Ο κολλητός μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Διαβάζω καιρό τώρα τις ιστορίες αλλά ποτέ δεν είχα γράψει και είπα να το κάνω σήμερα. Είμαι 28 χρονών και μένω σε μια επαρχιακή πόλη. Μέχρι τώρα οι εμπειρίες μου ήταν με γυναίκες,...

πάντα βέβαια υπήρχε στο μυαλό μου να κάνω κάτι με άντρα, αλλά δύσκολο λόγω κλειστής κοινωνίας.

Ένα βράδυ λοιπόν, με πήρε τηλέφωνο ο κολλητός μου να βγούμε για ποτό. Εγώ είχα χωρίσει πριν από ένα μήνα και όπως καταλαβαίνετε με είχε από κοντά. Πήγαμε σε ένα μπαράκι και ήπιαμε αρκετά. Ήταν Μάιος μόλις άνοιγε η εποχή και έκανε ζέστη. Καθώς λοιπόν είπαμε να φύγουμε, ήμασταν φτιαγμένοι -είχαμε κάνει κεφάλι εννοώ.

-    «Πάμε ρε να δώσουμε μια βουτιά να συνέλθουμε κιόλας;»

-    «Που ρε; Πως; Αφού δεν έχουμε μαγιό!!»

-    «Γυμνοί ρε συ! Αφού άντρες είμαστε..»

-    «Οκ, μέσα! Φύγαμε.»

Αυτός ήταν ψηλός γύρω στο 1.85 με σώμα, αυτό που λέμε φέτες. Εγώ φυσιολογικός προς το αδύνατος, αλλά έχω μαλώσει με το γυμναστήριο, δεν τα έχουμε καλά. Είμαι όμως αρκετά ερωτεύσιμος. Μελαχρινός που λέτε, αξύριστος, με έντονες γωνίες στο πρόσωπο, σκέτη καύλα.

Είχε αρχίσει ήδη η φαντασίωση μου να οργιάζει… τον φανταζόμουν γυμνό και τρελαινόμουν! Προσπάθησα να κρατηθώ γιατί σε λίγο θα γδυνόμασταν…
Ώσπου έφτασε η ώρα… πέταξε το τζιν και το μπλουζάκι και έμεινε με ένα κόκκινο κολλητό μποξεράκι και εκεί κατάλαβα ότι ήταν χαρισματικός! Το φούσκωμα του τεράστιο.

-    «Θα το βγάλουμε και αυτό;», μου λέει.

-    «Αν το θες γιατί όχι;»

Και τότε το φούσκωμα έγινε παρελθόν… είδα ένα τεράστιο καυλί χοντρό, και τα αρχίδια του πολύ μεγάλα. Ήταν πεσμένος και ήταν χαραγμένα τα νεύρα επάνω στο υπέροχο καυλί του.
Τρέξαμε με δύναμη προς τη θάλασσα… από το μεθύσι φυσικά, δεν καταλάβαμε ότι ήταν κρύα! Παίζαμε, κάναμε μακροβούτια, ώσπου εγώ κουράστηκα και βγήκα έξω. Ξάπλωσα μπρούμυτα στην άμμο να κρύψω την καύλα μου, ώσπου ήρθε και κάθισε ακριβώς δίπλα μου με τις παλάμες πίσω από το κεφάλι και κοιτώντας τον ουρανό.

-    «Πολύ καύλα η θάλασσα!», λέει.

Και απάντησα τελείως αυθόρμητα, αφού το βλέμμα μου είχε κολλήσει στο καυλί του που ήταν γερμένο προς τα δεξιά.

-    «Και όχι μόνο…!!!»

-    «Ρε μαλάκα τι κοιτάς;», μου λέει.

Τέτοια ντροπή δεν θυμάμαι να είχα νιώσει ποτέ. Αυτός φυσικά με εξέπληξε με την κίνηση του… όπως ήμουν μπρούμυτα, έβαλε το δάκτυλο του στη κωλοχορίστρα μου και την έτριβε… και τότε είδα να ανυψώνεται το τεράστιο καυλί του!

-    «Πάντα ήθελα να στο κάνω αυτό!»

-    «Συνέχισε… μην σταματάς…», απάντησα.

Εγώ άρχισα να κουνιέμαι κυκλικά με πολύ καύλα.
Σηκώθηκα και του τον πήρα απότομα στο στόμα και ένας αναστεναγμός βγήκε από τα στόμα του. Ήταν η πρώτη φορά που είχα καυλί στο στόμα μου αλλά εγώ το έκανα σαν επαγγελματίας πουτάνα. Ήταν τεράστιος και χοντρός που με έπνιγε… μου είπε να γυρίσω έτσι ώστε να έχω την τρύπα μου στο στόμα του και αμέσως το έκανα. Δεν θυμάμαι ποτέ να είχα καυλώσει τόσο. Καμία γυναίκα δεν μπορεί να σου προσφέρει τέτοια καύλα. Με γάμαγε με τη γλώσσα του…

Ευτυχώς ήταν ερημικά και δεν με άκουγε κανείς γιατί είχα ξεφύγει… είχα χάσει τον εαυτό μου τελείως.

Με γυρίζει απότομα μπροστά και με βάζει να κάτσω επάνω. Τότε άρχισε να μπαίνει το κεφαλάκι και ένιωσα ένα τσούξιμο, αλλά συνέχισα να φέρομαι σαν γυναίκα ώσπου σιγά-σιγά μπήκε όλος μέσα. Είχε πλέον φύγει ο πόνος και είχε μείνει απόλαυση και μια τεράστια καύλα.

Μετά από αρκετή ώρα, με γύρισε στα τέσσερα και εκεί έχυσε μέσα με μια κραυγή…

-    «Πάρ’ τα κολλητήρι!!!», μου έλεγε. «Πάρ’ τα όλα!!!»

Καθώς έχυσε, τραβήχτηκε και έσκυψε… έγλυφε τα χύσια του και συγχρόνως το καυλί μου, ώσπου με έκανε να χύσω μέσα στο στόμα του. Τα κάταπιε όλα και μετά με φίλαγε για περίπου δέκα λεπτά. Μπήκαμε στη θάλασσα και μετά βγήκαμε έξω και έκατσε πάνω στο στήθος μου και με κοίταζε στα μάτια…

Από τότε είμαστε μαζί αχώριστοι και συγκατοικούμε.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")