Το βράδυ που άλλαξε τη ζωή μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με τον Τάκη ένα άτομο που γνώρισα από ένα σάιτ γνωριμιών. Παρουσιαζόταν σαν υποτακτικό άτομο και αναζητούσε αυταρχικές κυρίες. Μου τράβηξε την προσοχή και αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε μηνύματα. Γράφαμε τι μας άρεσε, τι μας ερέθιζε, ανταλλάσοντας εμπειρίες. Βλέποντας ότι πάνω κάτω μας άρεσαν τα ίδια πράγματα, του πρότεινα να βρεθούμε για ένα καφέ. Δέχτηκε και συναντηθήκαμε σε ένα καφέ.

Ήταν γύρω στα σαράντα, μετρίου αναστήματος με λίγα παραπανίσια κιλά, αρκετά φαλακρός. Καθίσαμε σε ένα απόμερο τραπεζάκι και μετά το μούδιασμα της γνωριμίας αρχίσαμε να συζητάμε αρκετή ώρα για φαντασιώσεις, για φετίχ, για εμπειρίες που είχαμε μέχρι τότε. Κανονίσαμε και άλλες φορές να βρεθούμε και δεν σας κρύβω ότι ερεθιζόμουν από τις συζητήσεις μας. Το μόνιμο παράπονο του Τάκη ήταν ότι δεν μπορείς να βρεις Αφέντρες στην Ελλάδα. Και αν βρεις καμιά επαγγελματία, είναι άσχετη και πανάκριβη.

Ώσπου μια μέρα του πρότεινα αν ήθελε να κάναμε κάτι μαζί. Μετά από αρκετή σκέψη δέχτηκε και αφού συζητήσαμε τις λεπτομέρειες, κανονίσαμε να συναντηθούμε σπίτι του. Κανονίσαμε ακόμα να έχουμε και μερικά παιχνιδάκια όπως: μαστίγιο, φίμωτρο, μάσκες, καλσόν στρινγκ και άλλα που ή τα είχαμε ή τα αγοράσαμε. Αφού ήπιαμε ένα ποτό, τον ρώτησα αν είναι έτοιμος. Μου απάντησε θετικά και αλλάζοντας τον τόνο της φωνής μου, του είπα να μείνει με το εσώρουχο, να γονατίσει και να περιμένει. Υπάκουσε και άρχισε να γδύνεται. Εγώ πήγα στο μπάνιο και άλλαξα. Φόρεσα ένα ζευγάρι αρβύλες, μια μάσκα, δερμάτινα γάντια και ένα δερμάτινο σλιπάκι. Επέστρεψα στο δωμάτιο… ήταν πράγματι γονατιστός. Μόλις με είδε έσκυψε αμέσως το κεφάλι του… τον πλησίασα και του φόρεσα ένα κολάρο και μια κουκούλα. Άρχισα σιγά σιγά να καυλώνω.

Έσκυψα στο αυτί του και του ψιθύρισα πως θα τον κάνω σκλάβο μου, θα εκτελεί κάθε επιθυμία μου, και κάθε λάθος του θα τιμωρείται πολύ αυστηρά. Αφού του έδεσα τα χέρια πίσω από το λαιμό, τον έβαλα να σταθεί όρθιος με τα πόδια ανοιγμένα. Πήγα πίσω του και κόλλησα πάνω του… φορώντας τα γάντια του χάιδεψα το στήθος και του τσίμπησα τις ρώγες. Το ένα χέρι μου κατευθύνθηκε στο στόμα του και έσπρωξα το ένα μου δάχτυλο μέσα του. Στη συνέχεια του κατέβασα το εσώρουχο, του έπιασα το καυλί… ήταν μισοσκληρό. Μετά τα χέρια μου τα κατεύθυνα στο κωλαράκι του όπου τον χούφτωνα και τον χάιδευα. Έβαλα το μεσαίο μου δάχτυλο στο καβάλο του και του χάιδεψα την τρύπα και τα αρχίδια του.

Τον είδα να ανατριχιάζει και το καυλί του να έχει γίνει κάγκελο. Κατάλαβα πώς ήμασταν σε καλό δρόμο. Πήρα ένα καλσόν και ένα στρινγκάκι, τα πέταξα μπροστά του και του είπα να τα φορέσει. Κάθισα στον καναπέ και τον έβαλα να μου φιλήσει τα άρβυλα. Έψαχνα μια αφορμή για να τον τιμωρήσω… θυμήθηκα πως μου είχε θέσει δυο κανόνες από την αρχή: να μην γλύψει τίποτα και να μην γίνει σεξ ούτε πρωκτικό ούτε στοματικό.

-    «Θέλω να τα γλύψεις!» του είπα.

Αρνήθηκε.

-    «Ξέρεις τη σημαίνει αυτό;», τον ρώτησα.

-    «Μάλιστα..», απάντησε. «Μου χρειάζεται μια καλή τιμωρία.»

Άρπαξα ένα κομμάτι καλώδιο και του είπα να ετοιμαστεί για να τον μαστιγώσω. Έπεσε στα τέσσερα με το κεφάλι να αγγίζει το πάτωμα. Άρχισα να τον χτυπάω με το καλώδιο, σιγά στην αρχή και πιο δυνατά στη συνέχεια. Βογκούσε και άρχισε να κινείται για να αποφύγει τα χτυπήματα. Του φόρεσα το φίμωτρο και τον προειδοποίησα πως αν δεν καθίσει ακίνητος, δεν θα σταματούσα να τον μαστιγώνω. Υπάκουσε… ο κώλος του είχε κοκκινίσει. Το μόνο που ήθελα ήταν να τον πάρω από πίσω. Του είχα υποσχεθεί όμως πως δεν θα το έκανα…

Όταν κατάλαβα πως δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο σταμάτησα το μαστίγωμα και φόρεσα ένα προφυλακτικό.

-    «Παίξε μου τον με τα χέρια!», του είπα.

Το έκανε και σχεδόν αμέσως τελείωσα… κάθισα στον καναπέ.

-    «Τι κοιτάς;», του είπα. «Βγάλε μου το προφυλακτικό και καθάρισε με!»

Ενώ άναβα ένα τσιγάρο, πήρε ένα χαρτομάντιλο και με καθάρισε.

-    «Τασάκι!» του είπα.

Πήρε ένα τασάκι γονάτισε δίπλα μου και το κρατούσε προς το μέρος μου. Αφού τελείωσα το τσιγάρο του είπα να μου βγάλει τα άρβυλα. Οι πατούσες μου είχαν ιδρώσει και μύριζαν.

-    «Φίλα τες!» του είπα.

Το έκανε αμέσως σε λίγο ένιωσα τη γλώσσα του στο πέλμα μου. Παραξενεύτηκα… μου είχε ζητήσει να μην γλύψει τίποτα. Ετοιμαζόμουν να τον σταματήσω όταν μια παράξενη και πρωτόγνωρη ηδονή άρχισε να κυριεύει το σώμα μου… να ξεκινά από τις πατούσες, να διαπερνά τα πόδια μου και σαν ρίγος στην σπονδυλική στήλη να καταλήγει στην κορυφή του κεφαλιού. Έχασα την αίσθηση του τόπου και του χρόνου. Το μόνο που θυμάμαι είναι η καυτή ανάσα του στα πόδια μου και τα αναφιλητά και τα βογγητά που έκανε καθώς μου έγλυφε τα πόδια..

Ήξερα ότι ήταν ποδολάγνος αλλά δεν περίμενα ότι θα το έκανε με τόσο πάθος, ούτε ότι θα ήταν τόσο απολαυστικό για μένα. Καθόμουν σαν σε νιρβάνα και το απολάμβανα… με το χέρι μου έτριβα το σλιπάκι μου. Δεν κατάλαβα πότε τελείωσα… το συνειδητοποίησα όταν άρχισαν να τρέχουν τα χύσια στα μπούτια μου. Σηκώθηκα όρθιος και τον έβαλα να μου βγάλει το σλιπάκι και να με σκουπίσει. Βρισκόμουν σε αμηχανία. Ήθελα να σταματήσουμε αλλά δεν ήθελα να τον αφήσω στα κρύα του λουτρού, άλλωστε έδειχνε πως το απολάμβανε και αυτός.

Ο πούτσος του ήταν από την αρχή σηκωμένος και στριμωγμένος μέσα στο στρινγκάκι που φορούσε. Παρατήρησα πως το στρινγκάκι πάνω είχε υγρά…

-    «Τελείωσες σκλάβε χωρίς να ζητήσεις την άδεια μου;», τον ρώτησα. «Θα τιμωρηθείς!»

Του έδεσα τα χέρια πίσω και του έβγαλα τον πούτσο του έξω. Ήταν σηκωμένος. Τον έβαλα να γονατίσει, πήρα μια βέργα και άρχισα να του τον βαράω με ελαφρά χτυπήματα. Άρχισε αμέσως να βογκάει από τον πόνο. Αναγκάστηκα να του κλείσω το στόμα με το χέρι για να συνεχίσω. Παρόλο τον πόνο, το καυλί του γινόταν όλο και πιο σκληρό. Μετά από λίγο σταμάτησα και τον άφησα λίγο να ηρεμήσει. Είδα ότι δεν ξεκόλλαγε τα μάτια του από τα πόδια μου. Του έλυσα τα χέρια και του έδωσα ένα προφυλακτικό.

-    «Φόρα το!», του είπα.

Μετά του είπα να βάλει και λιπαντικό πάνω του. Όταν το έκανε του έδεσα πάλι τα χέρια πίσω, κάθισα στο καναπέ και άπλωσα τα πόδια μου έξω από το τραπεζάκι. Του είπα να πλησιάσει και αφού ένωσα τις πατούσες μου, του είπα να το βάλει μέσα. Άρχισε αμέσως να κινείται μπρος-πίσω. Για να τον παιδέψω άνοιγα τις πατούσες μου και το έκανε στον αέρα. Παρόλα αυτά, δεν άργησε καθόλου να τελειώσει. Τον έλυσα, έκανα ένα μπάνιο και έφυγα.                           

Βγήκα στο δρόμο και άναψα ένα τσιγάρο. Ένιωθα πολύ παράξενα… μόλις είχα ζήσει ίσως την πιο έντονη μέχρι τότε σεξουαλική εμπειρία μου, αλλά αισθανόμουν σαν μικρό παιδάκι που είχε κλέψει μια σοκολάτα από το περίπτερο, σαν να είχα βγει από ένα εξομολογητήριο όπου εξομολογήθηκα και δεν πήρα απάντηση αν συγχωρέθηκαν οι αμαρτίες μου. Ήταν σωστό αυτό που έκανα; Και αν δεν ήταν, γιατί ένιωσα τέτοια ηδονή και ανακούφιση; Μήπως οι φαντασιώσεις πρέπει να μένουν φαντασιώσεις; Θα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις για να ζήσεις τη φαντασίωση σου ή να ψάχνεις για μια ουτοπία; Αν συνεχίσω που θα με οδηγήσει αυτή η σχέση; Δεν ξέρω… το μόνο που ήξερα ήταν πως εκείνο το βράδυ θα άλλαζε για πάντα τη ζωή μου…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")