Την πρώτη φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ξεκινώντας την ιστορία μου, ομολογώ ότι είμαι πλέον απόλυτα αρσενικό, που κάποια στιγμή της ζωής μου εκεί στην εφηβεία, είχα για ένα μικρό χρονικό διάστημα μια εμπειρία με ένα αγόρι δύο χρόνια μεγαλύτερό μου και την οποία θα σας την διηγηθώ όπως ακριβώς έγινε. Το μόνο που αλλάζει είναι το όνομα προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης.

Μεγάλωσα σε κωμόπολη της Βόρειας Ελλάδας με 1.000 κατοίκους.
Από μικρός, είχα ξεκινήσει τις ερωτικές αναζητήσεις, αφού ήδη σε καθημερινή βάση έπαιζα με τον πούτσο μου και φαντασιωνόμουν πάντα κορίτσια της ηλικίας μου ή μεγαλύτερα.
Το κολλητό μου φιλαράκι ο Γιώργος, λίγο πιο μεγάλος από μένα, ήταν εκείνος που μου έδειχνε τα μονοπάτια του sex αφού με τροφοδοτούσε συνεχώς με πορνό περιοδικά ξυπνώντας έτσι την φαντασία μου.
Πολλές φορές πηγαίναμε σε απόμερα μέρη και βλέποντας περιοδικά παίζαμε με τα καυλιά μας και ασχολούμασταν έτσι ώρες πολλές ειδικά τα καλοκαίρια.

Ήταν καλοκαίρι κάπου στα 18 μου, καταμεσήμερο ήμασταν στο σπίτι του φίλου μου που οι γονείς του απουσίαζαν στο χωριό τους και θα επέστρεφαν την επόμενη μέρα. Ξεφυλλίζαμε περιοδικά μέχρι που πέσαμε πάνω σε φωτογραφίες με gay. Κοιτάζαμε με ιδιαίτερη προσοχή, σχολιάζαμε και φυσικά είχαμε ξεκινήσει να χαϊδεύουμε τους πούτσους μας. Οι φωτογραφίες ήταν ατέλειωτες όσες και οι καύλες μας.
Η απορία μου στον φίλο μου ήταν αν αυτοί που τον έπαιρναν από πίσω πονούσαν. Εκείνος έλεγε πως πιθανόν όχι, ειδάλλως δεν θα το έκαναν και μου πρότεινε να το δοκιμάσουμε τουλάχιστον έτσι από περιέργεια. Μπορώ να πω ότι κι εγώ είχα την ίδια ιδέα αφού και οι καύλες μας εκεί μας οδηγούσαν.

Ξεπεράσαμε σε λίγο τις ντροπές, αλληλοϋποσχόμενοι ότι θα είναι κοινό μας μυστικό. Στο δωμάτιο του Γιώργου ήμασταν πλέον εντελώς γυμνοί και τα καυλιά μας υπέρ καυλωμένα. Με μια κίνηση πιάσαμε ο ένας τον πούτσο του άλλου, και τον παίζαμε στην αρχή και οι δύο διστακτικά. Ο δικός μου δεν ήταν και ιδιαίτερα μεγάλος και λόγω του νεαρού της ηλικίας, ενώ του φίλου μου που ήταν κανονικός αντρικός πούτσος.

Μ' έσπρωξε απότομα και έπεσα ανάσκελα στο κρεβάτι του. Μου ζήτησε να κάτσω ακίνητος για λίγο. Έτσι και έκανα. Όταν έσκυψε και δειλά έβαλε τον πούτσο μου στο στόμα του, προσπαθώντας να μου πάρει τσιμπούκι, τον έπαιρνε σιγά - σιγά όλον μέσα του κάνοντας τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να μου δώσει την καύλα που ήθελα. Ενθουσιάστηκα, ενώ εκείνος με ρωτούσε συνεχώς αν μου αρέσει. Όσο του έλεγα «ναι!» τόσο εκείνος λυσσαλέα τον έπαιρνε στο στόμα του. Γύρισε κάπως στο πλάι ώστε να μπορώ να του χαϊδεύω τον πούτσο. Έτσι έκανα και όταν τον έπιασα στα χέρια μου ήταν μούσκεμα από την καύλα που είχε.

Σταμάτησε το τσιμπούκι για να αλλάξουμε ρόλους, κάθισε αναπαυτικά στο κρεβάτι του ακουμπώντας στις μαξιλάρες και με οδήγησε στον πούτσο του. Όταν πλησίασα κοντά ένιωσα την μυρωδιά του έντονα, εισπράττοντας όλη την καύλα του. Δεν είχα την δύναμη να τον πάρω στο στόμα μου μέχρι που μου πίεσε το κεφάλι μου και ήρθαν σε επαφή τα χείλη μου με τον πουτσοκέφαλό του. Αισθάνθηκα λίγο άβολα στην αρχή αλλά δεν μου έδωσε πολλά περιθώρια και με ξαναπίεσε προς τον πούτσο του. Άρχισα να τον βάζω στο στόμα μου λίγο - λίγο, ξεπερνώντας έτσι τις αναστολές μου, αφού μπορώ να πω ότι άρχισε να μου αρέσει όλο αυτό το σκηνικό που γίνονταν μεταξύ μας. Το τσιμπούκι που έπαιρνα ήταν όλο και καλύτερο. Τον έβαζα στο στόμα μου προσπαθώντας να μην τον ακουμπάω με τα δόντια. Εκείνος έδειχνε ότι ήταν χαμένος στον κόσμο της ηδονής και αυτό με έκανε να τον παίρνω όλο και καλύτερα. Το συναίσθημα εκείνη την στιγμή ήταν ανάκατο, όμως δεν ήταν ικανό να με σταματήσει. Τον έβγαζα και τον έβαζα στο στόμα μου και κείνος να γλιστράει από τα υγρά του και τα σάλια μου και είχε γίνει σκληρός σαν σίδερο.

Ζήτησα από τον φίλο μου αν είναι να χύσει, να μου το πει για να μην τα πάρω στο στόμα μου, αφού δεν το είχα ξανακάνει και δεν ήξερα καν την γεύση τους κι εκείνος μου απάντησε:

-    «….φυσικά όχι, γιατί θα σε γαμήσω λίγο έτσι ανάλαφρα για να το δοκιμάσουμε….»

Όταν μου το είπε κόμπλαρα, αν και το περίμενα εκεί που φτάσαμε, και μου υποσχέθηκε πως και εκείνος θα μου έπαιρνε τσιμπούκι μέχρι να χύσω.

Συνέχιζα να έχω τον πούτσο του στο στόμα μου, προσπαθώντας να του πάρω καλό τσιμπούκι. Τα κατάφερνα καλά, αν και δεν είναι και σπουδαίο να τα καταφέρει κανείς!!! Τον έπαιρνα όσο πιο βαθιά μέσα μου μπορούσα και ταυτόχρονα του χάιδευα τ’ αρχίδια του. Ήταν αρκετά μεγάλος και είχε αρχίσει να με κουράζει, ενώ εκείνος ήταν απαιτητικός, ζητώντας να τον έχω βαθιά μέσα στο στόμα μου κάνοντας γρήγορες κινήσεις.

Στο μυαλό μου πια είχε κολλήσει η ιδέα να το κάνουμε από πίσω και ένιωθα ένα μούδιασμα σε όλη την κάτω περιοχή. Εκείνος πήρε το μήνυμα από τις χαρακτηριστικές κινήσεις μου που του έδειχναν με τον τρόπο μου ότι συμφωνούσα στην ιδέα του και άρχισε να μου το ζητά πλέον επίμονα, υποσχόμενος ότι θα με προσέξει, ότι δεν θα μου τον βάλει βαθιά και αν πονάω δεν θα τον βάλει καθόλου αν χρειαστεί, παρά μόνον θα τον παίξει εκεί γύρω στην τρύπα μου μέχρι να χύσει και ότι θα κάτσει και εκείνος να τον γαμήσω όποτε εγώ θα ήθελα αρκεί να ήταν σήμερα η σειρά του.

Τα παρακάλια του έπιαναν τόπο και η λαχτάρα του να ακουμπήσει τον κώλο μου, έστω με τα χέρια του, ήταν ολοφάνερη. Με ξάπλωσε μπρούμυτα στο κρεβάτι και άρχισε να χαϊδεύει το κορμί μου. Τα ιδρωμένα άτριχα κορμιά μας ήταν έτοιμα για περιπέτεια. Με επιδέξιο τρόπο θα έλεγα, χαϊδεύοντας τον κώλο μου, ακούμπησε την τρύπα μου ανάλαφρα και σταθήκαμε και οι δύο αμήχανοι. Εγώ προσπαθούσα να αποβάλλω τις αναστολές μου, ενώ εκείνος προσπαθούσε να με κάνει να μην κομπλάρω και σταματήσω αυτό που πήγαινε να ξεκινήσει. Με ένα μικρό ανασήκωμα του κώλου μου του έδωσα μήνυμα να προχωρήσει. Εκείνος συνέχιζε το χάιδεμα της τρύπας μου που ήταν παντελώς παρθένα και δεν ανέχονταν ούτε το μικρό δαχτυλάκι μέσα της.

Ένιωσα να σαλιώνει το δάχτυλό του και έτσι δροσερό περιφέρονταν πλέον στην τρυπούλα μου. Σε λίγο είχε καταφέρει να βάλει λίγο από το δάχτυλό του μέσα μου και μπορώ να πω ότι πέρα από τον λίγο πόνο ένιωθα μεγάλη ηδονή, πράγμα που δεν περίμενα ότι θα συνέβαινε. Μου άρεσε και μόνος μου μέσα από τις ντροπές μου προσπαθούσα να του πω να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια. Σε λίγο έφερε από την κουζίνα λάδι. Μόλις έβαλε στον κώλο μου αναστατώθηκα γιατί κατάλαβα ότι μ’ αυτό σίγουρα θα με γαμούσε, αφού ο κώλος μου γλιστρούσε αφάνταστα. Μπορώ να πω ότι έβαλε μεγάλη ποσότητα λαδιού γιατί σ’ όλη εκείνη την περιοχή τα πάντα γλιστρούσαν. Το δάχτυλό του πλέον έμπαινε με σχετική άνεση, ενώ ο αρχικός πόνος μετατράπηκε σε ελαφρύ τσούξιμο.

Μου είπε να χαλαρώσω όπως ήμουν μπρούμυτα και καβάλησε πάνω μου. Έβαλε στον πούτσο του λάδι και τον είχε κάνει γυαλιστερό και γλιστερό. Ο πουτσοκέφαλος ήταν στρογγυλός και απειλητικός και τον ακούμπησε στην τρύπα μου. Τον περίμενα με αγωνία και λαχτάρα, αν και ένιωθα παράξενα συναισθήματα στην θέση που βρισκόμουν. Όμως δεν μου άφησε πολλά περιθώρια σκέψης αφού ένιωσα την πρώτη πίεση και άνοιγμα της τρύπας μου. Ο πόνος ήταν φοβερός! Φώναξα και αμέσως τραβήχτηκε, με άφησε μισό λεπτό και προσπάθησε πάλι, πιο ήρεμα αυτήν την φορά. Νόμιζα ότι ο κώλος μου θα γινόταν κομμάτια! Εκείνος δεν με άφηνε να πονέσω και τραβιόταν… άρχισε να γίνεται ανυπόμονος… δεν μου πέρναγε πλέον η σκέψη να σταματήσουμε. Μπορεί να πονούσα, αλλά ήταν όμορφα τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που είχα εκείνη την στιγμή.

Ο πούτσος του Γιώργου ήταν πλημμυρισμένος στο λάδι. Έκανε την επόμενη προσπάθεια και πολύ απαλά κατάφερνε να μπει το κεφάλι του. Η τρύπα μου στενή τον έσφιγγε. Μου έλεγε να παίρνω βαθιές αναπνοές και να χαλαρώνω. Πράγματι, σε κάθε αναπνοή μου εκείνος πίεζε περισσότερο. Δεν μπορούσε να μπει βαθύτερα και άρχισε να με γαμάει ανάλαφρα, έστω με αυτήν την μικρή είσοδο που έκανε στον κώλο μου. Έμπαινε και έβγαινε πολύ απαλά… ο κώλος μου συνήθιζε σ’ αυτόν τον ρυθμό και περνούσε ο πρώτος πόνος που είχε. Με τον τρόπο μου του έδειχνα να μπει λίγο βαθύτερα… εκείνος όλο και έμπαινε σιγά – σιγά… ήταν στιγμές που δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο γλυκές, αν και είχαν πόνο.
Έβγαζε τον πούτσο του από μέσα μου και με άφηνε να πάρω μια ανάσα, έμπαινε πάλι και με γαμούσε ήρεμα… πάλι και πάλι. Ο κώλος μου από το λάδι και τα καυλοϋγρά του πούτσου του είχε γίνει τόσο χαλαρός, που άνετα πια μπορούσε να τον πάρει όλον μέσα. Ο Γιώργος δεν ήθελε πολλά, ξάπλωσε πάνω μου, έχοντας μέσα μόνο τον πουτσοκέφαλο και με γαμούσε. Όταν κατάλαβα ότι πλέον έβαζε πιο μεγάλη δύναμη και έσπρωχνε να μπει βαθιά, δεν είχα δύναμη να αμυνθώ και βούλιαξε στον κώλο μου ολάκερος ο πούτσος του και έμεινε εκεί ακίνητος, καρφωμένος να μην χάσει αυτήν την επαφή. Το σοκ του πόνου περνούσε, άρχισα να συνηθίζω και σ’ αυτό το βάθος. Έκανε πολύ απαλές κινήσεις βαθιά μέσα μου και ένιωθα τον πούτσο του να μου σκίζει το έντερο.

Με μικρές κινήσεις μπαινόβγαινε απαλά στον κώλο μου. Δεν πέρασαν δύο λεπτά μετά από την απόλυτη είσοδο στον κώλο μου, και κατάλαβα τον πούτσο του να πρήζεται περισσότερο, να τραντάζεται στον κώλο μου, να κάνει συσπάσεις και να αδειάζει το σπέρμα μέσα μου. Ήταν ωραίο το συναίσθημα εκείνης της στιγμής..! Όταν ένιωθα την καύλα του στον κώλο μου και μετά να τρέχουν τα υγρά του βγαίνοντας έξω και να κυλούν στα μπούτια μου… ο κώλος μου δεν μπορούσε να κλείσει, ήταν από τις πιο ηδονικές στιγμές που ένιωσα ποτέ. Είμαι σίγουρος ότι αν μου ζητούσε εκείνη την στιγμή να με γαμάει όλη την μέρα και την νύχτα θα καθόμουν, παρ’ όλον τον πόνο που ένιωθα στον κώλο μου.
Δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα το ιδιαίτερο για να χύσω εκείνη την στιγμή, ένα ακούμπημα από τα χέρια του Γιώργου και αμέσως άδειασα με μανία την ηδονή που είχα μαζέψει όλες εκείνες τις στιγμές.
Σε επόμενη ιστορία μου θα σας διηγηθώ τι έγινε το επόμενο χρονικό διάστημα. Αξίζει…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")