Ο Straight κολλητός μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Είμαι ο Γιάννης και είμαι 20 χρονών. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη πριν δυο χρόνια.

Όταν ήμουν 18 χρονών είχα ένα κολλητό, τον Γιώργο. Ήταν 19 χρονών, γύρω στο 1.75, λεπτός με άτριχο και αγύμναστο σώμα, χωρίς όμως περιττά κιλά πάνω του.
Πάντα με καύλωναν οι άντρες όπως και οι γυναίκες. Όμως τον Γιώργο δεν τον είχα δει ποτέ ερωτικά.

Μια Παρασκευή όμως, που είχαμε βγει σε ένα μπαράκι και μετά είχε κοιμηθεί σπίτι μου,  όλα άλλαξαν…
Εκείνο το βράδυ εγώ είχα γυρίσει κομμάτια σπίτι, όπως συνήθως, και είχα ονειρευτεί ότι πηδηχτήκαμε. Από τότε άρχισε να με καυλώνει αφάνταστα και συνέχεια έψαχνα τρόπο για να του την πέσω.
Παράλληλα του είχα πει ότι είμαι bi και δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Δύο ή τρεις εβδομάδες μετά, ένα Σάββατο ήμουν πάλι κομμάτια. Βγαίνω έξω από το κλαμπ και τον βλέπω μπροστά μου. Φορούσε ένα μαύρο πουκάμισο και ένα τζιν. Τον πλησιάζω παραπατώντας και πέφτω πάνω του. Με πιάνει.

Τον πήγα σε μια παραλία (πάντα ήθελα να γαμηθώ σε παραλία) σε ένα σημείο που δεν φαινόμασταν.
Έκατσα κάτω και εκείνος αφού άφησε την τσάντα του έκατσε δίπλα μου.
Είχα πέσει πάνω του και του χάιδευα το στήθος.
Γύρισε και με κοίταξε. Με φίλησε απαλά στο στόμα. Εγώ σηκώθηκα και γονάτισα μπροστά του. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε.
Φιλούσε γαμάτα. Τα χέρια του τα είχε κάτω και έτσι τα έπιασα και τα έβαλα στα κωλομέρια μου. Εγώ με τα δικά μου του χάιδευα το στήθος. Είχα καυλώσει και έβλεπα το έντονο φούσκωμα στο τζιν του.

Κανένα τέταρτο αργότερα, κοντά στις 2, άρχισα να του ξεκουμπώνω το πουκάμισο και να του γλύφω το στήθος. Ο Γιώργος αναστέναζε ενώ εγώ του έγλυφα τις μικρές καυλιάρικες ρώγες του.
Με τα χέρια του μου χάιδευε την πλάτη ενώ εγώ τον χάιδευα σε όλο του το σώμα.
10 λεπτά μετά του έγλυφα τους κοιλιακούς ενώ άνοιγα το τζιν του.

Στη συνέχεια του έβγαλα τα παπούτσια και το τζιν. Είχε μείνει μόνο με το ανοιχτό πουκάμισο και το μαύρο στενό μποξεράκι του. Άρχισα να του γλύφω πάλι την ρώγα.
Το μποξεράκι του είχε ένα τεράστιο φούσκωμα και μια μεγάλη υγρή ακόμα κηλίδα.
Αργότερα του κατέβασα το μποξεράκι και το έβγαλα ελευθερώνοντας την ψωλή του.
Ήταν αρκετά πιο μεγάλη από ότι περίμενα. Είχε μήκος γύρω στα 19 με 20 εκατοστά και ήταν αρκετά χοντρή. Είχε φλεβιάσει από την καύλα και ο πουτσοκέφαλος είχε γίνει κατακόκκινος. Τα αρχίδια του δεν ήταν πολύ μεγάλα και χωρούσαν με άνεση στην χούφτα μου. Ήταν όμως αξύριστος και είχε αρκετές μικρές τρίχες.

Γονάτισα πάνω στα πόδια του και έπιασα την ψωλή του με το χέρι μου. Ήταν υγρή. Έγλυψα τον πουτσοκέφαλο διστακτικά ενώ ο Γιώργος βόγκηξε. Άρχισα να την γλύφω γύρω-γύρω πριν την βάλω ολόκληρη μέσα. Ο Γιώργος βογκούσε δυνατά. Μου χάιδευε απαλά το κεφάλι και προσπαθούσε να μην κουνάει τους γοφούς του ώστε να μην αρχίσει να μου γαμάει το στόμα.

10 λεπτά μετά του έπιασα τα αρχίδια και τα έβαλα στο στόμα μου. Ο Γιώργος βογκούσε. Όπως μου είχε πει άπειρες φορές, τα δύο σημεία που τον καύλωναν περισσότερο ήταν οι ρώγες και τα αρχίδια του.
Στη συνέχεια ξανάπιασα την ψωλή του. Άρχισα να του παίρνω πάλι πίπα και να του χαϊδεύω τα αρχίδια. Με έσπρωξε πίσω. Έσκυψε από πάνω μου και άρχισε να με φιλάει. Μου έβγαλε την μπλούζα και άρχισε να μου γλύφει το στήθος ενώ μου έβγαζε το παντελόνι. Στο τέλος με είχε αφήσει μόνο με το μποξεράκι.

Με γύρισε στα τέσσερα και μου κατέβασε το μποξεράκι. Εγώ είχα ξυριστεί πρόσφατα και είχα ελάχιστες τρίχες μπροστά ενώ η κωλότρυπα μου ήταν άτριχη. Μου χάιδεψε τα κωλομέρια και στην συνέχεια άρχισε να μου γλύφει την κωλότρυπα. Μου έβαλε ένα, δύο έως και τρία δάχτυλα πριν σηκωθεί πιάσει το τζιν του και βγάλει μια καπότα από μέσα.

Στάθηκε από πίσω μου και την φόρεσε. Ακούμπησε την ψωλή του στην κωλότρυπα μου και εγώ βόγκηξα. Έβαλε μέσα το κεφάλι της. Πόνεσα αλλά δεν φώναξα. Άρχισε να μπαίνει όλο και πιο μέσα κάνοντας με να πονάω. Είχε μπει όλος μέσα μου και εγώ κόντευα να πεθάνω από τον πόνο.

Εκείνος περίμενε. Έπιασε τα τσιγάρα μου και άναψε ένα για μένα και ένα για εκείνον. Μέχρι να το τελειώσουμε ο πόνος είχε περάσει.
Εγώ ήδη κουνιόμουν λίγο μπρός-πίσω και έτσι ο Γιώργος άρχισε να με γαμάει. Στην αρχή απαλά αλλά όσο πήγαινε με γάμαγε όλο και πιο άγρια. Εγώ βογκούσα από καύλα. Μόλις τελείωσε στην κωλότρυπα μου βόγκηξε δυνατά.
Τραβήχτηκε και ξάπλωσε στην άμμο. Ξάπλωσα πάνω στο στήθος του κι αυτός μου χάιδευε τα μαλλιά, ενώ εγώ τράβαγα μαλακία.

Τότε έκανε κάτι που δεν το περίμενα. Σηκώθηκε αφήνοντας με στην άμμο και γονάτισε μπροστά μου. Έπιασε το καυλί μου και άρχισε να το γλύφει. Εγώ αναστέναζα ενώ εκείνος μου έπαιρνε πίπα. Τον έχυσα στο στόμα και τα χύσια ξεχείλισαν.
Αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να μου δίνει λίγα από τα χύσια μου.
Άρχισα να ανακατεύομαι από τα χύσια και το αλκοόλ και γύρισα στο πλάι και άρχισα να ξερνάω.

Αφού με έντυσε και ντύθηκε και ο ίδιος με κουβάλησε ως το σπίτι του. Εγώ έμενα μακριά και είχα πει στους γονείς μου ότι θα κοιμόμουν αλλού. Με έβαλε στο δωμάτιο του αδερφού του. Εκείνος θα κοιμόταν στον καναπέ.

Με κουβάλησε μέχρι το δωμάτιο των γονιών του. Κλείδωσε την πόρτα και στάθηκε μπροστά από το κρεβάτι των γονιών του.
Εγώ έκανα ένα βήμα προς αυτόν για να τον φιλήσω αλλά παραπάτησα και έπεσα πάνω με αποτέλεσμα να τον ρίξω στο κρεβάτι και να πέσω από πάνω του.
Άρχισα να του δαγκώνω το στήθος πάνω από το πουκάμισο και στην προσπάθεια μου να το ανοίξω έσκισα τρία κουμπιά. Άρχισα να του γλύφω της καυλιάρικες του ρώγες και το σώμα του. Είχε τρομερή γεύση.

Ο Γιώργος μου χάιδευε τα μαλλιά και αναστέναζε σιγά.
Έβγαλε το παντελόνι πέντε λεπτά μετά ενώ εγώ ακόμα του έγλυφα το στήθος. Έμεινε με το φουσκωμένο μποξεράκι του το οποίο είχε υγρανθεί πολύ.
Μου έβγαλε την μπλούζα και με τράβηξε πάνω. Πλέον ήμασταν ξαπλωμένοι κανονικά στο κρεβάτι.

Αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Κάθε του φιλί με έκανε να λιώνω. Μου άνοιξε το παντελόνι και μου έπιασε τον πούτσο μέσα από το μποξεράκι. Άρχισε να μου τον χαϊδεύει.
Του έβγαλα τελείως το μποξεράκι. Με γύρισε ανάσκελα για να μου πάρει πίπα και εγώ σηκώθηκα και έκατσα στο κάγκελο του κρεβατιού.

Ο Γιώργος σηκώθηκε όρθιος. Ήταν θεός έτσι όπως στεκόταν, γυμνός ιδρωμένος και καυλωμένος. Το σώμα του γυάλιζε από τον ιδρώτα. Με φίλησε παθιασμένα στο στόμα και μετά άρχισε να κατεβαίνει προς τα κάτω γλύφοντας μου το σώμα. Αναστέναζα. Γονάτισε μπροστά μου και έβγαλε τον πούτσο μου έξω από το μποξεράκι.
Πλησίασε. Μόνο η καυτή του ανάσα ήταν αρκετή για να βογκήξω πνιχτά. Τον έβαλε στο στόμα του σιγά-σιγά. Άρχισε να τον γλύφει από πάνω ως κάτω και να τον βάζει και να τον βγάζει από το στόμα του.

Μία… δύο… τρεις… τέσσερις… πέντε φορές και μετά βόγκηξα. Άρχισα να τον χύνω έχοντας ακόμα τον πούτσο μου μέσα στο στόμα του. Τα χύσια μου γέμισαν το στόμα του και τραβήχτηκε πίσω με αποτέλεσμα να πέσουν στο πρόσωπο του.
Πλέον ένιωθα εξουθενωμένος. Κατέβηκα από το κάγκελο και ξάπλωσα στο κρεβάτι. Ο Γιώργος αν και είχε καύλες δεν είπε τίποτα για αυτό.

Έμεινε ξύπνιος μέχρι τις 11 το πρωί και με κοιτούσε έχοντας με στην αγκαλιά του.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")