται προς το μέρος μου… και ανησύχησα. Το πρόσωπο του φαινόταν ξενερωμένο και απογοητευμένο, στο μυαλό μου ήρθε η εικόνα του Γιώργου να γελάει στην αίθουσα και του Γιώργου να έχει κάνει κάποια χοντρή μαλακία, γιατί ο Pedro δεν ζούσε στην περιοχή μου και ο μόνος άλλος κοντά μου ήταν ο ηλίθιος κολλητός μου.

-    «Πώς πάει παίκτη;»

-    «Όλα μια χαρά! Τρέχει κάτι; Σε βλέπω κάπως..!»

Και η απάντηση ήταν αυτή που δεν ήθελα να ακούσω…. Γιώργος!! Αν και λίγο αμήχανος μπροστά του δέχτηκα να πάμε σ’ ένα StarBucks για καφέ, καθίσαμε στο καναπέ και μου είπε μία πάρα πολύ τρελή ιστορία….
Του την έπεσε ο Γιώργος!!

Είχαμε αφήσει μία εργασία στη μέση. Και επάνω σε αυτό στηρίχτηκε το παιδί μας για να απομονώσει τον Pedro στο διαμέρισμα του! Και εδώ εξελίσσεται η κλασική ιστορία: «Πως έβαλα κατά λάθος μια τσόντα στην τηλεόραση, βρέθηκα να αυνανίζομαι και τέλος να πηδιέμαι με τον φίλο μου.» Ειδικότερα…

Έπειτα από λίγο chat σχετικά για την εργασία, πήγαν στο σαλόνι και ο Γιωργάκης ανοίγοντας την δορυφορική του tv, έπεσε σ’ ένα κανάλι με τσόντες, o Pedro γέλασε και του είπε να το αφήσει λίγο… ο Γιώργος κάθισε στο καναπέ δίπλα από το παιδί και δεν άργησε το φούσκωμα στη βερμούδα του να φανεί, είδε πως και ο λατινοαμερικάνος δίπλα του δεν πήγαινε πίσω, στο jean-άκι του διαγραφόταν σιγά-σιγά ένα αρκετά μεγάλο και χοντρό πλοκάμι.
Ο Γιώργος δεν άργησε να κατεβάσει την βερμούδα του και άρχισε να την παίζει μπροστά του, ο Pedro ξαναγέλασε. O κολλητός το θεώρησε ότι όλα ήταν Under Control και το χέρι του κινήθηκε προς το μέρος του πιάνοντας του το φούσκωμα.

-    «Καλά κατάλαβα ότι στο είπε ο παλιομαλάκας!»

Το χέρι του κινήθηκε βίαια και απομάκρυνε το χέρι του φίλτατου Γιώργου μακριά του…

-    «Γαμάω όποιον θέλω εγώ και όποτε εγώ το γουστάρω, παλιοπούστη!»

Σηκώθηκε και έφυγε από το διαμέρισμα αφήνοντας μαλάκα πίσω τον κολλητό και τώρα βρισκόταν μαζί μου και μου τα εξιστορούσε.

-    «Συγγνώμη….»

Ήταν το μόνο που μπόρεσα να αρθρώσω εκείνη τη στιγμή. Τα είχα χάσει όλα για όλα, ήξερα ότι αυτά συμβαίνουν παντού γύρω μας αυτή την εποχή, εννοώ αγόρια που περνάνε από τη φιλία κρυφά σε ομοφυλοφιλικές σχέσεις ή απλά το γυρνάνε σε Fuckbuddies για την εμπειρία, αλλά δεν περίμενα ότι και οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι θα έπεφταν ακολουθούσαν τα ίδια μονοπάτια.

-    «Σε θέλω….»

Μου απάντησε και εκεί ήρθε το δεύτερο χτύπημα!

-    «Όταν παλεύαμε στο γυμναστήριο και κόλλησα στο κωλαράκι σου μικρέ, ήθελα να χωθώ όσο πιο βαθιά μέσα σου μπορούσα! Ήθελα να σου ξεσκίσω αυτό το κωλαράκι μικρέ από τη πρώτη μέρα που σε είδα, με έχεις τρελάνει!»

Και εκεί ήρθε το τρίτο χτύπημα!!!

Του απάντησα απλά ότι δεν μπορώ να νιώσω κάτι και σηκώθηκα και έφυγα.
Όλη η υπόλοιπη μέρα ήταν βουβή, γιατί πρώτον έμαθα ότι ο κολλητός γούσταρε αγόρια και δεύτερον ένα από τα καλύτερα παιδιά στην παρέα μου με γούσταρε τρελά και τρίτον εγώ παρά ήμουν straight από όσο πίστευα ότι ήμουν.

Η εύκολη λύση που βρήκα ήταν να ξεχάσω, να βγω και να πιω, πήγα σε ένα club-άκι προς Περαία μεριά με δυο παιδία από το αθλητικό σύλλογο που ήξερα, αλλά δεν αποδείχτηκαν καλή παρέα και σηκώθηκα και έφυγα. Έξω από το Club κατάλαβα ότι είχα γίνει λιώμα και δεν υπήρχε περίπτωση να βρω που είχα αφήσει το αμάξι μου, δεν γούσταρα να μπω μέσα ξανά και να ενοχλήσω τα παιδιά, οπότε πήρα το κινητό μου και πατώντας δύο φορές το πλήκτρο κλήσης, πήρα τον πρώτο αριθμό που βρέθηκε στο αρχείο κλήσεων. Από ότι θυμάμαι πρέπει να είπα:

-    «Όποιος και αν είσαι, είμαι στο ******* και έχω γίνει λιώμα, πάρε αμάξι και έλα να με πάρεις σπίτι».

Ήμουν σε ένα παγκάκι απέναντι από το club και χάζευα τη θάλασσα, ώσπου κάποιος μου χτυπάει την πλάτη.

-    «Έλα…» Είπε και σηκώθηκα.

Ήταν αυτός…

Δεν με ένοιαξε, απλά μπήκα στο αμάξι και με πήγε σπίτι, δεν ανταλλάξαμε κουβέντα στο δρόμο και κάποια στιγμή στο δρόμο κοιμήθηκα.
Όταν απέκτησα τις αισθήσεις μου ξανά, βρέθηκα έξω από την πόρτα του διαμερίσματος μου να είμαι πεσμένος στο διάδρομο και o Pedro να ανοίγει την πόρτα. Σηκώθηκα από το πάτωμα και με την βοήθεια του βρέθηκα στο δωμάτιο μου.
Η αρχή του Τέλους…

(Να παραθέσω λίγες ακόμη ιστορίες ή γράφω ξενέρωτα; Χαχα!!)

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")